Kom morgen ook naar de Open Huizen Dag in de Wielewaal!

Geschreven door Daniël Stout op 21 september 2023

Morgen is het Open Huizen Dag in de Wielewaal. Dave (51) woont sinds kort met zijn vrouw (51), zoon (14) en labrador Timo (12,5) in de Wielewaal. “Wij hebben ons huis gekocht zonder het eerst in het echt te bekijken. We hebben het alleen op papier gezien. Het is natuurlijk veel fijner als je al kunt binnenkijken en precies weet wat je koopt. Dat kan morgen tussen 11.00 tot 15.00 uur. Kom naar het Wielewaalhuis aan de Eelkmanstraat 36a. Dan bezoek je samen met de makelaar een viertal woningen. En misschien worden we wel buren! Wij voelen ons heel erg thuis en welkom in de buurt.”

“De Wielewaal is gewoon een gezellige wijk. De architectuur draagt bij aan de ontspannen sfeer in de buurt. De bakstenen, de halfronde daken, de hekjes en de pergola’s. Met kleine variaties, maar duidelijk familie van elkaar. De mensen hier zijn aardig. We hebben leuk contact met buren. Zodra het maar even lekker weer is, komt iedereen naar buiten. De kinderen hebben alle ruimte om te spelen. Er wordt een badje opgezet. Je maakt een praatje met elkaar. Buren zeggen: leuk dat je hier woont. We voelen ons welkom in de buurt. En de ligging is geweldig. Je woont buiten, maar toch in de stad. En je zit zo op de snelweg. Ideaal.”

Met een kopje koffie in de voortuin

“De indeling van het huis is ook leuk. De woonkamer bevindt zich achterin, richting de tuin. In het midden de trap, toilet en garderobe. Vaak zitten we in de woonkeuken aan de voorzijde. Daar hebben we naast de voordeur, ook openslaande deuren naar de voortuin. Het eerste wat je ’s ochtends doet bij lekker weer, is het openzetten van de deuren. Dan stiefelt Timo de tuin in. De ligging ten opzichte van de zon is ideaal. ’s Ochtends kun je met een kopje koffie in het zonnetje in de voortuin. Op het heetst van de dag staat ie pal boven het dak en blijft het huis koel. En ’s avonds geniet je in de tuin van de ondergaande zon.”

NVM Open Huizen Dag

Kom zaterdag 30 september naar het Wielewaalhuis (Eelkmanstraat 36a, Rotterdam) en bespreek met de makelaars het beschikbare woningaanbod en de woningen die binnenkort in de verkoop komen. Meer weten over het woonaanbod? Klik hier.

Welkom Wielewaalers

Wil je alles volgen in de Wielewaal? Meld je aan op het platform voor en door Wielewaalers. Hier kun je zien wat er allemaal leeft en gebeurt in de Wielewaal. Ook als je er nog niet woont, kun je aanhaken en meedoen in de buurt. Voor meer informatie over de woningen, kijk dan op www.nieuwbouw-dewielewaal.nl.

Kom morgen ook naar de Open Huizen Dag in de Wielewaal!
Daniël Stout
Neem contact op met Daniël

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Q&A huizenjacht met Rick en Mignon - Deel 1

Q&A huizenjacht met Rick en Mignon - Deel 1

Dit zijn Mignon en Rick. Dit jonge stel is woonachtig in Poortugaal, samen met hun 8-jarige dochter Puck en hond...
De Woonbeurs Rotterdam 2024 was een succesvol evenement!

De Woonbeurs Rotterdam 2024 was een succesvol evenement!

Afgelopen weekend was het weer tijd voor De Woonbeurs in het WTC-gebouw in Rotterdam. Dé beurs waar je alles vindt wat je nodig hebt om van jouw droomwoning werkelijkheid te...
Bekijk overzicht