In de Buurttuin Fase 3 - UITVERKOCHT!! , 3119 CN, Schiedam

  • 132 m² - 132 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 449.500 - € 494.500 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

IN DE BUURTTUIN – 11 PRACHTIGE EENGEZINSWONINGEN MET TUIN! UITVERKOCHT!! Gezellig wonen in een nieuwe buurt met alles wat Schiedam zo leuk maakt heel dichtbij. Welkom In de Buurttuin! In de Buurttuin wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt aan de Parkweg. Als...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²

Buurtstatistieken Nolensbuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

IN DE BUURTTUIN – 11 PRACHTIGE EENGEZINSWONINGEN MET TUIN!

UITVERKOCHT!!

Gezellig wonen in een nieuwe buurt met alles wat Schiedam zo leuk maakt heel dichtbij. Welkom In de Buurttuin! In de Buurttuin wordt een gezellige, kindvriendelijke buurt aan de Parkweg. Als je de plek kent, weet je dat er portiekflats stonden. Deze flats zijn verdwenen, het groen blijft.

Dit groen gaat straks onderdeel uitmaken van de buurt én er komt groen bij! Hierdoor ontstaan er buurttuinen tussen de woningen en die mag je straks gewoon als het verlengstuk van je thuis zien. Spelen met vriendjes, een praatje met de buren, een boek lezen en samen tuinieren, jeu-de-boulen of barbecueën. Je doet het In de Buurttuin. In de nieuwe wijk komen duurzame eengezinswoningen en appartementen. Koop en huur.

Inmiddels zijn fase 1 en fase 2 volledig uitverkocht.

De laatste 11 woningen in fase 3 worden nu gerealiseerd.

3 WOONLAGEN, PLAT DAK - 5,10 M BREED
BLOK 8: Bouwnummers 47 t/m 53, VRAAGPRIJS VANAF € 449.500,- - INCLUSIEF REEDS BEPAALD MEERWERK
BLOK 16: Bouwnummers 116 t/m 119, VRAAGPRIJS VANAF € 487.500,- - INCLUSIEF REEDS BEPAALD MEERWERK

De woningen in blok 8 en blok 16 bieden je alle ruimte, ze zijn namelijk allebei alvast voorzien van een uitbouw van 2.40 meter. Hiermee heb je een woonoppervlakte van circa 132 m2. De beukmaat van de woningen is 5,10 meter.

Kies je voor een hoekwoning, dan heb je een aantal ramen in de zijgevel (met uitzondering van bouwnummer 119).

De keuken ligt aan de voorzijde. Als je staat te koken, kijk je leuk uit naar buiten.

De tuingerichte woonkamer heeft fantastische openslaande deuren naar de tuin en een groot vast raam tot aan de grond. Dat geeft een heel ruimtelijk gevoel. Kies je voor een hoekwoning, dan heb je een aantal ramen in de zijgevel.

Op de 1e verdieping heb je 3 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

De 2e verdieping ban bouwnummers 47 tm 53 is open, je kunt er voor kiezen deze later op eigen gelegenheid naar wens in te delen. Bij blok 16 wordt de zolder al voorzien van een indeling waardoor je bij oplevering al over direct over 2 extra slaapkamers beschikt.

Je kunt dit type kopen aan de ventweg langs de Burgemeester van Haarenlaan in blok 16, of aan de Parkweg, waar blok 8 gelegen is. Door de aanplant van veel bomen krijgt deze weg een laanachtige uitstraling. Zit je graag buiten in de zon tot hij ondergaat, dan zou je hier zomaar jouw droomhuis kunnen vinden. De tuinen van blok 16 liggen op het zuiden, van blok 8 op het oosten en zijn allemaal voorzien van een berging. Heb je al gezien dat alle woningen een voortuin met groene haag hebben?

Je auto parkeer je in het openbare parkeerhof achter de tuinen. Ga je voor een van de woningen in blok 16, dan heb je een eigen parkeerplaats achter de tuin gelegen.

Je kunt dit woningtype kopen op twee plekken in de wijk.
Aan de Ventweg langs de Burgemeester van Haarenlaan liggen bouwnummers 116 tot en met 119. De woningen hebben een heerlijke achtertuin op het zuiden. Voor de deur heb je een stoep en een plantsoen van zo’n 9 meter diep. Moet je je eens voorstellen hoe lekker vrij je woont. Je auto kun je kwijt op jouw privé parkeerplaats, direct achter de berging in de achtertuin.

Bouwnummers 47 tot en met 53 vind je aan de Parkweg. Door de aanplant van veel bomen krijgt deze weg een laanachtige uitstraling.
Zit je graag buiten in de zon tot hij ondergaat, dan zou je hier zomaar jouw droomhuis kunnen vinden. De tuinen liggen op het oosten.
De tuinen zijn voorzien van een berging. Je auto parkeer je in het openbare parkeerhof achter de tuinen.
Heb je al gezien dat alle woningen een voortuin met groene haag hebben? Als je wilt, drink je hier je koffie in de ochtendzon of geniet je van de avondzon.

RUIMTE OM ONTSPANNEN EN THUIS TE KOMEN
In de Buurttuin wordt een gezellige buurt waar je je vrij en veilig voelt. Alles is lekker ruim opgezet met veel groen tussen de huizen en lage appartementengebouwen. De huizen hebben fijne achtertuinen en voor de deur loopt een brede stoep. Ook de straat is breed en is er ruimte voor speelplekken voor de allerkleinsten en iets oudere kinderen. Begint het beeld zich al een beetje te vormen?

EEN LAAN MET ALLURE NAAR DE BINNENSTAD
Langs de Parkweg, de Nolenslaan en Joop den Uyllaan zie je straks nog maar weinig auto’s staan. De bomen zorgen voor een groen beeld, waardoor je een ontspannen gevoel ervaart als je thuiskomt.

AANSPREKENDE ARCHITECTUUR
De architect heeft zich voor het ontwerp laten inspireren door de architectuur van Nieuwland. In de Buurttuin sluit hierdoor mooi aan bij wat er al gebouwd is. Met kenmerkende elementen uit de wederopbouwarchitectuur verfraaien we de huizen en lage appartementengebouwen. Als je straks door de buurt loopt, zie je verschillende kleuren stenen, horizontale banden en bijzonder metselwerk. Door hiermee te spelen ontstaat afwisseling en krijgt ieder huis een eigen karakter en dat terwijl In de Buurttuin duidelijk eenheid uitstraalt als buurt.

NIEUWE BUURT IN BESTAANDE WIJK NIEUWLAND
Ga lekker winkelen, pak een terrasje bij mooi weer, geniet van een voorstelling in het Theater aan de Schie of Wennekerpand en laat je culinair verwennen bij één van de vele restaurants. Het centrum van Schiedam is bijzonder sfeervol met gezellige pleintjes, mooie havens, tal van monumenten en fraaie molens. Die molens werden vroeger gebruikt om het graan te vermalen voor de jeneverstokerijen. Met het Brandersfeest wordt de jenevergeschiedenis van de stad gevierd. En tijdens de jenever- en ginfestivals laten internationale bartenders je genieten van bijzondere cocktails.

In de Buurttuin ligt middenin Schiedam, tussen de gezellige historische binnenstad en het fraaie Beatrixpark met speeltuin Drakensteijn. Wat fijn is, is dat je nieuw woont maar direct meelift op alles wat al aanwezig is in de buurt. The best of both worlds. Met de metro ben je vanaf station Parkweg in een paar haltes in Rotterdam Centrum. Je rijdt in 3 minuten de A20 en A4 op en de winkels, sportvoorzieningen en het park zijn op loopafstand. Kortom, In de Buurttuin woon je heerlijk rustig, nieuw én met de dynamiek van de stad heel dichtbij. Lees ons blog over de leukste plekken in Schiedam.

GUNSTIGE LOCATIE TEN OPZICHTE VAN UITVALSWEGEN
In de Buurttuin in Schiedam ligt heel gunstig ten opzichte van uitvalswegen. Zo rijd je in een paar minuutjes de oprit van de A20 op en vanuit daar ben je ook snel op de A4 richting Den Haag en Amsterdam naar het noorden en richting Breda naar het zuiden. In Rotterdam ben je hoe dan ook bijzonder snel, met de auto in 10 minuten, maar ook met de metro reis je gemakkelijk naar het centrum.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 449.500 - € 494.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 11

Locatie

Plaats Schiedam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 112 m² - 134 m²
Woonoppervlakte 132 m² - 132 m²
Inhoud 415 m³ - 415 m³

Buurtstatistieken Nolensbuurt

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

In de Buurttuin Fase 3 - UITVERKOCHT!!, Schiedam

Hier zult u wonen

In de Buurttuin Fase 3 - UITVERKOCHT!!, 3119 CN, Schiedam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

In de Buurttuin Fase 3 - UITVERKOCHT!!, 3 WOONLAGEN, PLAT DAK - 5,10 M BREED, Schiedam
In de Buurttuin Fase 3 - UITVERKOCHT!!, 3 WOONLAGEN, PLAT DAK - 5,10 M BREED, Schiedam
Bekijk alle afbeeldingen
In de Buurttuin Fase 3 - UITVERKOCHT!!, 3 WOONLAGEN, PLAT DAK - 5,10 M BREED
3119 CN, Schiedam

€ 449.500 - € 494.500 v.o.n.

  • 132 m² - 132 m²
  • 6 kamers
  • 0 beschikbaar