Agro Delta Noordweg B.V. verhuurt ca. 10.312 m² bedrijfs- opslagruimte
Agro Delta Noordweg B.V. verhuurt ca. 10.312 m² bedrijfs- opslagruimte

Agro Delta Noordweg B.V. verhuurt ca. 10.312 m² bedrijfs- opslagruimte

Geschreven door Dennis Dekker op 11 februari 2020

Agro Delta Noordweg B.V. verhuurt middels een drietal transacties in zijn totaliteit ca. 10.312 m² bedrijfs- / opslagruimte, ca. 478 m² kantoorruimte en ca. 2.225 m² buitenterrein aan de Lindtsedijk 60 te Zwijndrecht.

Het complex bestaat uit een vijftal loodsen met een groot verhard buitenterrein rondom het complex.

Maat Logistiek B.V. heeft het grootste gedeelte van het complex in gebruik genomen. Maat huurt de loodsen 2, 3 en 4 met een totale omvang van ca. 5.920 m² bedrijfs- / opslagruimte, ca. 175 m² kantoorruimte en omliggend buitenterrein. Maat Logistiek B.V. betreft een logistieke dienstverlener en gaat de loodsen aanwenden voor opslagdoeleinden voor derden.

Huurder Imbo B.V. huurt loods 5 van het complex, omvattende ca. 1.828 m² bedrijf- / opslagruimte i.c.m. ca. 303 m² kantoorruimte en ca. 2.225 m² verhard en omheind buitenterrein. Imbo B.V. is een groothandel in kozijnen, deuren en schuifpuien. Imbo zal de loods en het buitenterrein aanwenden voor de opslag van haar handelsvoorraad. Imbo verhuist haar volledige onderneming uit Ridderkerk.

Voor loods 1 is een verlenging overeengekomen met de huidige huurder. Loods 1 omvat ca. 2.564 m².

De core business van de Agro Delta Groep, die ruim 70 jaar bestaat, is voornamelijk de opslag en overslag van veevoedergrondstoffen, granen, zaden, peulvruchten, rijst en kunstmeststoffen. De Agro Delta Groep is eigenaar en exploitant van 133.000 m² watergebonden bedrijfsgrond verspreid over Zwijndrecht en Dordrecht, bebouwd met ca 72.000 m² bedrijfsruimte, een viertal kantoren en 60.000 m² siloruimte.

Ooms Makelaars, (partner in Dynamis) trad in alle transacties op namens Verhuurder.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie