Stadswoningen Fase 3A - SUCCESVOL UITVERKOCHT! BOUW GESTART! , 3143 DG, Maassluis

  • 150 m² - 183 m²
  • Geen bouwnummer beschikbaar
€ 532.000 - € 698.000 v.o.n.
Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

MAAK KANS OP 1 VAN DE LAATSTE PRACHTIGE STOERE STADSWONINGEN DE BOUW IS REEDS GESTART! DE PLANNING VAN DE OPLEVERING IS EIND 2024! 25 ENERGIENEUTRALE STADSWONINGEN FASE 3A De verkoop van de stoere stadswoningen van fase 3A is gestart! Zonnepanelen en bodemwarmte...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 150 m² - 183 m²

MAAK KANS OP 1 VAN DE LAATSTE PRACHTIGE STOERE STADSWONINGEN

DE BOUW IS REEDS GESTART!
DE PLANNING VAN DE OPLEVERING IS EIND 2024!

25 ENERGIENEUTRALE STADSWONINGEN FASE 3A

De verkoop van de stoere stadswoningen van fase 3A is gestart! Zonnepanelen en bodemwarmte zorgen dat deze woningen energieneutraal zijn. Ga naar de projectwebsite om alle informatie te lezen over onder andere de v.o.n. prijzen, plattegronden en diverse uitbouwmogelijkheden.

Duurzaam comfort en lage energierekening
De woningen in deze fase zijn uitgerust met een eigen bodemwarmtepomp èn zonnepanelen. Ze zijn standaard energieneutraal en hebben daardoor heel lage energiekosten. Energieneutraal betekent dat de woning met het klimaatsysteem net zoveel energie opwekt als verbruikt voor het hebben van een comfortabel leefklimaat. Je betaalt dus alleen nog voor het elektrisch verbruik van bijvoorbeeld je huishoudelijke apparaten, zoals oven, koelkast en wasmachine en eventueel je elektrische laadpaal. Wel zo prettig!

Bereid je financieel goed voor
Naast de lage energierekening biedt de energieneutrale woning nòg een voordeel: je kunt 15.000 euro meer lenen!
Maak een afspraak met de financieel adviseurs van de verkopende makelaars. Zij kunnen op korte termijn in een (digitale) afspraak jouw mogelijkheden op een rijtje zetten. Op deze wijze maak je meer kans voor één van de woningen.

De architectonische signatuur van de 25 stadswoningen verwijst naar de in Maassluis veel voorkomende stoere pakhuizen en oude fabrieksgebouwen met een meer industriële uitstraling. De stadswoningen hebben een brede beukmaat, grote vensters, decoratieve metselwerkverbanden en de daarbij horende kenmerkende daken.

Royale ontwerpen en ruime kavels, liggend aan de groene woonlussen. Door deze ligging ontstaat een vriendelijk, veilig en intiem straatbeeld. Een omgeving die uitnodigt tot spelen en wandelen. Ideaal voor gezinnen en iedereen die in een groot huis wil wonen met een heerlijke tuin.

DUURZAAM GENIETEN
De stadswoningen zijn duurzaam en 100% gasvrij, uitgerust met een bodemwarmtepomp en voorzien van vloerverwarming cq koeling. In de winter behaaglijk warm en in de zomer heerlijk koel. Iedere woning heeft een privé parkeerplaats in de parkeerhof, op eigen terrein of in de privé garage en daardoor de mogelijkheid voor een eigen laadpaal voor de elektrische auto.

Interesse in een duurzame, gasvrije woning met een lage energierekening? In een heerlijk groene omgeving vlakbij de rivier? Waar je naar hartelust kunt genieten van natuur en buitenleven? Ideaal voor gezinnen met kinderen? En op loopafstand van het historische hart van Maassluis? Dan laten we je graag kennismaken met de woning van je dromen.

STELT JE EENS VOOR
Een heerlijke ruime woning op een droomlocatie aan de Waterweg. Met een royale tuin en volop speelruimte voor de kinderen. Op loopafstand van de metro naar hartje Rotterdam of het strand én vlakbij de levendigheid van Maassluis. Met winkels en allerlei andere voorzieningen in de nabijheid. En volop gelegenheid om te genieten van het buitenleven en een avondwandeling langs de rivier. Zeg nou zelf... Zo wil jij toch ook graag wonen?

WOONWIJK DE KADE – EEN ECHTE WOONOASE
Aan de waterrijke rand van de mooie, oude stad Maassluis wordt De Kade gerealiseerd. Een in ieder opzicht aantrekkelijk nieuwbouwproject met een grote diversiteit aan woningtypes in diverse prijsklassen. Een woonoase waar je straks naar hartenlust geniet van natuur en buitenleven. Met winkels en allerlei andere voorzieningen in de nabijheid. En die ook nog eens heel goed bereikbaar is met zowel auto als openbaar vervoer.

PRIMA BEREIKBAAR EN EEN MOOIE UITVALSBASIS
Bekeken vanuit de groene achtertuin Midden-Delfland, het strand van Hoek van Holland en de grote steden Rotterdam en Den Haag ligt Maassluis heel centraal. Met zowel auto als metro, bus en veerpont is de stad niet alleen prima bereikbaar, maar ook een mooie uitvalsbasis.
- Op loopafstand van metrostation Maassluis-Centrum
- Hoek van Holland 10 metro minuten en Rotterdam in 20 minuten
- Snelweg A20 5 minuten
- Snelweg A4 9 minuten
- Den Haag 30 minuten
- Vliegveld 20 minuten

MAASSLUIS
De bijna 35.000 Maassluizers zullen het ongetwijfeld beamen... :hun stad aan de vaarweg tussen Rotterdam en de Noordzee heeft veel te bieden. Fijn wonen, plezierig winkelen en volop genieten van een prachtige omgeving gaan hier harmonieus samen. Bovendien is de rijke historie van deze mooie, oude stad nog overal terug te vinden in het fraaie en schilderachtige centrum met zijn authentieke en gastvrije karakter. Wie door Maassluis wandelt, kan zich dan ook goed voorstellen waarom Maarten ’t Hart zo liefdevol over zijn geboorteplaats schrijft.

PLANNING
De bouw van deze fase is reeds gestart. De verwachting van de oplevering is in het najaar van 2024.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 532.000 - € 698.000 v.o.n.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar

Bouw

Aantal eenheden 25
Start bouw 12-07-2023 0:00

Locatie

Plaats Maassluis
Land NL

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 129 m² - 222 m²
Woonoppervlakte 150 m² - 183 m²
Inhoud 614 m³ - 706 m³

Ontdek de woning

Stadswoningen Fase 3A - SUCCESVOL UITVERKOCHT! BOUW GESTART!, Maassluis

Hier zult u wonen

Stadswoningen Fase 3A - SUCCESVOL UITVERKOCHT! BOUW GESTART!, 3143 DG, Maassluis

Schaduwwijzer

Vragen over dit project?
Maak een afspraak via onze online tool.

Bouwtypes

Stadswoningen Fase 3A - SUCCESVOL UITVERKOCHT! BOUW GESTART!, Stadswoningen, Maassluis
Stadswoningen Fase 3A - SUCCESVOL UITVERKOCHT! BOUW GESTART!, Stadswoningen, Maassluis
Bekijk alle afbeeldingen
Stadswoningen Fase 3A - SUCCESVOL UITVERKOCHT! BOUW GESTART!, Stadswoningen
3143 DG, Maassluis

€ 471.000 - € 735.000 v.o.n.

  • 135 m² - 183 m²
  • 5 kamers
  • 0 beschikbaar