HighBrook Investors en Proptimize kopen verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk van Meer Retail ten behoeve van de CityLink portfolio.

HighBrook Investors en Proptimize kopen verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk van Meer Retail ten behoeve van de CityLink portfolio.

Geschreven door Dennis Dekker op 22 december 2021

Meer Retail heeft een logistiek bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk middels een off market transactie verkocht aan HighBrook Investors en Proptimize, ten behoeve van de CityLink portefeuille. De transactie met betrekking tot het verkochte is gestructureerd als een gedeeltelijke sale en lease back transactie, wat betekent dat een aan verkoper gelieerde entiteit (MSX B.V.) het verkochte terug huurt van koper. Het complex is volledig langjarig verhuurd aan MSX en Picnic.

Het complex omvat ca. 3.069 m2 bedrijfs- / opslagruimte en ca. 687 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, 33 parkeerplaatsen op het voorterrein en ca. 214 m2 buitenterrein aan de achterzijde.

Over HighBrook Investors

HighBrook Investors (2010) is een private equity belegger die waarde toevoegt door het verwerven en beheren van vastgoedinvesteringen in Noord-Amerika en Europa.

Over Proptimize

Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Over MXS

MSX houdt zich bezig met het wereldwijd verzorgen van express-zendingen. MSX gebruikt de bedrijfsruimte ten behoeve van het vervoer van goederen over de weg, via de zee en door de lucht, zowel nationaal als internationaal, inclusief het uitvoeren van de daaraan gekoppelde logistieke activiteiten en op- en overslag.

Koper HighBrook Investors en Proptimize werden commercieel geadviseerd door Ooms Makelaars, partner in Dynamis, juridisch door Loyens & Loeff, milieukundig door Hofstede cs Milieuadviseurs en technisch door Savills.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie