Leer Bart van Delft kennen, vastgoedadviseur bedrijfsmatig vastgoed bij Ooms

Leer Bart van Delft kennen, vastgoedadviseur bedrijfsmatig vastgoed bij Ooms

Geschreven door Leonie de Wit op 12 augustus 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Bart van Delft. Bart is op 26 juli bij ons aan de slag gegaan als vastgoedadviseur bedrijfsmatig vastgoed. ‘Ooms Makelaars heeft een persoonlijke aanpak. Juist die persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat ik bij Ooms Makelaars wilde gaan werken.’

Wie ben je?

Ik ben Bart van Delft, 26 jaar oud en ik ben geboren en getogen in Capelle a/d IJssel. Ik ben er een van een drieling. Sinds 26 juli werk ik bij Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. als vastgoedadviseur bedrijfsmatig vastgoed. In mijn vrije tijd doe ik aan diverse sporten, zoals: kitesurfen, snowboarden, schaatsen, thaibox, judo en Braziliaans jiujitsu.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?

Ik heb Vastgoed en Makelaardij gestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ben momenteel bezig met de afronding van de studie Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit. Na verschillende stages te hebben gelopen en werkervaring te hebben opgedaan in het vastgoed bij diverse bedrijven, zocht ik een plek waar ik zowel vastgoed als rechten kan combineren. Zo kwam ik uit op de afdeling Bedrijfshuisvesting bij Ooms Makelaars. Ik zie ernaar uit om alles te leren over huurrecht en kooprecht. Daarnaast kom je als makelaar ook in aanraking met allerlei rechtsgebieden, zoals: privaatrecht, publiekrecht, fiscaal recht, ondernemingsrecht, goederenrecht en verbintenissenrecht. Netwerken binnen het vastgoed vind ik het allerleukst en ervoor zorgen dat de deal gesloten wordt.

Waarom Ooms?

Ooms Makelaars heeft een persoonlijke aanpak. Juist die persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat ik bij Ooms Makelaars wilde gaan werken. Ooms Makelaars is een professionele partij en onderdeel van het landelijk netwerk Dynamis. Naast het feit dat Ooms Makelaars een gevestigde naam is in de regio Rotterdam, de Drechtsteden en Noord-Brabant, is het een werkgever waarvoor ik maar al te graag aan de slag wil gaan. De kennis is in huis en het vastgoed heeft me gegrepen en kan ik nu niet meer loslaten. De collega’s waarmee ik werk zijn zeer secuur en prettig om mee samen te werken. Ooms Makelaars biedt mij een fijne werkplek om mezelf verder te ontwikkelen om als bedrijfsmakelaar aan de slag te gaan in het vastgoed.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?

Ik wil mijzelf verder ontwikkelen om een uitstekende bedrijfsmakelaar te worden binnen het vastgoed. Ik wil mijn netwerk gaan vergroten en vooral de opdrachtgevers tevredenstellen. Gedegen onderzoek doen hoort daarbij en ik zou graag de bestaande portefeuille van vastgoedobjecten willen uitbreiden en dit vastgoed willen verkopen en/of verhuren. Ik hoop ook meer te leren over de diverse ondernemingen die ik zal tegenkomen als bedrijfsmakelaar. De opdrachtgevers van Ooms Makelaars uitstekend van dienst te zijn is mijn grootste ambitie.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?

“De makelaar is de regisseur van de transactie.”

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie