Het Zuiderhof , 3075 EK, Rotterdam

  • 108 m² - 119 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 467.500 - € 492.500 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

DE VERKOOP VAN DE LAATSTE 20 EENGEZINSWONINGEN IN HET ZUIDERHOF IS GESTART! Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 108 m² - 119 m²

DE VERKOOP VAN DE LAATSTE 20 EENGEZINSWONINGEN IN HET ZUIDERHOF IS GESTART!

Soms is het geluk heel dichtbij te vinden: namelijk gewoon in Vreewijk. Hier ligt Het Zuiderhof, een nieuwe woonwijk die meteen heel vertrouwd aanvoelt. De eerste bewoners hebben er hun geluk al gevonden. Nu gaan de laatste 83 eengezinswoningen in Het Zuiderhof in verkoop. Ligt jouw geluk in deze nieuwe wijk?

Het Zuiderhof is in alles heel Vreewijks: groen, gemoedelijk, multicultureel en gezellig. Hier groeten mensen elkaar, ken je de buren en spelen je kinderen samen veilig buiten. Met een breed aanbod royale koopwoningen biedt Het Zuiderhof starters, jonge gezinnen en tweeverdieners alle ruimte. Iedereen is welkom. Of je nu elders in Rotterdam woont en graag je geluk op Zuid zoekt. Of dat je in Vreewijk of Feijenoord bent opgegroeid en graag in je vertrouwde buurt een woning wilt kopen. Voor iedereen geldt: in Het Zuiderhof ligt jouw geluk om de hoek.

Vreewijk is een mooie wijk in het Rotterdamse stadsdeel Feijenoord. De mensen die hier wonen zijn trots op hun ‘Tuindorp’. Terecht, want Vreewijk heeft mooie, begroeide singels en een gezellige, dorpse sfeer. Je woont er lekker rustig en toch vlakbij het centrum van Rotterdam. Het Zuiderhof ligt midden in Vreewijk en past helemaal in het Tuindorp.

Het Zuiderhof is ingericht op onder meer gezinnen met jonge kinderen en mensen die een gezin willen starten. Kinderen kunnen lekker spelen in de naastgelegen Valkeniersweide. Er komt een speeltuin in de wijk en bovendien zijn er volop scholen in de buurt. Ook voor mensen zonder kinderen is het prettig wonen in Het Zuiderhof. De wijk ligt naast de Valkeniersweide en even verderop is het Zuiderpark, het grootste stadspark van Rotterdam. Hier vind je een kinderboerderij, een avontureneiland, een strandje en Sportplaza Zuiderpark. Op fietsafstand: supermarkten, openbaar vervoer en voorzieningen zoals Winkelcentrum Zuidplein, Theater Zuidplein, voetbalstadion De Kuip en het Ikazia Ziekenhuis.

DE WONINGEN
De laatste fase van Het Zuiderhof bestaat uit 26 eengezinswoningen verdeeld over 3 woonblokken. Het aanbod koopwoningen is gevarieerd met 16 Parkwoningen, 10 Tuinwoningen. Kies je voor een Parkwoning, dan beschik je over een riante achtertuin en woon je met uitzicht op het park de Valkeniersweide aan de voorzijde van de woning. In de Tuinwoning heb je een ruime tuin aan de voor- en achterkant van je woning. Welke woning je ook kiest, je beschikt steeds over een ruime woonkamer met ruimte voor een open keuken, 2 verdiepingen met minimaal 3 slaapkamers en een berging in de tuin.

PARKWONINGEN
De Parkwoningen liggen aan de Valkeniersweide; vanuit je woning kijk je uit over dit mooie park. Aan de achterzijde van de woning beschik je over een grote tuin met daarin een houten berging. Binnen is de woning lekker ruim met een riante L-vormige woonkamer en ruimte voor een open keuken. Op de eerste verdieping van de Parkwoningen bevinden zich 3 slaapkamers. De zolderverdieping kan naar eigen inzicht worden ingericht, bijvoorbeeld met extra slaapkamer(s) (optioneel) of als hobbykamer. De dakopbouw zorgt hier voor veel licht. De hoekwoningen van dit type beschikken op de eerste verdieping en op de zolderverdieping, in plaats van een dakopbouw, over een groot raam aan de zijkant van de woning. In totaal zijn er in Het Zuiderhof 16 Parkwoningen.

TUINWONINGEN
De 10 Tuinwoningen doen hun naam eer aan. Bij deze woningen heb je zowel aan de voor- als aan de achterkant van de woning een tuin. De L-vormige woonkamer met ruimte voor een open keuken heeft alle ruimte voor een grote eettafel. Via de grote glazen deur heb je vanuit de keuken direct toegang tot de voortuin. Ook boven zijn de Tuinwoningen royaal. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De dakkapel zorgt hier, zowel bij de tussen- als de hoekwoningen, voor veel licht en extra ruimte. Andere Tuinwoningen beschikken over een zolderverdieping die naar eigen inzicht kan worden ingericht, bijvoorbeeld als extra slaapkamer(s) (optioneel) of als hobbykamer. Een dakraam zorgt bij dit type woningen voor licht op de zolderverdieping. In de achtertuin heb je de beschikking over een houten berging. In totaal zijn er in Het Zuiderhof 10 Tuinwoningen.

SCHRIJF JE IN VOOR HET ZUIDERHOF
Wil je de ontwikkelingen rondom de nieuwbouwwoningen in Het Zuiderhof op de voet volgen? Schrijf je dan via de projectwebsite van Het Zuiderhof in voor de nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates per e-mail.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 467.500 - € 492.500 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 26
Start bouw 01-10-2024 0:00

Locatie

Plaats Rotterdam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 108 m² - 119 m²
Inhoud 270 m³ - 310 m³

Ontdek de woning

Het Zuiderhof, Rotterdam
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Het Zuiderhof, Parkwoning, Rotterdam
Het Zuiderhof, Parkwoning, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
Het Zuiderhof, Parkwoning
3075 EK, Rotterdam

€ 467.500 - € 492.500 v.o.n.

  • 114 m² - 119 m²
  • 5 kamers
  • 0 beschikbaar
Het Zuiderhof, Tuinwoning, Rotterdam
Het Zuiderhof, Tuinwoning, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
Het Zuiderhof, Tuinwoning
3075 EK, Rotterdam

€ 460.000 - € 477.500 v.o.n.

  • 108 m² - 117 m²
  • 5 kamers
  • 0 beschikbaar