De Vaan , 3075 BB, Rotterdam

 • 67 m² - 132 m²
 • 6 bouwnummers beschikbaar
€ 357.500 - € 520.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

De verkoop is gestart! De verkoopdocumentatie is beschikbaar als download op de website en het is mogelijk om je in te schrijven voor de bouwnummers met jouw voorkeur. De inschrijving verloopt volledig digitaal via jouw persoonlijke account voor De Vaan. NIEUWBOUW...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 67 m² - 132 m²

Buurtstatistieken Vreewijk

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

De verkoop is gestart! De verkoopdocumentatie is beschikbaar als download op de website en het is mogelijk om je in te schrijven voor de bouwnummers met jouw voorkeur. De inschrijving verloopt volledig digitaal via jouw persoonlijke account voor De Vaan.

NIEUWBOUW DE VAAN
Het authentieke karakter van De Vaan vormt zich door het gebruik van diverse metselverbanden en enkele setbacks in de gevel, dit houdt in dat de gevel op enkele plaatsen verspringt waardoor het complex sfeer en volume krijgt. Voor de gevelafwerking worden oude bakstenen hergebruikt. Het toepassen van circulaire materialen versterkt de authentieke sfeer van het nieuwbouwcomplex.

Binnen het project De Vaan is duurzaamheid een belangrijk begrip. Naast het hergebruik van oude materialen voor onder andere de gevel zullen de appartementen worden voorzien van verwarming middels stadsverwarming, vloerverwarming en zonnepanelen.

Wat De Vaan zo bijzonder maakt, is de combinatie van het stedelijk wonen op steenworp afstand van de stad en toch gelegen in een groene en karakteristieke omgeving. Het groene karakter kenmerkt zich door de aanwezigheid van de groenvoorzieningen in het Zuiderpark en de nabij gelegen Valkeniersweide. Het groene karakter geldt ook voor de woningen, door de aanwezigheid van mooie en royale buitenruimtes met een optimale zonligging op het zuidwesten. Ziet u zichzelf hier al genieten? Op een zonnig terras omringt door groen?

Iedereen is welkom in De Vaan! Voor iedere levensfase is er een passende woning.

WONINGTYPE A | 5 Terraswoningen
De royale 3-laagse terraswoningen variëren in woonoppervlakte van ca. 120 m² tot 132 m² en beschikken over een zonnig terras, verschillend in grootte van ca. 21 m² tot 37 m². Deze fraaie woningen worden aangeboden in de prijsklasse van € 467.500,- tot € 507.500,- V.O.N. De terraswoningen zijn voorzien van een open keuken, drie slaapkamers (bnr. 1 heeft twee slaapkamers) en twee badkamers. De terrassen zijn optimaal gelegen op het zuidwesten en grenzen aan de woonkamer op de begane grond.

De slaapkamers zijn georiënteerd op het noordoosten, waardoor u in de ochtend begroet wordt door de opkomende ochtendzon. Tegelijkertijd wordt u in de middag in uw lichte woonkamer en terras verwelkomd door de zon vanuit het zuidwesten. Het terras wordt volledig betegeld en kleurt groen door de plantenbakken die de terraswoningen van elkaar scheiden. De indeling van de terraswoningen biedt veel mogelijkheden en sluit op die manier aan bij ieders woonwensen. Zo is het zowel in het souterrain als op de eerste verdieping mogelijk om de master bedroom te realiseren. Daarbij kent de voorkamer meerdere indelingsmogelijkheden, zo is het mogelijk om de keuken in deze ruimte te realiseren (m.u.v. bouwnummer 1), waarmee een volwaardige woonkeuken wordt gecreëerd. Kies je er toch voor om de open keuken te plaatsen in de woonkamer, dan kan de voorkamer even goed worden gebruikt als bijvoorbeeld een bibliotheek, kantoor of studeerruimte.

De terraswoningen beschikken over energielabel A+++ (bnr. 1 heeft A++) en worden voorzien van vloerverwarming, stadsverwarming, een keuken en modern sanitair in de V.O.N.-prijs. Voor de terraswoningen is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen in de afgesloten parkeergarage onder het appartementengebouw, waar tevens stallingsplaatsen zijn voor de fietsen, scooters en bakfietsen.

WONINGTYPE B | 5 Appartementen
Deze fraaie 2-laagse appartementen (maisonnettes), gelegen op de 1e en de 2e verdieping variëren in woonoppervlakte van ca. 67 m² tot 85 m², beschikken over 2 slaapkamers (3 slaapkamers bij bouwnummer 6) en hebben een ruime woonkamer met aangrenzend een mooi balkon van ca. 4 m² tot 10 m².
Een optimale zonligging van de woonkamers en balkons op het zuidwesten geeft een garantie voor veel licht en wooncomfort in de appartementen. Deze fijne woningen worden aangeboden in de prijsklasse van € 335.000,- V.O.N. tot € 400.000,- V.O.N. en zijn daarmee geprijsd binnen de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. De appartementen beschikken over energielabel A+++ (A++ bouwnummer 6) en worden voorzien van vloerverwarming, stadsverwarming, een keuken en modern sanitair in de V.O.N.-prijs. Voor de appartementen is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen in de afgesloten parkeergarage onder het appartementengebouw, waar tevens stallingsplaatsen zijn voor de fietsen, scooters en bakfietsen.

