De Bovenmeester, Schiedam
De Bovenmeester, Schiedam
De Bovenmeester, Schiedam
De Bovenmeester, Schiedam
3119 HG, Schiedam

De Bovenmeester, 3119 HG, Schiedam

€ 299.850 - € 467.750 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

SUCCESVOL EN SNEL UITVERKOCHT!! NIEUW WONEN BIJ HET CENTRUM VAN SCHIEDAM 16 EENGEZINSWONINGEN & 30 APPARTEMENTEN Op de plek waar vroeger het Zadkine college huisvestte, komt De Bovenmeester! Op de hoek van de Braakensiekstraat en Willem Pastoorsstraat om precies...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 77 m² - 144 m²
Perceel 122 m² - 166 m²
Meer kenmerken

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 299.850 - € 467.750
Locatie
Plaats Schiedam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 240 m³ - 450 m³
Perceeloppervlakte 122 m² - 166 m²
Woonoppervlakte 77 m² - 144 m²

Uitgebreide omschrijving

SUCCESVOL EN SNEL UITVERKOCHT!!

NIEUW WONEN BIJ HET CENTRUM VAN SCHIEDAM

16 EENGEZINSWONINGEN & 30 APPARTEMENTEN

Op de plek waar vroeger het Zadkine college huisvestte, komt De Bovenmeester! Op de hoek van de Braakensiekstraat en Willem Pastoorsstraat om precies te zijn. Een prachtig nieuwbouwproject met 16 ruime eengezinswoningen en 30 appartementen met grote buitenruimte. Hier woont u nieuw in een bestaande wijk die mooier en mooier wordt. Dichtbij scholen, het stadscentrum en tal van andere voorzieningen.

APPARTEMENTEN
vanaf 77 - 103 m2 gebruikersoppervlakte
Vanaf € 299.850 v.o.n.

COMFORTABEL GELIJKVLOERS WONEN
De 30 comfortabele appartementen vindt u aan de zuidoostzijde van De Bovenmeester. De appartementen van circa 77 tot 103 m² zijn verdeeld over 8 woonlagen. In het gebouw zijn
twee centrale entreehallen met ieder een eigen trap en lift. Per etage zijn er maximaal 4 appartementen. Dit geeft een prettig kleinschalig gevoel. Door de grote ramen zijn de appartementen heerlijk licht en kijkt u mooi uit. Opvallend zijn ook de riante buitenruimtes met een oppervlakte tot maar liefst ruim 37 m². De balkons zijn deels afsluitbaar, zo kunt u het hele jaar door genieten van uw buitenruimte. De indeling van de 3 typen verschilt enigszins; het verschil zit vooral in de grootte van de kamers en de buitenruimte. Parkeren kunt u op het afgesloten parkeerterrein voor bewoners van De Bovenmeester.

HUIZEN
144 m2 gebruikersoppervlakte
Vanaf € 429.000 v.o.n.

RUIMTE VOOR EIGEN WOONWENSEN
Wie op zoek is naar een moderne eengezinswoning kan kiezen uit dit mooie aanbod van in totaal 16 woningen. Eén rij van 7 en één rij van 9 ruime woningen. De woningen hebben een plat dak waardoor er drie volledige woonlagen zijn. Eigentijdse, praktische gezinshuizen met een woonoppervlakte van 144 m², een achtertuin, fijne living waarbij het een optie is deze uit te breiden met 1.20 of 2.40 m. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer; op de tweede verdieping is nog een vierde slaapkamer plus de optie om nog een extra (slaap)kamer te maken van de ‘onbenoemde ruimte’. Parkeren kunt u op het afgesloten parkeerterrein voor bewoners van De Bovenmeester.

ALLES NIEUW, RUIM OPGEZET EN DUURZAAM
Deze kleinschalige nieuwbouwontwikkeling in het gezellige Schiedam heeft veel te bieden. Een mooie plek met groen in de directe omgeving, moderne architectuur, goede afwerking en een fijne praktische indeling van de woningen. Hier kunt u uw woonidealen realiseren in een geheel nieuw, ruime eengezinswoning met drie volledige woonlagen of een appartement waar u alles gelijkvloers heeft. Net wat goed bij u past. Alle woningen van De Bovenmeester zijn gasloos en energiezuinig door duurzame bouw en goede isolatie; goed voorbereid op de toekomst… uw toekomst.

IDEALE LOCATIE AAN DE RAND VAN SCHIEDAM
De appartementen en eengezinswoningen van De Bovenmeester komen in de Vakbondsliedenbuurt van Schiedam op de hoek van de Johan Braakensiekstraat en de Willem Passtoorsstraat. Hiervandaan fietst u in vijf minuten naar de binnenstad van Schiedam met een rijk winkelaanbod van speciaalzaken, boetieks, restaurants, terrasjes, een bioscoop, theater en weekmarkt op de Lange Kerkstraat. Een fijne, mooie stad met karakter! De tram en de metro is praktisch om de hoek en het treinstation ‘Centrum’ is op loopafstand. Met enkele minuten rijdt u de A20 op richting Rotterdam, Vlaardingen, Delft en Den Haag.

Het verkoopteam van De Bovenmeester staat voor u klaar. Zij vertellen u graag alles wat u wilt weten over dit project. Neem vrijblijvend contact op met 1 van de makelaars.

Alle media

Alle afbeeldingen

De Bovenmeester, Schiedam
De Bovenmeester, Schiedam
De Bovenmeester, Schiedam
De Bovenmeester, Schiedam

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  6.925
 • Vrouwelijke inwoners

  7.280
 • Inwoners Schiedam

  38.460
 • Inwoners Schiedam

  39.378
 • Auto('s)

  0,6 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 115.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie