Aankondiging verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam

Geschreven door Ted Rommelse op 12 oktober 2020

Vanaf heden starten Fakton Consultancy en Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting namens de gemeente Rotterdam met de verkoop van een deels verhuurde ontwikkellocatie aan de Westersingel 18-20 te Rotterdam.

De locatie omvat de volle eigendom van vier percelen grond met de zich op die grond bevindende opstallen met een totale oppervlakte van 1.961 m². De hoofdbouw is gerealiseerd vanaf 1961 en daarna diverse malen aangepast. Het huidige complex heeft een totaal oppervlak van ca. 3.679 m² VVO (NEN2580).

De gemeente is op zoek naar een slagvaardige partij die zowel een visie ontwikkelt op het gebouw, maar ook op de locatie. Een partij die het park aan de achterzijde activeert en verbindt met een van de meest statige singels van de stad. We dagen ontwikkelaars, vastgoedgebruikers, beleggers, bouwers en/of exploitanten uit om met een creatieve invulling te komen voor deze bijzondere locatie die aansluit bij de ambities van gemeente en andere stakeholders.

Verkoop geschiedt via een openbare verkoopprocedure met voorselectie. Deelname staat open voor alle geïnteresseerde partijen mits zij voldoen aan een aantal minimumeisen.

Procesbrief en de Nota van uitgangspunten zijn te downloaden via fakton.com/nl/nieuws/westersingel.

Uiterlijk 23 oktober a.s. vindt u hier tevens het inschrijfformulier, de Algemene Voorwaarden en de concept koopovereenkomst.

Neemt u een verbindende rol in de herontwikkeling van dit gebouw met achterland? Meld u dan uiterlijk vrijdag 6 november 2020, 12:00 ’s middags aan voor deze opgave. Wij hopen op uw deelname en kijken uit naar uw visie op deze bijzondere locatie.

Aankondiging verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam
Aankondiging verkoop Westersingel 18-20 te Rotterdam
Ted Rommelse
Neem contact op met Ted

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie