KSO Installaties B.V. koopt bouwkavel in Papendrecht

Geschreven door Dennis Dekker op 13 november 2018

KSO Installaties B.V. heeft een bouwkavel gekocht op bedrijventerrein Land van Matena in Papendrecht ter grootte van ca. 1.454 m², voor de bouw van hun nieuwe bedrijfspand.

KSO Installaties gaat een duurzaam bedrijfspand van ca. 950 m² laten bouwen waarin zowel een magazijn als diverse kantoren en een showroom worden gerealiseerd. De showroom gaat ingericht worden als een appartement waar klanten direct kennis kunnen maken met de diverse systemen. Het duurzame bedrijfspand heeft geen gasaansluiting maar wordt voorzien van een warmtepompinstallatie, energieopwekking door middel van zonnepanelen en LED-verlichting. Daarnaast zal het bedrijfspand worden voorzien van een warmte-terugwin-unit met warmtewiel. Het rendement van warmterugwinning door een warmtewiel kan oplopen tot meer dan 85%.

Ooms Makelaars (partner in Dynamis) trad bij deze transactie op namens verkoper gemeente Papendrecht.

KSO Installaties B.V. koopt bouwkavel in Papendrecht
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie