Huis kopen in Rotterdam met Ooms Makelaars

Geschreven door Jasper Starke op 12 juni 2023

"Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken aan het team van Ooms Makelaars Rotterdam, en in het bijzonder aan Jerney en Jasper Starke, voor hun uitstekende service en ondersteuning tijdens mijn recente aankoop van een nieuwe woning.

Jasper Starke, mijn makelaar, was gewoonweg fantastisch. Hij wist echt alles over de woning en de wijk waarin het zich bevond en hij was zeer goed in het onderhandelen met de verkopende partij. Zijn deskundigheid en vaardigheden waren van onschatbare waarde bij het vinden van de perfecte woning en het verkrijgen van een geweldige deal.

Maar het was niet alleen de deskundigheid die mij zo opviel, het was ook de geweldige communicatie. Jasper was altijd bereikbaar en zeer transparant over het hele proces. Hij luisterde naar mijn wensen en behoeften en hielp mij om het huis te vinden dat perfect bij mij paste.

Kortom, ik kan Ooms Makelaars Rotterdam niet genoeg aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een professionele en deskundige aankoopmakelaar die uitstekende service biedt. Dank je wel Jerney, Jasper en het hele team van Ooms Makelaars Rotterdam voor jullie geweldige werk!"

- Robbin en Frederick

Nu is het moment om jouw droomwoning te kopen
Wil jij een woning kopen? We helpen je er graag bij. Vraag een gratis aankoopadviesgesprek aan met een van onze makelaars.

Huis kopen in Rotterdam met Ooms Makelaars
Jasper Starke
Neem contact op met Jasper

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

Leer Emma Vizee kennen, Content Marketeer bij Ooms Makelaars

In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie