Klein Units uit Staphorst koopt kavel bouwgrond op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 te Dordrecht.

Klein Units uit Staphorst koopt kavel bouwgrond op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 te Dordrecht.

Geschreven door Dennis Dekker op 4 januari 2022

Klein Units uit Staphorst heeft op bedrijventerrein Dordtse Kil 3 een kavel bouwgrond gekocht ter grootte van ca. 13.128 m2 . Op het kavel zal een bedrijfscomplex worden gerealiseerd, bestaande uit kantoorruimte en bedrijfsruimte. Het terrein rondom de opstallen zal volledig worden verhard.

Klein Units heeft de locatie verworven voor uitbreiding van haar bedrijfsactiviteiten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Staphorst en Dordrecht zal de tweede satelliet vestiging worden van het bedrijf. De andere satelliet vestiging is gelegen in Nijkerk.

“ De keuze voor Dordrecht als tweede satelliet vestiging is gemaakt vanwege de gunstige geografische ligging. Vanuit Dordrecht hebben we een perfecte uitvalbasis naar Rotterdam en naar de regio Brabant. Met 3 locaties kunnen we zo het grootste gedeelte van Nederland bedienen. “, aldus Klaas Klein, directeur van Klein Units.

Sinds mei 2020 is Klein Units al in Dordrecht gevestigd, op een tijdelijke locatie bij één van haar klanten. Door zich al in Dordrecht te vestigen, vooruitlopend op het gereed komen van de nieuwbouw, kan er alvast een lokaal relatienetwerk worden opgebouwd.

Over Klein Units:

Klein Units is actief op het gebied van verhuur en verkoop van nieuwe en gebruikte units voor tijdelijke huisvesting. Daarbij richten ze zich primair op het leveren van units t.b.v. de bouw, industrie, scholen, kantoren en wonen. Klein Units is oorspronkelijk opgericht in 1989 in Staphorst.

Ooms Makelaars Bedrijshuisvesting, partner in Dynamis, trad in deze transactie op namens de ROM-D (Regionale OntwikkelingsMaatschappij Drechtsteden).

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie