Leer Angelique van der Linden kennen, Secretaresse bij Ooms

Leer Angelique van der Linden kennen, Secretaresse bij Ooms

Geschreven door Julia Huisman op 12 juli 2021

Even voorstellen…
In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn hun ambities en waarom kozen ze voor Ooms? Je leest het hier!

Deze keer Angelique van der Linden. Angelique is op 1 juni bij ons aan de slag gegaan als secretaresse. ‘Mijn ambitie is om samen met mijn collega's ervoor te zorgen, dat alles intern op rolletjes loopt.’

Wie ben je?
Ik ben Angelique van der Linden en ik woon samen met Marcel en onze drie zonen in Waddinxveen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond in het Gouwebos, het Bentwoud of in 't Weegje, drie prachtige natuurgebieden bij mij om de hoek. Ook vind ik het gezellig om af en toe met vriendinnen op stap te gaan. Tijdens de vakanties kan je mij vinden aan de Middellandse Zee op een van de mooie campings die daar te vinden zijn.

Hoe ben je in dit vak terecht gekomen?
Voordat ik ruim tweeëntwintig jaar geleden in de makelaardij rolde, werkte ik als reisadviseur bij een klein, zelfstandig reisbureau. In die tijd kochten wij ook onze eerste koopwoning, waardoor ik voor het eerst in aanraking kwam met een makelaar. Door een vacature in de krant van een plaatselijke makelaar werd ik getriggerd om een sollicitatiebrief te sturen en zo geschiedde.

Waarom Ooms?
Door een "oud" collega ben ik enthousiast gemaakt om bij Ooms te solliciteren. Na een prettig gesprek heb ik de knoop doorgehakt om mijn eerdere baan op te zeggen. Ooms is een mooi bedrijf, waar ik veel nieuwe uitdagingen aan kan gaan. Ik heb leuke collega's en de onderlinge sfeer is goed, zo ook het contact met de andere afdelingen.

Wat is je ambitie in je nieuwe functie?
Ik werk op binnendienst wonen als secretaresse, dit is een zelfde functie als mijn vorige baan. De portefeuille van Ooms is echter meer divers, waardoor ik toch ook weer nieuwe dingen kan leren en dat maakt voor mij het werken bij Ooms aantrekkelijk. Mijn ambitie is om samen met mijn collega's ervoor te zorgen, dat alles intern op rolletjes loopt.

Wat is jouw motto / slogan met betrekking tot het werk wat je doet?
“Je hoort iemand pas wanneer je écht luistert!”

Is werken bij Ooms ook iets voor jou?
Talent is altijd welkom, net zo goed als passie. We zijn op zoek naar gedreven werknemers in uiteenlopende functies binnen de verschillende divisies en vestigingen van Ooms. Bekijk hier alle huidige vacatures en wie weet spreken we elkaar binnenkort!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie