Huis kopen in Spijkenisse met Ooms Makelaars

Geschreven door Chantal Poot op 15 juni 2023

"Van begin tot eind ben ik uiterst tevreden met de dienstverlening van Ooms en ik zou ze aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een woning in Spijkenisse.

Toen we besloten om een huis te kopen in Spijkenisse, hadden we weinig verstand van de lokale huizenmarkt en het proces dat daarbij komt kijken. Ooms Makelaars stond ons echter bij met hun kennis en expertise. De makelaar was zeer vriendelijk en nam de tijd om onze wensen te begrijpen. Hij zocht huizen die aan onze eisen voldeden en organiseerde bezichtigingen. Ook gaf hij ons waardevolle feedback en advies over de huizen die we bezichtigden.

Toen we uiteindelijk ons droomhuis vonden, onderhandelde de makelaar namens ons met de verkoper. Hij zorgde ervoor dat de aankoop soepel verliep en stond ons bij met zijn kennis en expertise. Dat heeft ook wat geld gescheeld uiteindelijk.

Kortom, ik kan Ooms Makelaars in Spijkenisse van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een woning in deze regio. De professionele en vriendelijke service die ik heb ervaren, heeft mijn koopervaring enorm verbeterd. Het is een geweldig bedrijf met uitstekendeaankoopmakelaarsdie zich inzetten voor de belangen van hun klanten."

- Johan en Guusje

Nu is het moment om jouw droomwoning te kopen
Wil jij een woning kopen? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis aankoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Huis kopen in Spijkenisse met Ooms Makelaars
Chantal Poot
Neem contact op met Chantal

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht