De Kade - Sluyse Diep - Panorama appartementen, Maassluis
3143 CA, Maassluis

De Kade - Sluyse Diep - Panorama appartementen, 3143 CA, Maassluis

€ 475.000 - € 845.000 Kan ik dit betalen?

Kenmerken

Woonoppervlakte 117 m² - 191 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Locatie
Plaats Maassluis
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 351 m³ - 573 m³
Woonoppervlakte 117 m² - 191 m²

Uitgebreide omschrijving

28 LUXUEUZE APPARTEMENTEN MET BETOVEREND UITZICHT OVER DE NIEUWE WATERWEG

DIGITALE VERKOOP IS GESTART
NU in verkoop!! Een prachtige urban villa met 28 luxueuze appartementen. Allen met riante balkons en betoverend uitzicht over de Nieuwe Waterweg.

De verkoopbrochure, de plattegronden en de verkoopprijzen kunt u vinden op de projectwebsite. Alle verkoopinformatie is beschikbaar om te downloaden.

Type A
De Type A appartementen op woonlaag 1 t/m 4 hebben een woonoppervlakte van circa 152 m2, hebben een hoekligging, bestaan uit een grote woonkamer verbonden met de keuken, badkamer, drie slaapkamers en grote zonnige terrassen, afgesloten parkeerplaats en berging onder gebouw.

Type B
De Type B appartementen op woonlaag 1 t/m 4 hebben een woonoppervlakte van circa 128 m2, bestaan uit een grote woonkamer verbonden met de keuken, badkamer, slaapkamer, hobbykamer en een flink zonnig terras, afgesloten parkeerplaats en berging onder gebouw.

Type C
De Type C appartementen op woonlaag 1 t/m 4 hebben een woonoppervlakte van circa 117 m2, bestaan uit een grote woonkamer annex keuken, badkamer, slaapkamer, hobbykamer en een flink zonnig terras, afgesloten parkeerplaats en berging onder gebouw.

Penthouse Type D
De 2 penthouses type D op woonlaag 5 hebben een woonoppervlakte van circa 191 m2 en een hoekligging. Ze bestaan uit een grote woonkamer annex keuken, twee badkamers, drie slaapkamers en grote zonnige terrassen rondom het appartement. Twee afgesloten parkeerplaatsen en berging onder gebouw.

Penthouse Type E
De 2 penthouses type E op woonlaag 5 hebben een woonoppervlakte van circa 165 m2 en bestaan uit een grote woonkamer annex keuken, twee badkamers, twee slaapkamers en een groot balkon met zicht op de waterweg. Afgesloten parkeerplaats en berging onder gebouw.

STELT U ZICH EENS VOOR
Een heerlijk ruim appartement op een prachtige locatie. Met een betoverend, weids uitzicht over de rivier, op loopafstand van het historische hart van Maassluis en volop gelegenheid om te genieten van natuur en buitenleven. Zeg nou zelf... Zo wilt u toch ook graag wonen?
In het panoramagebouw “SLUYSE DIEP” komen 28 levensloopbestendige appartementen in vijf types. Het woonoppervlak varieert van circa 117 tot circa 191 m2. De appartementen zijn optimaal op de zon georiënteerd en hebben vanuit de woonkamer en vanaf het terras of balkon een weids zicht op het water. Bij ieder appartement hoort een privé parkeerplaats en berging in de ondergelegen afgesloten parkeergarage.

DUURZAAM WONEN DANKZIJ SLIMME ENERGIE-OPLOSSINGEN
“SLUYSEDIEP” biedt vloerverwarming, een warmtepomp met verticale bron in de bodem, ventilatie met warmte terugwinning, bediening met kamerthermostaat, uitstekende isolatie, douchewarmte terugwinning en ledverlichting.

BEREIKBAARHEID
Bekeken vanuit de groene achtertuin Midden-Delfland, het strand van Hoek van Holland en de grote steden Rotterdam en Den Haag ligt Maassluis heel centraal. Met zowel auto als metro, bus en veerpont is de stad niet alleen prima bereikbaar, maar ook een mooie uitvalsbasis.
- Op loopafstand van metrostation Maassluis-Centrum
- Metrolijn B Hoek van Holland 10 minuten en Rotterdam 20 minuten
- Snelweg A20 5 minuten
- Snelweg A4 9 minuten
- Den Haag 30 minuten
- Rotterdam 25 minuten
- Rotterdam The Hague Airport 20 minuten
- Delft 20 minuten

WOONWIJK DE KADE – EEN ECHTE WOONOASE
Droomt u van thuiskomen in een heerlijk, ruim appartement met prachtig, panoramisch uitzicht op de rivier? Gesitueerd in een karakteristieke wijk waar groen en water, dynamiek en rust samenkomen? Droomt u van sfeervol wonen op loopafstand van een historisch stadscentrum én het metrostation? Met winkels en allerlei andere voorzieningen in de nabijheid?
Die dromen kunnen binnenkort in vervulling gaan. Want aan de waterrijke rand van de mooie, oude stad Maassluis wordt De Kade gerealiseerd. Een in ieder opzicht aantrekkelijk nieuwbouwproject met een grote diversiteit aan woningtypes in diverse prijsklassen. Een echte woonoase waar u straks met volle teugen geniet van natuur en buitenleven. En die ook nog eens heel goed bereikbaar is met zowel auto als openbaar vervoer.

PLANNING
De Kade is een bijzonder deel van Maassluis, ontworpen vanuit de unieke ligging aan de waterweg. Een nieuwe woon- en leeflocatie die eigentijds comfort naadloos combineert met de gezellige sfeer van vroeger. De wijk wordt de komende jaren gefaseerd aangelegd. De eerste fase met 2/1 kap woningen, geschakelde woningen, stoere stadswoningen aan de Taanschuurkade en 28 panorama appartementen is inmiddels in aanbouw. Later in het jaar wordt meer bekend gemaakt over de verkoop van de functioneel ingerichte appartementen en studio’s aan de noordelijke Taanschuurkade.

MAASSLUIS
De bijna 33.000 Maassluizers zullen het ongetwijfeld beamen... :hun stad aan de vaarweg tussen Rotterdam en de Noordzee heeft veel te bieden. Fijn wonen, plezierig winkelen en volop genieten van een prachtige omgeving gaan hier harmonieus samen. Bovendien is de rijke historie van deze mooie, oude stad nog overal terug te vinden in het fraaie en schilderachtige centrum met zijn authentieke en gastvrije karakter. Wie door Maassluis wandelt, kan zich dan ook goed voorstellen waarom Maarten ’t Hart zo liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft.

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  1.160
 • Vrouwelijke inwoners

  1.190
 • Inwoners Maassluis

  15.917
 • Inwoners Maassluis

  16.533
 • Auto('s)

  1,0 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 183.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Bouwtypes

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie