In gesprek met… Arno Bremer van Bremer Media & Events

In deze rubriek spreken we allerlei verschillende mensen die op een manier verbonden zijn met Ooms. Zij vertellen hun persoonlijke verhaal en beleving omtrent een van de projecten van Ooms of delen hun ervaringen met Ooms als dienstverlener. Deze keer spraken we Arno Bremer van Bremer Media & Events. Hij heeft zijn hele onderneming verzekerd bij Ooms Financieel Adviseurs en is ook privé al jaren klant bij Ooms.

“Al 32 jaar werk ik voor mezelf, waarvan 25 jaar samen met Ooms. Dus je kan wel zeggen dat het inmiddels een hechte relatie is geworden. Die ontstond doordat een gemeenschappelijke relatie mij wees op de dienst van Ooms als verzekeringsadviseur, in het bijzonder financieel adviseur Eric van Veen. We zijn nooit meer bij ze weggegaan. In eerste instantie alleen voor m’n bedrijf, maar al snel kwam ik ook bij ze voor alle privézaken op financieel gebied. Ooms zit door ons hele bedrijf en privéleven verweven.

De hele relatie en de samenwerking die je hebt met een verzekeringsadviseur of financieel adviseur, is volledig gebaseerd op eerlijkheid, vertrouwen en continuïteit in kwaliteit. Of het nu zakelijk of privé is. En dat vinden we bij Ooms. Wij werken binnen ons bedrijf ook op die manier. Batavus en Eneco zijn bijvoorbeeld klanten van ons waar we al ruim 10 jaar mee samenwerken. Net als KPN, daar werken we al meer dan 14 jaar voor. Vertrouwen speelt daarin een grote rol. We kunnen wederzijds op elkaar bouwen en dat is waardevol. Zo ervaar ik dat ook met Ooms. Je hoeft niet meer opzoek naar een nieuwe relatie, want de band is goed.

Wat ik naast het vertrouwen heel prettig vind aan Ooms Financieel Adviseurs is dat ze flexibel zijn en altijd alert blijven. Onze adviseur Wendy Denk komt elke twee maanden langs voor een update, om te kijken wat er allemaal veranderd is. Natuurlijk gaat het niet altijd perfect, want het blijft mensenwerk, maar Wendy beweegt goed mee in ons constant veranderende bedrijf. We schaffen vaak nieuwe spullen aan, zoals wagens of installaties, maar ook als er nieuwe medewerkers bij komen die een auto van de zaak krijgen: er gebeurt altijd van alles waar de verzekeringen ook in moeten meeveranderen. Wendy bekijkt dan hoe we het verzekeringspakket kunnen aanpassen naar de nieuwe situatie, het is echt maatwerk. Ze houdt ons scherp en zorgt dat de risico’s beperkt blijven. Daar gaat het tenslotte om. Dankzij het jarenlange vertrouwen en de continuïteit geef ik het gerust uit handen.”

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
NVHP waarschuwt alert te zijn bij meeneemregeling

NVHP waarschuwt alert te zijn bij meeneemregeling

De Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP) adviseert om goed op te letten bij meeneemregelingen, omdat de voorwaarden van de hypotheekverstrekker per aanbieder kunnen...
Wat is het verschil tussen een huwelijk, geregistreerd partnerschap en samenlevingscontract wanneer je uit elkaar gaat?

Wat is het verschil tussen een huwelijk, geregistreerd partnerschap en samenlevingscontract wanneer je uit elkaar gaat?

Trouwen en een geregistreerd partnerschap zijn samenlevingsvormen die op elkaar lijken. Toch zijn er enkele verschillen, bijvoorbeeld bij de beëindiging van de relatie. Ook zijn er...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie