Binnenkijken bij... Léon Zoomer

Binnenkijken bij... Léon Zoomer

Een kijkje in de keuken is altijd leuk, helemaal als je daardoor ook de gezichten achter het bedrijf leert kennen! In onze blog 'Binnenkijken bij Ooms' leer jij ons iets persoonlijker kennen.

Deze keer de beurt aan Léon Zoomer, kandidaat makelaar wonen bij Ooms Rotterdam: “Dordrecht ligt dichtbij Rotterdam, hierdoor ben ik binnen 25 minuten op het kantoor aan de Maaskade.”

Kun jij jezelf voorstellen?
Mijn naam is Léon Zoomer, 22 jaar en vanaf 1 maart werkzaam op de afdeling Wonen als kandidaat makelaar, bestaande bouw.

Kun jij vertellen waar je woont en wat de plek zo leuk maakt?
Ik woon momenteel bij mijn ouders en broer in het centrum van Dordrecht. Ook woon ik een paar dagen per week bij mijn vriendin. Wat ik zo leuk vind aan mijn woonplek is dat je niet het gevoel hebt dat je in het centrum woont. De plek is rustig en groen, maar tegelijkertijd zit je middenin de stad en zijn alle voorzieningen binnen handbereik, zoals horecagelegenheden, winkels, scholen, het centraal station, enzovoorts. Dordrecht ligt dichtbij Rotterdam, hierdoor ben ik binnen 25 minuten op het kantoor aan de Maaskade. Prima te doen, dus!

Wat is je favoriete plek in huis?
Mijn favoriete plek is de keuken. Lekker aan het barretje de dag beginnen met een bak koffie of thuiswerken aan de keukentafel. Vanuit de openslaande tuindeuren heb je zicht over de diepe tuin. Ook heb ik een favoriete plek ‘uit’ huis, namelijk het tuinhuis. Hier kom ik graag samen met vrienden voor een hapje en een drankje of kijken we sportwedstrijden.

Hoe zou jij jouw woonstijl omschrijven?
Mijn stijl omschrijf ik als een mix tussen authentieke details en een moderne inrichting. Ik word altijd vrolijk van een gemoderniseerde jaren ‘30 woning!

Wat maakt jouw huis echt een thuis?
Er heerst al met al een hele warme en intieme sfeer! Wat mijn huis echt thuis maakt is dat er voor elke bezigheid wel een plek is. Een werkkamer om rustig te kunnen werken, een woonkamer met een lekkere grote bank om te ontspannen, een tuin op het zuiden waar het heerlijk vertoeven is, een tuinhuis om lekker een drankje te doen en uiteraard de keuken!


Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie