Borghese Logistics brengt duurzaamheid een stap verder met Lighthouse in Dordrecht

Borghese Logistics brengt duurzaamheid een stap verder met Lighthouse in Dordrecht

Geschreven door Dennis Dekker op 17 januari 2022

Borghese Logistics ontwikkelt distributiecentrum Lighthouse op Businesspark Krabbegors in Dordrecht. Het businesspark is ideaal gelegen in Dordrecht, met perfecte verbinding naar het achterland en de haven van Rotterdam. Op deze locatie wordt een state-of-the-art distributiecentrum gerealiseerd naar ontwerp van Mies Architectuur.

De high end logistieke ontwikkeling bestaat uit circa 27.000 m2 in totaal, waarvan 24.500 m2 warehouse, 1.500 m² kantoorruimte, 1.300 m² mezzanine en 169 parkeerplaatsen. Ook wordt het warehouse gerealiseerd volgens de BREEAM Very Good certificering.

Lighthouse is gelegen nabij het kruispunt van de rivieren de Dordtsche Kil en de Oude Maas. In de directe omgeving bevinden zich bovendien Dordrecht Distripark en Business Park Groote Lindt. Kortom, Lighthouse bevindt zich in het episch centrum van de zakelijke activiteit. Met een directe verbinding naar de zeehaven en nabijheid van de A15 en A16, voorziet de locatie in ideale verbindingen richting Duitsland en België.

De bouw van Lighthouse start Q2 2022, Pleijsier Bouw is verantwoordelijk voor de realisatie. Het gehele distributiecentrum is nóg beschikbaar, de verhuur ligt in handen van Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis Logistiek.

Over Borghese Logistics:

Borghese Logistics is ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed en legt de focus altijd op de specifieke wensen van de eindgebruiker, met oog voor de omgeving. Met een pipeline van meer dan 200.000 m2 nieuwbouw verdeeld over Nederland worden uiteenlopende opdrachtgevers bijgestaan met hun plannen. Bijzondere aandacht gaat daarbij uit naar faciliteiten met geconditioneerde opslag (Food, GDP) of extra beveiliging (TAPA). Bezoek voor meer informatie: www.borgheselogistics.nl

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie