't Groen, Boerderijwoningen, bouwnummer: 14 , 3274 BN, Heinenoord

  • 128 m²
  • A_PP
€ 455.000 V.o.n.
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

FASE 1: Laatste kans! In fase 1 bieden wij enkel nog een boerderijwoning en een vrijstaande woning aan. Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones,...

Toon meer

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3 slaapkamers
Aantal kamers 4 kamers

Downloads

Verkooptekening BN 14

FASE 1:
Laatste kans! In fase 1 bieden wij enkel nog een boerderijwoning en een vrijstaande woning aan.

Hier woon je echt in ’t Groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.

WAT MAAKT 'T GROEN BIJZONDER?
- De woningen zijn gelegen op uitzonderlijk ruime kavels;
- De groenste buurt van de Hoeksche Waard, het project is ruim opgezet en er is veel aandacht besteed aan de openbare ruimte;
- Binnen een kwartier zit je met de auto in Rotterdam of Barendrecht, 20 minuten in Dordrecht en slechts 35 minuten naar Breda. Pak je liever het OV? Dan heeft Heinenoord een uitstekend busstation met P+R gelegenheid;
- Ook overige voorzieningen zijn nabij, zo loop je in een aantal minuten naar de basisschool of kinderopvang en fiets je in een kwartiertje naar de middelbare school in Oud-Beijerland.

Het ontwerp van ’t Groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Dit komt terug in de woonsfeer De Kreek. Het plan sluit naadloos aan op de bestaande identiteit van het gezellige en karakteristieke dijkdorp Heinenoord.

‘t Groen kent een parkachtige bebouwing, waarin diverse woningtypes elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

DUURZAAMHEID
De woningen in 't Groen worden standaard voorzien van 4 PV-panelen en een duurzame bodemwarmtepomp. Dit systeem kan de woning verwarmen én verkoelen. Deze vorm van koelen verlaagt de temperatuur in de woning met enkele graden ten opzichte van een woning zonder dit systeem.
Daarnaast voldoen de woningen aan de BENG-norm en worden de platte daken, waar mogelijk, uitgevoerd als dakbloemenweide. Ook fijn, dit groendak biedt ook praktische voordelen. Zo gaat het dakleer twee keer zo lang mee, neemt het regenwater op én isoleert het. In de zomer is het daardoor koeler en de winter warmer.

Ondanks dat deze aanmelding door ons met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is deze uitsluitend indicatief en bedoeld als voorbeeld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Aan deze aanmelding kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 455.000 V.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort woning eengezinswoning
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwjaar 2023
Bouwvorm nieuwbouw
Soort dak zadeldak
Aantal eenheden 65

Locatie

Adres Tienvoet
Plaats Heinenoord
Provincie Zuid holland
Land Nederland

Oppervlakte en inhoud

Totale woonoppervlakte 128

Indeling

Aantal verdiepingen 3
Aantal kamers 4 kamers waarvan 3 slaapkamers
Aantal woonlagen 3 woonlagen

Energie

Energielabel A_PP
Isolatie
  • volledig geisoleerd
  • driedubbel glas
Warm water
  • elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin ACHTERTUIN
Hoofdtuin positie OOST

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout
Aantal schuren 1

Parkeergelegenheid

Garage
  • geen garage
Verkooptekening BN 14

Ontdek de woning

't Groen, Boerderijwoningen, bouwnummer: 14, Heinenoord

Hier zult u wonen

't Groen, Boerderijwoningen, bouwnummer: 14, 3274 BN, Heinenoord

Schaduwwijzer

Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.