Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars

Geschreven door Emma Vizee op 19 april 2024

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Anne-Fleur Vilders. Anne-Fleur is in april bij ons aan de slag gegaan als Online Marketeer op de vestiging in Rotterdam. 'Ooms is in mijn omgeving niet te missen, er hangt zelfs een bord onder mijn huis! Het voelde een beetje als een teken.'

Wie ben je?
Hoi allemaal! Ik ben Anne-Fleur, een 25-jarige Rotterdamse die haar hart volgt én haar passie vindt in de dynamische wereld van online marketing. Ik woon in Rotterdam net iets buiten het centrum met mijn twee lieve katten, maar misschien dat ik in de toekomst toch het mooie Rotterdam verlaat en in Oostvoorne ga wonen.

Onlangs ben ik trotse tante geworden van een prachtig nichtje waar ik stapelverliefd op ben. Mijn vrije tijd vul ik graag met het maken van mooie herinneringen met vrienden en familie, het maken van abstracte kunst en sporten (zo was ik regelmatig in het water te vinden om te surfen). Ik zou ook graag willen reizen om meer van de wereld te zien. Een gezellig terrasje pakken en lekker eten zijn dingen waar ik enorm van kan genieten, en als hobbykok en bakliefhebber duik ik regelmatig de keuken in om nieuwe gerechten uit te proberen. Ook ontdek ik graag nieuwe hobby's, zoals onlangs haken, wat verrassend ontspannend blijkt te zijn!

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Mijn academische reis begon met drie jaar werktuigbouwkunde voordat ik overstapte naar communicatie, waar ik mijn passie voor analytisch denken en het verzamelen van data kon combineren met mijn liefde voor communicatie. Ik heb hiervoor kort gewerkt bij een startup, hier is mijn affiniteit voor online marketing verder ontwikkelt.

Waarom Ooms?
Ooms is in mijn omgeving niet te missen, er hangt zelfs een bord onder mijn huis! Het voelde een beetje als een teken. Daarnaast heb ik het vastgoed altijd erg interessant gevonden dus het voelde als een goede match. Toen ik de vacature zag moest ik gelijk reageren. Tot nu toe bevalt het werken bij Ooms me erg, ik ben pas begonnen in april, maar de dynamiek die er hangt, mijn team, en de werkzaamheden vallen heel goed in de smaak.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Mijn functie bij Ooms is online marketeer. Met mijn analytische mindset en passie voor marketing, ben ik vastbesloten om onze online aanwezigheid te versterken en ons merk nog meer te laten stralen. Dit omvat ook het opzetten van een sterk HubSpot-platform, waarbij ik de krachtige tools en mogelijkheden van HubSpot wil benutten om onze online strategie te optimaliseren. Ik kijk er enorm naar uit om verder te groeien bij Ooms en mijn steentje bij te dragen aan het succes van ons team!

Slogan
Mijn motto als online marketeer bij Ooms is: "Samen bouwen aan online succes!" Ik geloof in de kracht van teamwork en samenwerking om onze doelen te bereiken.

Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Leer Anne-Fleur kennen, Online Marketeer bij Ooms Makelaars
Anne-Fleur Vilders
Neem contact op met Anne-Fleur

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Christian de Loor kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Christian de Loor kennen, Assistent Makelaar bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze...
Leer Eva Rens-Bak kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars

Leer Eva Rens-Bak kennen, Kandidaat Makelaar bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom...
Bekijk overzicht