Huis verhuren in Dordrecht met Ooms Makelaars

Geschreven door Renee den Breejen op 17 mei 2023

"Als je op zoek bent naar een uitstekende verhuurmakelaar in Dordrecht, dan is Renee de makelaar die je zoekt. Wij zijn namelijk erg tevreden over hoe het gehele proces verlopen is.

Vanaf de eerste ontmoeting met Renee, wisten we dat dit een zorgeloos proces zou zijn. Renee en de rest van het team van Ooms Makelaars in Dordrecht komen professioneel over met kennis van de woningmarkt. Renee heeft een scherp oog voor detail en kon ons goed adviseren in het opstellen van een goede advertentietekst en het uitkiezen van de beste foto’s.

De bezichtigingen verliepen vlot en Renee hield ons voortdurend op de hoogte van de voortgang en gaf ons direct een terugkoppeling. Ze kon ons ook goed adviseren bij het kiezen van de juiste huurder. Nu zijn we verzekerd van een fijne huurder die de komende jaren ons appartement in Dordrecht bewoond.

Renee is enthousiast en doet haar werk goed. Ze straat plezier uit en is prettig in de omgang. Je voelt je direct op je gemak en dat vonden wij een pluspunt.

Wij zullen Ooms Makelaars Dordrecht zeker aanbevelen en in het bijzonder Renee. Bedankt voor de fijne samenwerking bij de verhuur van onze woning."

- Laurens en Esther

Advies nodig?
Wil jij je woning verhuren en je huis optimaal voorbereiden? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis adviesgesprek aan met een van onze makelaars. Met Ooms Makelaars haal jij het meeste uit jouw verhuur.

Huis verhuren in Dordrecht met Ooms Makelaars
Renee den Breejen
Neem contact op met Renee

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht