Hier wil je wonen: Glashaven

Hier wil je wonen: Glashaven

Geschreven door Leonie de Wit op 9 juni 2022

Glashaven in het Maritiem District van Rotterdam heeft het beste van twee werelden: licht en ruimte, middenin het hart van Rotterdam. Appartementen, tweelaagse lofts, penthouses: allemaal met een ruime buitenruimte en luxueus afgewerkt. Tel daar het gezamenlijke gezellige dakterras bij op en Glashaven is dé plek om te wonen in Rotterdam. Op donderdag 16 juni starten we met de verkoop van dit nieuwbouwproject.

Tussen de Boompjes met zijn indrukwekkende skyline en het bruisende centrum in schuilt een gebied dat nog onontdekt aanvoelt, maar zich het afgelopen decennium heeft ontwikkeld tot een van de beste plekken in Rotterdam: de Glashaven. Glashaven is dé plek om te wonen in Rotterdam.

Verre van doorsnee

Glashaven bestaat uit twee delen: de Vleugel en de Toren. Waar de Toren de lucht in gaat, is de Vleugel lager gelegen en gebaseerd op een voormalig kantoorpand dat her-ontwikkeld is. In dit deel van Glashaven is elke verdieping anders ingedeeld. Je vindt er maisonnettes, lofts en appartementen, allemaal met grote buitenruimtes. Met een gezin middenin de stad wonen of juist een stadse werkloft? In de Vleugel van Glashaven kun je de woning vinden die bij je past. En dan is er ook nog een dakterras op het dak van de Vleugel te vinden. Deze is ruim, groen en voor alle bewoners toegankelijk. Bijvoorbeeld voor een yogasessie of een borrel met de buren. Zo heb je naast je eigen ruime balkon, nog meer buitenruimte.

De ligging

Omgeven door water en vlakbij de mooiste plekken van de stad. De ligging van Glashaven is top. Je wandelt binnen enkele minuten naar de Markthal, de Witte de Withstraat en de beste musea van Rotterdam. Hier woon je met het water: gewoon de deur uit gaan en wandelen langs de Maas én over de prachtige Rotterdamse bruggen. Een bijzonder deel van Rotterdam dat is afgezonderd van de drukte, maar toch de levendigheid van een wereldstad in zijn nabijheid heeft. Omgeven door water, oude havens, de Maas en verschillende kades, heeft het Maritiem District nog die authentieke sfeer die bij een échte havenstad hoort.

Zie jij jezelf hier wonen?

Hardlopen langs de Nieuwe Maas, een snelle shopstop of een uitgebreide brunch op zondagochtend? Het kan op een steenworp afstand van Glashaven. Het centrum van Rotterdam met de leukste winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden, ligt op een paar minuten lopen van Glashaven. Zo bevinden de Coolsingel met de Bijenkorf en de Koopgoot zich op tien minuten loopafstand van Glashaven. Net als de Meent met zijn bruisende eetgelegenheden en terrassen. Ook zijn veel musea en culturele centra als de Kunsthal en Depot Boijmans Van Beuningen te voet bereikbaar vanuit Glashaven, net als de Witte de Withstraat, met de leukste uitgaansgelegenheden van Rotterdam.

Je kunt hier wonen in een stadsoase van licht en ruimte in het hart van Rotterdam. Glashaven is één van de laatste projecten in het Maritiem District en biedt het beste van twee werelden. Ruimtelijk, groen en rustig, maar ook op loopafstand van de leukste hotspots van de Rotterdamse binnenstad.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en ontwikkelingen van Glashaven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent altijd als eerste op de hoogte: glashaven.nl/nieuwsbrief/. Meer informatie over dir project? Neem dan contact met ons op via rotterdam@ooms.com of 010-4248888.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie