Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Terras aan de Maas Toren II, Spijkenisse

€ 175.000 - € 494.080 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Het Terras aan de Maas - Toren II.
Een eigentijdse tweede woontoren van 70 meter hoog, pal aan het water, met in totaal 184 royale koop- en huurappartementen. Ga rustig zitten in de luwte van uw royale terras, geniet van een verse kop koffie of een mooi glas wijn en kijk uit op het altijd boeiende schouwspel van de Oude Maas. Want alleen hier, zo dicht aan het water van Spijkenisse, ziet u...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Terras aan de Maas Toren II, Spijkenisse.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners De Dijk
  620 mannen
 • Icon girl
  Inwoners De Dijk
  660 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 212.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Nissewaard
  41.803 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Nissewaard
  43.598 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1.8 km
 • Voortgezet onderwijs
  1.5 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.3 km

Uitgebreide omschrijving

Het Terras aan de Maas - Toren II.
Een eigentijdse tweede woontoren van 70 meter hoog, pal aan het water, met in totaal 184 royale koop- en huurappartementen. Ga rustig zitten in de luwte van uw royale terras, geniet van een verse kop koffie of een mooi glas wijn en kijk uit op het altijd boeiende schouwspel van de Oude Maas. Want alleen hier, zo dicht aan het water van Spijkenisse, ziet u iedere dag de schepen en pleziervaartuigen af en aan varen. De twee torens van Het Terras aan de Maas vormen straks een prachtig baken in de imposante skyline van Spijkenisse. Waarom zou u niet verhuizen naar de plek waar u altijd al graag wilde wonen?

Het gebouw (toren II) krijgt 116 koopappartementen, waaronder een aantal penthouses oftewel Kroonappartementen. Het gaat in bijna alle gevallen om drie- en vierkamer appartementen. Toch zijn de verschillen groot. Niet alleen qua hoogte en ligging, ook qua woonruimte. De woonoppervlaktes van de driekamerappartementen variëren van circa 78 tot 96 m². De Kroonappartementen, op de bovenste verdiepingen van de toren, worden nog groter. Die krijgen woonoppervlaktes van zo’n circa 100 tot 150 m². Er is dus volop keuze.

Geweldig uitzicht over Oude Maas of achterland Spijkenisse
Terras aan de Maas is een dubbelproject, met twee vergelijkbare appartemententorens. Kenmerkend voor het project zijn de glooiend vormgegeven terrassen. Glooiend zoals het water van de Oude Maas. Vanaf deze terrassen heb je een geweldig uitzicht over de Oude Maas, het groene achterland van Spijkenisse of de dynamische haven van Rotterdam. Toren I is enkele jaren geleden gerealiseerd en nu is het moment aangebroken dat de voltooïng van dit project kan worden gerealiseerd. Toren II wordt iets lager dan Toren I. De afstand tussen beide gebouwen wordt circa veertig meter.

Wonen met alles bij de hand
Het eerste gedeelte van Het Terras aan de Maas (Toren I) is in 2013 opgeleverd en dat biedt direct ook voordelen voor alle nieuwe bewoners van de tweede toren. Op de begane grond van het eerste plandeel is namelijk tal van voorzieningen op het gebied van zorg, welzijn, health & beauty gevestigd, voor zowel de eigen bewoners, als voor de directe omgeving van Het Terras aan de Maas. Heeft u even geen zin om zelf te koken? Voor een goede, eenvoudige maaltijd kunt u zelfs in de Brasserie van het Terras aan de Maas (Toren I) terecht. De dienstverlening op het gebied van zorg wordt gecoördineerd door Humanitas, een organisatie met een zeer vernieuwende kijk op zorg.

Beroemde architect met oog voor comfort
Het Terras aan de Maas is een ontwerp van de beroemde architect Cees Dam, die hiervoor samen met zijn zoon Diederik al in 2009 de eerste contouren schetste. Daardoor is de architectuur modern, maar oogt deze toch vertrouwd. Eigentijdse en bijzondere materialen geven Het Terras aan de Maas een stijlvolle en luxe uitstraling. Dam architecten heeft bijzonder veel aandacht besteed aan de afmeting en de vorm van de buitenruimten van het Terras, die in het ontwerp als een soort linten langs het gebouw zijn gedrapeerd.

De planning
De start van de bouw van de tweede toren is gepland voor 3e kwartaal van 2018. De bouw van Het Terras aan de Maas - Toren II zal circa 2 jaar duren.

Parkeren
Parkeren kan gemakkelijk achter het gebouw op een overdekte parkeerplaats. Deze parkeerplaatsen zijn gesitueerd onder het activiteiten dek. Nagenoeg elke woning heeft een koppeling met een vaste privé parkeerplaats. De koopsom van de parkeerplaats bedraagt € 17.500,- vrij op naam en is NIET in de koopsom van het appartement opgenomen.

Subsidie Stimuleringsregeling
Kopers van Toren II ontvangen bij de aankoop van hun appartement een subsidie vanuit de stimuleringsregeling woningbouw 2009. De hoogte van deze subsidie uitkering varieert tussen € 4.470,- en € 11.920,- per woning. De genoemde koopsommen zijn NA aftrek van de subsidie.

Disclaimer:
De teksten en impressies bedoeld om een goede indruk te geven van het project 'Het Terras aan de Maas' en de verschillende woningtypen. Aan de inhoud ervan is de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is alle informatie nadrukkelijk onder voorbehoud. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 175.000 - € 494.080
Bouw
Locatie
Plaats Spijkenisse
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 195 m³ - 370 m³
Woonoppervlakte 78 m² - 149 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.