Een unieke kans: dit gigantische penthouse mét bizar uitzicht

Een unieke kans: dit gigantische penthouse mét bizar uitzicht

Geschreven door Leonie de Wit op 8 augustus 2022

Een woning met de absolute wow-factor! Dit grote, luxe appartement op de 35e verdieping van de Zalmhaventoren is de meest geliefde woning van het gebouw en dat is niet voor niets. Een penthouse van maar liefst 362 vierkante meter, met vier balkons en prachtig uitzicht op de bekende skyline van Rotterdam. En deze woning staat nu te koop! Iets voor jou?

Het penthouse in de Zalmhaven heeft maar liefst vijf kamers, waaronder drie slaapkamers. Die hoef je natuurlijk niet allemaal te gebruiken als slaapkamer, want wat dacht je van een fitnesskamer, game room of zelfs een bioscoop? Het kan allemaal. Het penthouse zelf kenmerkt zich door de vele grote raampartijen waardoor je vanuit elke positie van fantastische vergezichten geniet en een prachtige lichtinval hebt. Het penthouse is nog geheel naar eigen wens in te richten en af te werken.

Vier balkons
Alsof de ramenpartijen nog niet genoeg zijn, heeft het penthouse, dat de helft van de 35e verdieping van de Zalmhaventoren inneemt, vier (!) balkons van 7, 8, 12 en 13 vierkante meter. Ochtend of avond, zon, sneeuw, storm of onweer; de sfeer is hier altijd bijzonder. Roze luchten in de herfst, een vuurrode zonsondergang in de zomer, een zonovergoten lentedag of een witte wondere winterwereld. Kun je je voorstellen wat een fijne momenten je hier kunt beleven? De nieuwe eigenaar krijgt ook twee eigen parkeerplaatsen in een afgesloten parkeergarage.

De Zalmhaventoren
Het leven in De Zalmhaven houdt niet op bij de woning alleen. Het is New York Chic, met alle gemakken die daarbij horen. Zo ket het team van servicemanagers de bewoners van De Zalmhaven niet alleen bij naam, ze weten ook waar ze ondersteuning kunnen gebruiken; het aannemen van jouw pakketten, regelen van een diner voor die avond, het boeken van een yogales, kleding laten stomen, auto laten wassen of een suggestie doen voor een mooi cadeau voor jouw geliefde. Op deze manier houd je tijd over voor werk, uiteraard, maar ook voor reizen, liefhebberijen, vrienden; simpelweg de zaken die jouw hart sneller doen kloppen. Een droomhuis, waarbij je ook nog in de watten wordt gelegd. Plan nu een bezichtiging in.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie