HighBrook Investors en Proptimize kopen verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk van Meer Retail ten behoeve van de CityLink portfolio.

Geschreven door Dennis Dekker op 22 december 2021

Meer Retail heeft een logistiek bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk middels een off market transactie verkocht aan HighBrook Investors en Proptimize, ten behoeve van de CityLink portefeuille. De transactie met betrekking tot het verkochte is gestructureerd als een gedeeltelijke sale en lease back transactie, wat betekent dat een aan verkoper gelieerde entiteit (MSX B.V.) het verkochte terug huurt van koper. Het complex is volledig langjarig verhuurd aan MSX en Picnic.

Het complex omvat ca. 3.069 m2 bedrijfs- / opslagruimte en ca. 687 m2 kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping, 33 parkeerplaatsen op het voorterrein en ca. 214 m2 buitenterrein aan de achterzijde.

Over HighBrook Investors

HighBrook Investors (2010) is een private equity belegger die waarde toevoegt door het verwerven en beheren van vastgoedinvesteringen in Noord-Amerika en Europa.

Over Proptimize

Proptimize (2012) is een onafhankelijke vastgoedonderneming, actief als ontwikkelaar van logistiek vastgoed en biedt daarnaast aan een selecte groep van (inter)nationale investeringspartners een ‘full service’ asset management platform op het gebied van logistiek, last mile en kantoren.

Over MXS

MSX houdt zich bezig met het wereldwijd verzorgen van express-zendingen. MSX gebruikt de bedrijfsruimte ten behoeve van het vervoer van goederen over de weg, via de zee en door de lucht, zowel nationaal als internationaal, inclusief het uitvoeren van de daaraan gekoppelde logistieke activiteiten en op- en overslag.

Koper HighBrook Investors en Proptimize werden commercieel geadviseerd door Ooms Makelaars, partner in Dynamis, juridisch door Loyens & Loeff, milieukundig door Hofstede cs Milieuadviseurs en technisch door Savills.

Wenst u ook uw bedrijfspand succesvol te verhuren of te verkopen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking op telefoonnummer 078-6144333 of stuur een e-mail naar drechtsteden@ooms.com.

HighBrook Investors en Proptimize kopen verhuurd logistiek bedrijfscomplex aan de Ringdijk 366 te Ridderkerk van Meer Retail ten behoeve van de CityLink portfolio.
Dennis Dekker
Neem contact op met Dennis

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie