Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Zuiderhof Fase 3, Rotterdam

€ 305.000 - € 326.500 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

HET ZUIDERHOF De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen....

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Zuiderhof Fase 3, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Bloemhof
  7.050 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Bloemhof
  6.660 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,5 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 95.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.3 km
 • Voortgezet onderwijs
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.4 km

Uitgebreide omschrijving

HET ZUIDERHOF De wijk is ruim van opzet met huizen die er mogen zijn. In een omgeving waar jonge gezinnen graag willen blijven omdat de omgeving vertrouwd en groen is. We zijn er trots op dat we, als vastgoedontwikkelaar, juist dit project voor u mogen realiseren! Ruimte is een bijzonder begrip. Als je vandaag over het terrein van het oude Zuiderziekenhuis loopt dan voel je wat we bedoelen. Hier ontstaat iets bijzonders. Rondom het oude gasthuis waar mensen door de jaren heen met liefde en aandacht verzorgd zijn wordt een nieuwe woonwijk ontwikkeld, waar de mens centraal staat. Vreewijk, eigenlijk een dorp in een grote stad, waar het gevoel: “We zijn er voor elkaar en we zorgen voor elkaar” aansluit bij het oude Ziekenhuis, als hart in de ontwikkeling van een nieuwe wijk; Het Zuiderhof. DELFTSE STOEPWONING Woningen midden in de wijk rondom het oude Zuiderziekenhuis. De Delftse Stoepwoning bestaat uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. De zes Delftse Stoepwoningen zijn gelegen aan een groen strook met uitzicht op het historische Poortgebouw. De woningen hebben een privé achtertuin en een Delftse Stoep als voortuin; een zone voor je huis waar plaats is voor eigen invulling en die voor iedereen toegankelijk is. TUINDORPWONINGEN Alle Tuindorpwoningen hebben een voortuin voorzien van een lage haag en geven het groene karakter van de wijk vorm. , met onder andere ‘Evergreen’ hagen, geven het groene karakter van de wijk vorm. De Tuindorpwoningen bestaan uit drie woonlagen (begane grond, eerste verdieping en een zolder) met een kap. Vanuit de eetkeuken is er goed zicht op de voortuin door de grote raampartij. Op de verdieping ligt de hoofdslaapkamer met extra hoog raam aan de voorgevel voor een optimale verbinding met het buitenleven. Disclaimer: De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Zuiderhof' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 305.000 - € 326.500
Status Verkocht
Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 273 m³ - 294 m³
Perceeloppervlakte 102 m² - 128 m²
Woonoppervlakte 105 m² - 114 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.