Gemeente Rotterdam verkoopt onderwijsgebouw aan Zadkine

Geschreven door Ted Rommelse op 15 januari 2024

Het onderwijsgebouw, plaatselijk bekend als Campusplein 16 te Hoogvliet Rotterdam, is door de Gemeente Rotterdam verkocht aan de zittend huurder Zadkine. Zadkine verwerft de locatie voor de voortzetting van het huidige gebruik: opleiden van mensen voor defensie, handhaving, politie en beveiliging.

Het gebouw van ca. 4.300 m² maakt onderdeel uit van het Campus complex Hoogvliet. Campus Hoogvliet is een unieke plek waar onderwijs en vrijetijdsbesteding bij elkaar komen. Het sluit aan op de leefwereld van de jongeren, waarbij de Campus niet alleen ruimte biedt voor wonen en onderwijs, maar ook voor sport, cultuur, stageplaatsen en werk.

In het gebouw aan Campusplein 16 worden opleidingen op het gebied van Veiligheid en Beveiliging gegeven. Zadkine werkt hierin nauw samen met Politie, Stadstoezicht, Defensie en particuliere beveiligingsbedrijven, zodat de opleidingen goed aansluiten bij de wens van het bedrijfsleven. Daarnaast geeft de Veiligheidsacademie cursussen en (maatwerk)trainingen aan particulieren en bedrijven.

Zadkine Veiligheidsacademie werd bijgestaan door Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis. De Gemeente Rotterdam - Stadsontwikkeling werd juridisch begeleid door Pillar en commercieel geadviseerd door BRiQ real estate.

Gemeente Rotterdam verkoopt onderwijsgebouw aan Zadkine
Ted Rommelse
Neem contact op met Ted

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie