Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, Maassluis
Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, Maassluis
Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, Maassluis
3147 PH, Maassluis

Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, 3147 PH, Maassluis

€ 399.000 - € 455.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Buitengoed Fase 2: 21 nieuwe huizen in verkoop langs Onderling NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP Verkoopproces Op de website kunt u alle huizen, de brochure en de prijzen, rustig en ontspannen, vanaf uw eigen bank of keukentafel online bekijken. Als u er al helemaal uit...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 128 m² - 144 m²
Perceel 130 m² - 439 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 399.000 - € 455.000
Locatie
Plaats Maassluis
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 384 m³ - 430 m³
Perceeloppervlakte 130 m² - 439 m²
Woonoppervlakte 128 m² - 144 m²

Uitgebreide omschrijving

Buitengoed Fase 2: 21 nieuwe huizen in verkoop langs Onderling

NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP

Verkoopproces
Op de website kunt u alle huizen, de brochure en de prijzen, rustig en ontspannen, vanaf uw eigen bank of keukentafel online bekijken. Als u er al helemaal uit bent in welk huis u zichzelf ziet wonen, kunt u zich direct via het online inschrijfformulier inschrijven voor het huis naar uw voorkeur. Daarnaast is het mogelijk om met 1 van de makelaars in contact te komen via de ‘Wilgenrijk chat’ voor het stellen van uw vragen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de Woonwinkel van Wilgenrijk.

Bent u op zoek naar een fijn huis in de geliefde groene en dorpse buurt Buitengoed?

De huizen hebben een woonoppervlakte vanaf 128 m² , standaard 3 slaapkamers op de 1e verdieping en een vrij in de delen zolder. De prijs is vanaf € 399.000,- v.o.n.

De huizen liggen aan de laan Onderling en staan in zeven korte rijen dichtbij het park. De laan is breed en krijgt een warme en groene uitstraling, onder andere door het plantsoen en de mooie bomen. Kinderen kunnen hierdoor dicht bij huis naar hartenlust spelen. In de tuin, de straat, de buurt en in het park om de hoek.

Wonen langs Onderling
De huizen van de laatste fase hebben een fraaie uitstraling. Oranje en antraciet gekleurde dakpannen worden afgewisseld en de daken verspringen iets van elkaar. En ook de gevels zijn heel divers door verschillende details. Zo heeft het ene huis een erker in de keuken, het andere een fraaie luifel, dakkapel of frans balkon op de eerste verdieping. Alle 21 huizen zijn klaar voor de toekomst door zonnepanelen en worden aardgasvrij gebouwd. De tuinen liggen op het noordwesten, het zuiden en het zuidoosten en een aantal kavels heeft een of twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De tuinen met een ligging op het noorden zijn bijzonder diep, waardoor je altijd zon in je tuin hebt, maar ook de schaduw op kunt zoeken als je dat prettig vindt.

Met een woonoppervlakte vanaf 128 m² , standaard drie slaapkamers en een vrij in te delen tweede verdieping, bieden de huizen genoeg ruimte voor het hele gezin. Wilt u nog meer leefruimte of extra licht? Via het meer- en minderwerk kunt u kiezen voor een uitbouw aan de woonkamer, openslaande deuren naar de tuin of een dakkapel op de tweede verdieping. Sommige huizen worden overigens standaard uitgevoerd met een dakkapel.

Kenmerken
-Woonoppervlakte vanaf 128 m2
-3 slaapkamers op de 1e verdieping
-Vrij in te delen 2e verdieping
-Vloerverwarming
-Badkamer en toilet afgewerkt met fraai sanitair en tegelwerk
-Diverse opties zoals een uitbouw, openslaande deuren, vergroten badkamer, 4e slaapkamer en dakkapel
-Inclusief keukencheque
-Inclusief zonnepanelen
-Aparte berging in de achtertuin
-Vanaf € 399.000,- v.o.n.
-Als eerste op de hoogte zijn van de start verkoop?

Alle media

Alle afbeeldingen

Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, Maassluis
Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, Maassluis
Buitengoed - Wilgenrijk - Fase 2, Maassluis

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie