Bijzonder wonen aan de Dorpsstraat 65 a te Heinenoord

Geschreven door Leonie de Wit op 28 maart 2024

Een prachtig souterrain, drie badkamers, een ruim dakterras - en dat alles binnen de muren van een voormalig restaurant. Dit is wat een droomhuis definieert. En het goede nieuws is: deze woning staat nu te koop.

Dit soort woonparels kom je niet elke dag tegen, vooral niet in deze drukke huizenmarkt. Sinds 1997 heeft de huidige eigenaar het voormalige restaurant 'Bistro 't Wapen van Heinenoord' omgebouwd tot het huis van vandaag. Een bezichtiging van deze woning is een absolute must, want we kunnen simpelweg niet kiezen waar we het meest enthousiast over zijn. Is het de speelse inrichting, het licht, de vloer? De woning ademt sfeer, en de ruimte maakt het compleet.Met maar liefst 359 vierkante meter mag je gerust zeggen dat dit huis groot is. Maar ondanks de grootte blijft het gezellig en bescheiden qua energiekosten. De drie badkamers maken het wonen hier bijzonder comfortabel, perfect voor gezinnen met thuiswonende kinderen, terwijl gasten meer dan welkom zijn om te blijven logeren. Stel je de zomeravonden voor, met een drankje en wat hapjes op het dakterras.

En laten we het ruime souterrain niet vergeten. Hier is ruimte om te oefenen met een muziekband, je eigen kunstatelier te creëren, of het om te toveren tot een speelkamer voor de kinderen. Een eigen home gym behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Kortom, een gezinswoning met tal van extra mogelijkheden.

De ligging van de woning is ideaal, nabij de monumentale boerderij Midden-Leeuwenstein, de haven en het park van Heinenoord. Het bevindt zich aan de rand van het centrum en de dorpskern, op loopafstand van voorzieningen zoals een supermarkt, kapper, bakker, sportvereniging, buitenschoolse opvang en basisscholen. Voor een breder scala aan winkels of horecavoorzieningen zijn Oud-Beijerland en Zuidplein binnen 10 en 15 minuten bereikbaar. Kortom: een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik, en toch de rust en sfeer van een gezellig dorp.

Soms komt er een kans voorbij die je niet mag laten schieten. Dit is zo’n kans. Plan nu je bezichtiging en bereid je voor op het betreden van de woning van jouw dromen!

Vragen? We helpen je graag! Je kunt ons bereiken op 0186-619300, 06-51206043 (WhatsApp) of hoekschewaard@ooms.com.

Bijzonder wonen aan de Dorpsstraat 65 a te Heinenoord
Dagmar Hendriks
Neem contact op met Dagmar