Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Waterfront de Veene, Veen

€ 325.000 - € 580.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

KAVELS AAN HET WATER
Bent u van plan om uw droomhuis te laten bouwen en zou u graag aan het water willen wonen? Dan is wonen in Waterfront de Veene wat voor u. Waterfront de Veene is een unieke ontwikkeling van bouwkavels in de provincie Brabant. Wilt u graag midden in het prachtige landschap van het Land van Heusden en Altena wonen? Kies dan voor één van de kavels aan het water van Waterfront...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Waterfront de Veene, Veen.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Uitgebreide omschrijving

KAVELS AAN HET WATER
Bent u van plan om uw droomhuis te laten bouwen en zou u graag aan het water willen wonen? Dan is wonen in Waterfront de Veene wat voor u. Waterfront de Veene is een unieke ontwikkeling van bouwkavels in de provincie Brabant. Wilt u graag midden in het prachtige landschap van het Land van Heusden en Altena wonen? Kies dan voor één van de kavels aan het water van Waterfront de Veene. Hier kunt u genieten van de rust en het uitzicht van deze bijzondere locatie. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is met deze kavels aan het water? We vertellen u graag meer.

KAVEL INCLUSIEF WONING
Waterfront de Veene is een unieke locatie in het Noord-Brabantse Veen met 26 vrije kavels. De kavels vormen met elkaar een schitterende nieuwe woonbuurt. Bij Waterfront de Veene heeft u de mogelijkheid om een losse kavel te kopen, maar kunt u er ook voor kiezen om een kavel inclusief woning te kopen. Voor een meerprijs van € 380.000 incl. BTW kunt u onze uitgewerkte woning met een inhoud van 640 m3 op uw kavel laten bouwen. Om uw woning helemaal naar wens te maken is het mogelijk de basiswoning uit te breiden met een extra berging met een inhoud van 240 m3. De berging heeft een meerprijs van € 103.000 incl. BTW. Eventuele aanvullende opties zijn in overleg met mogelijk tegen meerprijs.

OVER DE KAVELS AAN HET WATER
Waterfront de Veene bestaat uit 26 kavels. Elk kavel heeft een uniek karakter. Zo hebben sommige kavels een eigen insteekhaven of weids uitzicht over de rivier. De grootte van de kavels varieert van 654 - 1292 M². Op onze website vindt u een handig overzicht, waarmee u eenvoudig inzicht krijgt in de feiten en gegevens van elk kavel. Waar kiest u voor? Wilt u vanuit uw woning uitzicht hebben over de rivier en de uiterwaarden, wilt u rust en privacy of kiest u voor allebei? Wanneer een kavel direct aan het water is gelegen beschikt het kavel over een eigen insteekhaven. Deze insteekhaven kan worden aangepast aan het formaat van uw vaartuig. Is een kavel niet direct aan het water gelegen, dan beschikt het kavel over een aanlegplaats in de algemene haven. De keuze is aan u!

DE LIGGING VAN WATERFRONT DE VEENE
Waterfront de Veene heeft een unieke ligging. Nabij de rivier, met weids uitzicht en rustig gelegen. Daarnaast is Waterfront de Veene ook heel centraal gelegen. Vlakbij Waterfront de Veene vindt u de dorpskern Veen, met alle voorzieningen. Daarnaast zijn ook de steden 's-Hertogenbosch, Breda, Utrecht en Waalwijk te bereiken binnen 30 minuten. Zo kunt u genieten van rust en weids uitzicht maar is de stad nooit ver weg. Ook is Waterfront de Veene nabij de Afgedamde Maas gelegen, wat zorgt voor een uitzicht dat elk seizoen weer anders is.

OOK WONEN AAN HET WATER?
Zou u graag uw droomhuis realiseren op een kavel van Waterfront de Veene en genieten van de mooie omgeving? We vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Maatwerk is bij Waterfront de Veene de basis. Een kavel is er vanaf €325.000 inclusief BTW. Vraag vrijblijvend informatie aan of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over uniek wonen aan het water.

UNIEKE OMGEVING
• ‘s-Hertogenbosch < 25 km
• Vestingstadje Heusden < 8 km
• Loonse en Drunense Duinen < 23 km
• Vestingstadje Woudrichem < 13 km
• Biesbosch < 24 km
• Waalwijk < 18 km
• Gorinchem < 24 km
• Kurenpolder < 22 km
• Efteling < 25 km
• Zaltbommel < 20 km
• Golfpark Almkreek < 11 km

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 - € 580.000
Bouw
Locatie
Plaats Veen
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 654 m² - 1369 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.