WONINGTYPE C | 5 Appartementen
De markante 2-laagse topappartementen (bajonettes) zijn gelegen op de 2e en de 3e verdieping en verschillen in woonoppervlakte van ca. 84 m² tot 92 m². Deze appartementen zijn uitgerust met twee ruime slaapkamers en beschikken over een royale woonkamer met een balkon gelegen op de bovenste verdieping van het appartementengebouw. De fijne balkons variëren in grootte van ca. 4 m² tot 9 m² en hebben net als de andere woningen een optimale zonligging op het zuidwesten. Vanaf je balkon kijk je over de omliggende bebouwing breed uit op het rustige Vreewijk en het groene Zuiderpark.
Dit woningtype wordt aangeboden in de prijsklasse van € 390.000,- tot € 422.500,- V.O.N. en is daarmee deels geprijsd binnen de grens van de Nationale Hypotheek Garantie. De appartementen beschikken over energielabel A++ en worden voorzien van vloerverwarming, stadsverwarming, een keuken en modern sanitair in de V.O.N.-prijs. Voor de appartementen is er een mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen in de afgesloten parkeergarage onder het appartementengebouw, waar tevens stallingsplaatsen zijn voor fietsen, scooters en bakfietsen.

Parkeergarage
Voor de toekomstige bewoners van De Vaan wordt onder het appartementengebouw een ruime parkeergarage gerealiseerd. In totaal worden in de garage 14 autoparkeerplaatsen aangeboden voor een koopsom van € 22.500,- V.O.N. Verder biedt de parkeergarage ook ruimte voor 50 gemeenschappelijke fietsparkeerplaatsen (inclusief grotere en speciale stallingsplaatsen).

WONEN IN ROTTERDAM | Vredig wonen in Vreewijk
Vreewijk is een mooie groene wijk gelegen in het zuiden van Rotterdam. Een populaire wijk die volop in beweging is. In Vreewijk vind je mooie begroeide singels, veel laagbouw en een gezellige sfeer. Je woont er rustig maar toch vlakbij het centrum van Rotterdam.

STEDELIJK EN GROEN WONEN IN ROTTERDAM | Vreewijk, wonen op Zuid
Vreewijk is een mooie groene wijk gelegen in het zuiden van Rotterdam. Een populaire wijk die volop in beweging is. In Vreewijk vind je mooie begroeide singels, veel laagbouw en een gezellige sfeer. Je woont er rustig maar toch vlakbij het centrum van Rotterdam.

In Vreewijk zie je een diversiteit aan verschillende woningtypes. Op de hoek van de Dordtsestraatweg met de Vinkenbaan verrijst in de komende periode een karakteristiek wooncomplex, De Vaan. Door zijn robuuste uitstraling sluit het optimaal aan op de stedelijke omgeving.

De ligging aan de historische Dordtsestraatweg, het toonaangevende lint waaraan ooit vele boerderijen waren gevestigd, wordt gekenmerkt door een groen karakter, met alle benodigde stedelijke faciliteiten op fietsafstand. Tegelijkertijd biedt wonen in Rotterdam Vreewijk een waarborging van een optimale woonomgeving. Wonen in serene rust middenin een oase van groen, met het bruisende Rotterdam-Centrum op fietsafstand. Rotterdam Vreewijk is een wijk met haar eigen unieke allure, een groen dorp in de grote stad. Een plek die bewoners niet snel verlaten, een plek waar bewoners met veel plezier wonen.

De Vaan ligt namelijk op korte afstand van het stadspark de Valkeniersweide en even verderop is het Zuiderpark gelegen, het grootste stadspark van Rotterdam. Op fietsafstand vind je diverse supermarkten en voorzieningen zoals Winkelcentrum Zuidplein en het Ikazia Ziekenhuis. Op loopafstand bevinden zich twee tramhaltes op de Groene Hilledijk.

Interesse? Meld je aan
Maak een persoonlijk account aan op de projectwebsite van De Vaan. Vervolgens kun je jouw persoonlijke account bevestigen op het door jou ingevulde e-mailadres. We houden je ook met nieuwsbrieven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Disclaimer: deze aanmelding is met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter kunnen er geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 357.500 - € 520.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 15
Start bouw 01-03-2024 0:00

Locatie

Plaats Rotterdam
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 67 m² - 132 m²
Inhoud 201 m³ - 396 m³

Buurtstatistieken Vreewijk

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Ontdek de woning

De Vaan, Rotterdam

Hier zult u wonen

De Vaan, 3075 BB, Rotterdam

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

De Vaan, Woningtype A, Rotterdam
De Vaan, Woningtype A, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
De Vaan, Woningtype A
3075 BB, Rotterdam

€ 480.000 - € 520.000 v.o.n.

 • 120 m² - 132 m²
 • 4 kamers
 • 3 beschikbaar
De Vaan, Woningtype B, Rotterdam
De Vaan, Woningtype B, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
De Vaan, Woningtype B
3075 BB, Rotterdam

€ 357.500 - € 422.500 v.o.n.

 • 67 m² - 85 m²
 • 3 kamers
 • 1 beschikbaar
De Vaan, Woningtype C, Rotterdam
De Vaan, Woningtype C, Rotterdam
Bekijk alle afbeeldingen
De Vaan, Woningtype C
3075 BB, Rotterdam

€ 399.500 - € 445.000 v.o.n.

 • 84 m² - 92 m²
 • 3 kamers
 • 2 beschikbaar