Aksa Power Generation Europe B.V.  huurt ca. 2.187 m2 bedrijfs-/kantoorruimte aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht

Aksa Power Generation Europe B.V. huurt ca. 2.187 m2 bedrijfs-/kantoorruimte aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht

Geschreven door Dennis Dekker op 3 september 2020

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting heeft in opdracht van DHG met Aksa Power Generation Europe B.V. een 5 jarige huurovereenkomst gesloten voor haar nieuwbouwontwikkeling aan de Merwedestraat 48 in Dordrecht voor de huur van ca. 1.994 m2 bedrijfsruimte, ca. 193 m2 kantoorruimte en ca. 2.213 m2 buitenterrein.

Het gehuurde was in gebruik door Ruigrok Nederland, maar door een vroegtijdige beëindiging beschikbaar gekomen voor Aksa Power Generation Europe B.V.

Vanwege de brexit heeft deze haar Europese hoofdkantoor verhuisd van Engeland naar Dordrecht.

Aksa Power Generation is een Turkse onderneming die wereldwijd stroom generatoren ontwikkeld, produceert en distribueert. Het bedrijf behoort tot de grootste stroom generatoren producenten wereldwijd met vestigingen op alle continenten.

Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting vertegenwoordigde DHG bij het tot stand komen van deze transactie. Huurder werd vertegenwoordigd door de Vries & Kasem Advocaten als juridisch adviseur van huurder. Deal Drechtsteden heeft als regionale ontwikkelingsmaatschappij huurder geassisteerd bij het vestigen van hun bedrijf in de regio Drechtsteden.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie