Bijzondere Ooms verhalen: Robbin, onze Content Strateeg, werkt vanuit Mallorca

Bijzondere Ooms verhalen: Robbin, onze Content Strateeg, werkt vanuit Mallorca

Geschreven door Robbin Kroesbergen op 5 november 2021

In deze rubriek gaan we in gesprek met medewerkers, klanten en/of relaties die een bijzonder Ooms verhaal hebben. Wat hebben ze meegemaakt, wat maakt hun verhaal zo speciaal? Deze keer lees je het bijzondere verhaal van Robbin, onze Content Strateeg die momenteel zijn werk uitvoert vanuit Mallorca.

"Wat tof dat je voor Ooms kan blijven werken!" is een van de meest gehoorde kreten van de afgelopen maanden. Het is natuurlijk ook best bijzonder om je huis te verkopen, je spullen te pakken en te verhuizen naar het zuiden.

Covid heeft voor iedereen veel impact gehad. Ook bij ons thuis en dan vooral in relatie tot ons werk. Ik voerde mijn functie vooral vanuit huis uit, terwijl mijn partner zonder werk kwam te zitten. Via-via kwam er een baan vrij op Mallorca, die perfect bij mijn partner aansluit. Na goed overleg, is de baan toen geaccepteerd.

Ik heb, en had, het onwijs naar mijn zin op mijn werk en moest dus gaan vertellen dat we gingen emigreren voor onbepaalde tijd. De reactie was alles wat ik hoopte, maar niet had gedacht: ‘’Je moet gewoon blijven!’’ Was de reactie van Nick, mijn manager en zo geschiedde. We verkochten, binnen één week, ons huis in Rotterdam (uiteraard via Ooms…) en vertrokken wij naar de Spaanse zon.

Ik werk nu drie maanden vanaf het eiland en eigenlijk is er behalve mijn postcode (en uiteraard het weer...) niet veel veranderd. Ik sta nog steeds met beide benen in de organisatie en doe er ook alles aan om betrokken te blijven. Dagelijks spreek ik mijn collega’s via teams of WhatsApp en we bedenken nog steeds toffe content om jou, de lezer/onze volgers, te blijven vermaken.

Zo komt er deze week een Ooms Commercial uit, zijn we bezig met een Bij ons in Rotterdam seizoen twee en komen er toffe video’s van al onze vestigingen, zodat jij ons nóg beter leert kennen. Daarnaast lees je toffe blogs, ontvang je hopelijk elke zaterdag de Ooms nieuwsbrief en volg je ons reilen en zeilen via Facebook, Instagram of LinkedIn.

Het is bijzonder dat ik in de huidige tijd ben verhuisd, maar zeker ook dat ik mijn baan heb behouden. Er zouden organisaties zijn die vriendelijk hadden bedankt, maar Ooms denkt écht met je mee. We houden van een Rotterdamse aanpak, dus we stropen de mouwen graag op. Je krijgt alle vrijheid om je functie goed te kunnen uitvoeren wat het nóg aantrekkelijker maakt om voor Ooms te werken.

Leuk bruggetje... Momenteel zijn wij op zoek naar twee leuke medewerkers voor op de Marketingafdeling. Je komt te werken in het gezelligste team van de organisatie waarbij je creatief mag zijn, input gewaardeerd wordt en je écht jezelf mag zijn. Lijkt het je leuk om bij ons aan de slag te gaan? Wij zoeken een Junior Marketing Medewerker en een Fulltime Copywriter. Daarnaast zijn er ook nog andere leuke functies binnen onze organisatie. Woon je in Rotterdam, in de omgeving óf in Utrecht, Breda of waar dan ook en zie je een leuke functie? Solliciteer dan nu, je zult de tijd van je leven hebben!

P.S. zonnige achtergronden tijdens teamoverleg zijn wel inbegrepen….

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie