Een dag uit het leven van ... Salomé Schaap

Een dag uit het leven van ... Salomé Schaap

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 3 december 2018
  • Naam: Salomé Schaap
  • Functie: Adjunct directeur / NVM Makelaar en taxateur
  • Vestiging: Dordrecht
  • Ik werk bij Ooms Makelaars sinds: 2005

06:30 uur: Goedemorgen! Een nieuwe start van de dag. Ik maak me zo snel mogelijk klaar om naar het werk te vertrekken.

08:00 uur: Ik vind het prettig om in de morgen vroeg te beginnen. Om 9.00 uur opent ons kantoor in Dordrecht en begint ook de telefoon te rinkelen. Vóór die tijd kan ik mij nog even concentreren op de taxaties die uitgewerkt moeten worden. Tussen 8.00 en 9.00 uur komen alle collega’s binnen en bespreken we gezamelijk de lopende zaken, voordat we naar onze afspraken vertrekken. Ons team ‘Wonen’ bestaat uit zes mensen. We werken vol enthousiasme samen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

09:45 uur: Ik stap vóór ons mooie kantoor op onze handige bedrijfsfiets om een aantal bezichtigingen te gaan doen bij een woning in de stad. Buiten het feit dat je op de fiets in het centrum van Dordrecht sneller bent dan met de auto, is het ook een genot om door het mooie oude centrum te fietsen. Elke keer ontdek je wel weer een ander prachtig pand, of leuk straatje!

11.30 uur: De volgende afspraak is in de wijk ‘Sterrenburg’ in Dordrecht. Ik ben door de eigenaar van een woning uitgenodigd om bij zijn woning te komen kijken die hij overweegt te verkopen. Na een hartelijk welkom heb ik een rondleiding door de woning gekregen en hebben we het verkooptraject besproken. Het was een erg interessant gesprek en uiteindelijk hebben we besloten dat ik de woning mag verkopen. Wat krijg ik hier veel energie van! Vol enthousiasme stap ik weer in de auto naar de volgende afspraak.

13:00 uur: Samen met een collega ga ik op weg naar een taxatie in Zwijndrecht. We maken aantekeningen en foto’s van de woning en meten deze helemaal op. Het rapport werken we later op kantoor uit.

14:30 uur: Vandaag hebben we de start van de verkoop van een nieuwbouwproject in Dordrecht genaamd ‘Tromppark’. Tussen 16.00 en 19.00 uur zijn mensen van harte welkom om de eerste informatie van het project in ontvangst te nemen. Ons team is eerder aanwezig om alvast alles klaar te maken vóórdat de geïnteresseerden komen.

16.30 uur: Wat is het druk! De mensen zijn erg enthousiast over de woningen die gebouwd worden, dus een zeer geslaagde middag / avond!

20:00 uur: Nadat we alle spullen van het nieuwbouwproject op kantoor hebben gebracht, vervolg ik mijn weg naar huis.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie