Thuis in Heerjansdam , 2995 AM, Heerjansdam

 • 72 m² - 149 m²
 • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 250.000 - € 605.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Alle verkoopdocumentatie is te downloaden vanaf de projectwebsite www.thuisinheerjansdam.nl DE INSCHRIJVING VOOR DE STARTERSWONINGEN IS GESLOTEN. Thuis in Heerjansdam, waar je de unieke kans krijgt om in je eigen vertrouwde dorp te blijven wonen of als starter je...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 72 m² - 149 m²

Buurtstatistieken Dorp-Noordoost

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Alle verkoopdocumentatie is te downloaden vanaf de projectwebsite www.thuisinheerjansdam.nl

DE INSCHRIJVING VOOR DE STARTERSWONINGEN IS GESLOTEN.

Thuis in Heerjansdam, waar je de unieke kans krijgt om in je eigen vertrouwde dorp te blijven wonen of als starter je eigen stek te vinden in de plek waar je bent grootgebracht. Het is een droom die nu werkelijkheid wordt!

Dit charmante woonproject aan de Heer Janstraat omvat in totaal 18 koopwoningen, waarvan maar liefst 10 speciaal ontworpen zijn voor starters. Daarnaast vind je hier 4 eengezinswoningen en 4 prachtige twee-onder-één-kapwoningen. Voor ieder wat wils, dus!

Maar dat is niet alles. Thuis in Heerjansdam is meer dan alleen een plek om te wonen. Deze woningen zijn volledig voorbereid op de toekomst met nul-op-de-meter technologie, wat betekent dat je niet alleen een comfortabel huis hebt, maar ook kunt genieten van een lage energierekening. Geen zorgen meer over stijgende kosten. De woningen vormen straks een nieuw duurzaam middelpunt in het dorp. Een veilige omgeving waarin jouw kinderen kunnen opgroeien en waar je comfortabel kunt wonen, ontspannen en tot rust komt. Ondertussen ligt de drukte van de stad op slechts een half uur afstand. Hiermee wordt Thuis in Heerjansdam een klein wijkje met een warme en natuurlijke uitstraling.

We denken niet alleen aan jouw comfort, maar ook aan het milieu. Ons plan omvat groene daken en gevelgroen, wat bijdraagt aan biodiversiteit, en regenwaterbuffers om hittestress te verminderen. Thuis in Heerjansdam wordt zo een oase van groen en duurzaamheid in jouw vertrouwde omgeving.

Dus, nodigen we je van harte uit om Thuis in Heerjansdam te ontdekken, waar het authentieke dorpsgevoel en de ongerepte natuurlijke schoonheid harmonieus samenkomen. Hier staat een thuis op je te wachten dat je met open armen ontvangt, met alle woonplezier voor echte Heerjansdammers!

Ligging
Ten noorden van de Oude Maas in de Zwijndrechtse Waard ligt het pittoreske Heerjansdam. Als je hier woont, wil je blijven. En waarom niet? Je woont midden in de natuur en je bent zo in de stad!
Het dorpje is onderdeel van de gemeente Zwijndrecht maar grenst direct aan de gemeente Barendrecht. Er zijn prima verbindingen met beide steden en hun voorzieningen. Maar ook in je eigen dorp kun je goed terecht voor bijvoorbeeld boodschappen, diverse sportactiviteiten en er zijn diverse basisscholen. Fijne plekjes zijn natuurgebied Develbos, het strandje aan De Waal en De Oude Maas dat populair is onder vissers en watersporters.

Indeling
Starterswoningen
Onze charmante starterswoningen hebben twee verdiepingen met platte daken, bedekt met zonnepanelen voor duurzaamheid. Op de begane grond vind je gevelgroen tussen de entrees, en aan de voorkant is er een 'Delftse stoep' voor een bankje in de zon, perfect om te genieten van een kopje koffie en een praatje met buren. Binnen biedt deze compacte woning een gezellige woonkamer met open keuken, en je kunt optioneel uitbouwen tot 1,2 meter evenals openslaande deuren naar de tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en een technische ruimte.

Rij- en Hoekwoningen
Onze vier rij- en hoekwoningen stralen elegantie en ruimte uit. Ook hier zie je gevelbegroeiing om bij te dragen aan de groene uitstraling van de straten. Deze gezinswoningen hebben drie woonlagen, drie slaapkamers en een royaal woonoppervlak van 133 m². Je kunt je auto voor de deur aan de Johannes Postlaan parkeren en geniet van een ruime achtertuin met berging, bereikbaar via het achterpad, en bouwnummer 14 heeft toegang via het zijpad aan de Rozenlaan.

Twee-onder-een-kapwoningen
Onze ruime twee-onder-een-kapwoningen passen perfect in het straatbeeld van de Rozenlaan. De keuken biedt ruimte voor een gezellige eetkamertafel en heeft verdiepingshoge kozijnen voor uitzicht op de straat. Overweeg de optionele beglaasde erker aan de voorgevel voor extra stijl. Je parkeert op je eigen kavel en hebt een garage. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers en een badkamer, met een opties tot een ligbad. De tweede verdieping biedt ruimte voor een extra slaapkamer, en je kunt kiezen voor dakkapellen, een erker aan de voorzijde, uitbouwmogelijkheden aan de achterzijde en aanpassingen in de indeling. Ontdek alle mogelijkheden op onze website: www.thuisinheerjansdam.nl.

Thuis in Heerjansdam heeft voor ieder wat wils. Welk type woning past het beste bij jouw dromen?

Duurzaamheid:
Thuis in Heerjansdam bied je een gezonde, duurzame omgeving, immers de extreem duurzame woningen zijn een belangrijk ingrediënt voor een gezonde, inclusieve wijk. Het ontwerp is een duidelijke bron van inspiratie voor duurzaamheid en circulariteit, met aandacht voor een dorpse sfeer. Hoogwaardige materialen worden gebruikt om de woningen duurzaam te maken en onderhoud te minimaliseren, waardoor ze langer meegaan.

Alle woningen in Heerjansdam zijn nul-op-de-meterwoningen (NOM), dankzij ons zeer duurzame energieconcept. Dit omvat een duurzame schil, bodemwarmtepomp voor verwarming en warm water, wtw-ventilatiesysteem en pv-panelen voor energievoorziening. Kopers zijn hiermee voorbereid op de toekomst en besparen op energiekosten, wat ook het milieu ten goede komt. Ons ontwerp bevordert natuurlijke ventilatie voor een gezond binnenklimaat.

Bovendien wekt de bodemwarmtepomp zelf energie op door warmte in de zomer op te slaan en in de winter te gebruiken, en vice versa. Dit systeem, in combinatie met vloerverwarming, biedt het hele jaar door comfort, zowel warmte in de winter als koeling in de zomer, dit in tegenstelling tot andere systemen.

Bijzonderheden:
- Let op! Om met voorrang in aanmerking te komen voor een toewijzing moet de inschrijver in de afgelopen 10 jaar minimaal 1 jaar in de gemeente Zwijndrecht gewoond. De 10 jaar wordt gerekend van de datum start verkoop 4 oktober 2023. Hiervoor dient u een BRP verklaring aan te leveren.

- Het haalbaarheidscertificaat van Ooms
Bij het kopen van een nieuwbouwwoning zal een haalbaarheidscertificaat u helpen. Dit certificaat toont aan dat u genoeg financiële draagkracht heeft voor de aankoop van uw droomhuis. Op het certificaat staan geen details of financiële gegevens die voor de verkoper niet relevant zijn. Het geeft de verkoper echter wél voldoende informatie die hem ervan kan overtuigen de woning aan u toe te wijzen.

Ooms Financieel Adviseurs kunnen voor u de haalbaarheid van de financiering toetsen. Hiermee bent u verzekerd van een overtuigend bewijs dat verkoper helpt bij het toewijzen van de woningen. Bent u benieuwd naar uw financiële mogelijkheden? Aarzel dan niet en maak direct een afspraak met Ooms Financieel Adviseurs via 010-424 8810 of hypotheek@ooms.com.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 250.000 - € 605.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 18

Locatie

Plaats Heerjansdam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 74 m² - 195 m²
Woonoppervlakte 72 m² - 149 m²
Inhoud 1 m³ - 999 m³

Buurtstatistieken Dorp-Noordoost

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

Thuis in Heerjansdam, Heerjansdam

Hier zult u wonen

Thuis in Heerjansdam, 2995 AM, Heerjansdam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Thuis in Heerjansdam, 2-onder-1-kapwoning, Heerjansdam
Thuis in Heerjansdam, 2-onder-1-kapwoning, Heerjansdam
Bekijk alle afbeeldingen
Thuis in Heerjansdam, 2-onder-1-kapwoning
2995 AM, Heerjansdam

€ 599.000 - € 605.000 v.o.n.

 • 149 m² - 149 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Thuis in Heerjansdam, Eengezinswoning, Heerjansdam
Thuis in Heerjansdam, Eengezinswoning, Heerjansdam
Bekijk alle afbeeldingen
Thuis in Heerjansdam, Eengezinswoning
2995 AM, Heerjansdam

€ 479.000 - € 485.000 v.o.n.

 • 133 m² - 133 m²
 • 4 kamers
 • 0 beschikbaar
Thuis in Heerjansdam, Starterswoning, Heerjansdam
Thuis in Heerjansdam, Starterswoning, Heerjansdam
Bekijk alle afbeeldingen
Thuis in Heerjansdam, Starterswoning
2995 AM, Heerjansdam

€ 250.000 - € 250.000 v.o.n.

 • 72 m² - 72 m²
 • 3 kamers
 • 0 beschikbaar