Object

Bij de Watertoren, 's-Gravendeel

€ 185.000 - € 535.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Start bouw van fase 1: Dit najaar!

Stralend wonen Bij de Watertoren

In ’s-Gravendeel is een heel mooi woonplan boven water gekomen. Aan de rand van het rustieke dorp, naast de rivier de Dordtse Kil, en inderdaad bij de beroemde watertoren, komt een prachtige nieuwe woonwijk: Bij de Watertoren.

Bij de Watertoren wordt het heerlijk wonen en genieten voor alle leeftijden. De landschappelijke...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor Bij de Watertoren, 's-Gravendeel.

Nu berekenen

Brochure

Download de brochure van Bij de Watertoren, 's-Gravendeel.

Download brochure

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners 's-Gravendeel
  1.655 mannen
 • Icon girl
  Inwoners 's-Gravendeel
  1.750 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  1,1 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 204.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Binnenmaas
  14.439 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Binnenmaas
  14.683 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  1 km
 • Voortgezet onderwijs
  7.1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.6 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.7 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.7 km

Uitgebreide omschrijving

Start bouw van fase 1: Dit najaar!

Stralend wonen Bij de Watertoren

In ’s-Gravendeel is een heel mooi woonplan boven water gekomen. Aan de rand van het rustieke dorp, naast de rivier de Dordtse Kil, en inderdaad bij de beroemde watertoren, komt een prachtige nieuwe woonwijk: Bij de Watertoren.

Bij de Watertoren wordt het heerlijk wonen en genieten voor alle leeftijden. De landschappelijke natuur, de verschillende waterpartijen, de fraaie horizon, het vele groen, de enorme ruimte en natuurlijk het pittoreske centrum en alle belangrijke voorzieningen op fietsafstand.

In de woningen zelf wordt de woonervaring zo bijzonder.
Zoveel ruimte, comfort en vele extra’s. En natuurlijk volledig gasloos. Alle energie komt via warmtepompen.
De nieuwste van de nieuwste versie. Bovendien wordt elke woning voorzien van zonnepanelen (met uitzondering van de rijwoningen).

Bij de Watertoren biedt een prachtig woonassortiment:
twee-onder-een-kappers, herenhuizen, appartementen, rijwoningen en semi-bungalows. Dus voor iedereen wat wils: van starters, alleenstaanden, stellen en gezinnen tot en met gevorderden.

Bij de Watertoren, het wordt er wonen om van te watertanden.

‘s-Gravendeel wordt helemaal compleet
‘s-Gravendeel werd gesticht in 1593 en is in al die jaren een ietwat beschutte plek gebleven. Daarom is het plaatsje altijd populair geweest bij mensen die houden van rustige landelijkheid, maar die wel dichtbij een grote stad willen wonen. Echter: al lig je in de luwte, de behoefte aan meer (modern) wonen neemt natuurlijk wel toe. Met de komst van project Bij de Watertoren komt er een passend antwoord op de vraag om uitbreiding en vernieuwing.

Bij de Watertoren ligt aan de Dordtse Kil. Van daaruit kijkend richting het dorp zie je de gemeentelijke sportvelden.
Tot die grens loopt de locatie van dit bijzondere project. Een flink gebied helemaal omgeven door water, veel groen, sportvelden en de tuinen van de buurtbewoners. Er is een snelle aansluiting op de grote wegen naar Rotterdam, Breda, Dordrecht, Hellegatsplein en naar Zeeland. Ook het openbaar vervoer in ’s-Gravendeel en in de regio zijn uitstekend geregeld.

Het plan Bij de Watertoren gedraagt zich als een zelfstandige woonbuurt aan de rand van de kern ’s-Gravendeel. Binnen het plangebied is samenhang gezocht in bebouwingstypologie en architectuur. Uitgangspunten zijn: de inpassing van de monumentale watertoren en de realisatie van een kleinschalig dorps karakter, zorgvuldig vertaald naar bebouwingskarakteristiek, stedenbouwkundige profielen en landschappelijke inrichting. Het woonprogramma mag zeer gevarieerd genoemd worden. