De Wachters Lus 5 - Succesvol uitverkocht! , 3143 DD, Maassluis

  • 45 m² - 45 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 257.500 - € 289.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

WAANZINNIG WONEN IN DE WACHTERS, TWEE STOERE WOONBLOKKEN MET ELK ACHT STARTERSAPPARTEMENTEN MET BALKON OP 15 METROMINUTEN VAN CENTRUM ROTTERDAM EN HET STRAND VAN HOEK VAN HOLLAND Prijzen vanaf € 257.500 v.o.n. Oplevering begin 2025. 16 startersappartementen in...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 45 m² - 45 m²

WAANZINNIG WONEN IN DE WACHTERS, TWEE STOERE WOONBLOKKEN MET ELK ACHT STARTERSAPPARTEMENTEN MET BALKON
OP 15 METROMINUTEN VAN CENTRUM ROTTERDAM EN HET STRAND VAN HOEK VAN HOLLAND

Prijzen vanaf € 257.500 v.o.n.

Oplevering begin 2025.

16 startersappartementen in twee stoere woonblokken. Gelegen op een fantastisch mooie locatie aan de rivier. Met metrolijn B naar Rotterdam en het strand van Hoek van Holland om de hoek.

Begin 2025 kun je al genieten van je eigen, puntgave tweekamer appartement, dat ook nog eens heerlijk energiezuinig is. En het heeft een fijn terras of balkon vanwaar je de schepen op de Waterweg kunt zien varen.

Duurzaam comfort en lage energiekosten (energielabel A++ of A+++)
Wonen in De Wachters betekent waanzinnig wonen in een mooi, strak woonblok onder klassieke, industriële architectuur. Elk blok telt vier lagen met twee functioneel ingedeelde, uitstekend geïsoleerde appartementen. Een stille, energiezuinige lucht-water warmtepomp zet er de buitenlucht om in warm water voor je sanitair of verwarming. Kortom, milieuvriendelijk en duurzaam wooncomfort met lage energiekosten. Op warme zomerdagen kan de warmtepomp bovendien voor verkoeling zorgen.

KLEINSCHALIG EN FUNCTIONEEL INGEDEELD
Alle appartementen hebben een woonoppervlak van circa 45 m². Dankzij de opvallend efficiënte plattegrond woon je er heel comfortabel. En dan heb je ook nog een separate berging voor al je apparatuur, een royaal balkon én een gezamenlijke afsluitbare fietsenberging.
Op de begane grond van elk woonblok bevinden zich de entree met trappenhuis en twee appartementen met een terras aan de voorkant en een riante achtertuin gelegen op het zuidwesten (woonblok 1) of het oosten (woonblok 2). De overige woonlagen tellen twee appartementen met openslaande deuren naar een ruim balkon (circa 5 m²) gelegen op het zuidoosten of zuidwesten.
Ieder appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche, een separaat toilet en een aparte (technische) ruimte met aansluitingen voor wasmachine/droger. Je fiets kun je veilig en droog wegzetten in de gezamenlijke fietsenberging.

PLANNING
De bouw begint naar verwachting in het voorjaar van 2024, de oplevering is gepland in begin 2025.

DE WIJK DE KADE MAASSLUIS
De Wachters maakt deel uit van de nieuwe woonlocatie De Kade Maassluis en is ontworpen vanuit de unieke ligging aan de waterweg. Een nieuwe woon- en leeflocatie die eigentijds comfort naadloos combineert met de gezellige sfeer van vroeger. De wijk is volop in ontwikkeling, begint steeds meer vorm te krijgen en de nieuwe bewoners zijn ronduit enthousiast.

ARCHITECTUUR MET KARAKTER
De Wachters zijn net als de stadswoningen in De Kade ontworpen door Mulleners + Mulleners Architecten. Ton en Kok Mulleners stellen zich als ideaal wijken te realiseren waar generaties gelukkig kunnen opgroeien en waar mensen van gaan houden. Hun ontwerpen zijn duurzaam, levensloopbestendig en komen tot stand met respect voor het karakter van de plek.

PRIMA BEREIKBAAR EN EEN MOOIE UITVALSBASIS
Bekeken vanuit de groene achtertuin Midden-Delfland, het strand van Hoek van Holland en de grote steden Rotterdam en Den Haag ligt Maassluis heel centraal. Met zowel auto als metro, bus en veerpont is de stad niet alleen prima bereikbaar, maar ook een mooie uitvalsbasis.
- Op loopafstand van metrostation Maassluis-Centrum
- Hoek van Holland 10 metro minuten en Rotterdam in 20 minuten
- Snelweg A20 5 minuten
- Snelweg A4 9 minuten
- Den Haag 30 minuten
- Vliegveld 20 minuten

MAASSLUIS
De bijna 35.000 Maassluizers zullen het ongetwijfeld beamen...: hun stad aan de vaarweg tussen Rotterdam en de Noordzee heeft veel te bieden. Fijn wonen, plezierig winkelen en volop genieten van een prachtige omgeving gaan hier harmonieus samen. Bovendien is de rijke historie van deze mooie, oude stad nog overal terug te vinden in het fraaie en schilderachtige centrum met zijn authentieke en gastvrije karakter. Wie door Maassluis wandelt, kan zich dan ook goed voorstellen waarom Maarten ’t Hart zo liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 257.500 - € 289.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 16
Start bouw 20-06-2024 0:00

Locatie

Plaats Maassluis
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 45 m² - 45 m²
Inhoud 150 m³ - 150 m³

Ontdek de woning

De Wachters Lus 5 - Succesvol uitverkocht!, Maassluis

Hier zult u wonen

De Wachters Lus 5 - Succesvol uitverkocht!, 3143 DD, Maassluis

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

De Wachters Lus 5 - Succesvol uitverkocht!, Appartement, Maassluis
De Wachters Lus 5 - Succesvol uitverkocht!, Appartement, Maassluis
Bekijk alle afbeeldingen
De Wachters Lus 5 - Succesvol uitverkocht!, Appartement
3143 DD, Maassluis

€ 257.500 - € 289.000 v.o.n.

  • 45 m² - 45 m²
  • 2 kamers
  • 0 beschikbaar