Binnenkijken bij Ooms: Roy Davids

Binnenkijken bij Ooms: Roy Davids

Geschreven door Julia Huisman op 3 maart 2021

Een kijkje in de keuken is altijd leuk, helemaal als je daardoor ook de gezichten achter het bedrijf leert kennen! In onze blog 'Binnenkijken bij Ooms' leer jij ons iets persoonlijker kennen.

Deze keer de beurt aan Roy Davids, manager wonen Rotterdam bij Ooms: "Het toepassen van verschillende materialen in ons huis in combinatie met kleur en verschillende soorten meubels maakt het gezellig."

1) Kun jij jezelf voorstellen?
Hi, Mijn naam is Roy Davids en sinds 1 maart werkzaam als Manager Wonen bestaande bouw bij Ooms Rotterdam. Ik ben 38 jaar, getrouwd met Markwin en samen hebben wij twee kinderen. Een zoon van 10, Tycho en een dochter van 7, Stella. Hiervoor was ik werkzaam op een makelaarskantoor in Zoetermeer.

2) Kun jij vertellen waar je woont en wat de plek zo leuk maakt?
Wij wonen in in het Oude Dorp van Zoetermeer. We hebben ons huis in 2018 volledig verbouwd en wonen er heerlijk. Het prettige is dat er een "touwtje door de brievenbus" cultuur heerst en dat het voor onze kinderen fijn aanvoelt.

3) Wat is je favoriete plek in huis?
Mijn favoriete plek in huis is denk ik toch mijn erker. Hier staat een fauteuil en heb ik veel licht.

4) Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?
Geen idee eigenlijk. Beetje bohemian industrieel? Bestaat dat?

5) Wat maakt jouw huis echt een thuis?
Dat is een combinatie van alle factoren. Het toepassen van verschillende materialen in ons huis in combinatie met kleur en verschillende soorten meubels maakt het gezellig.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie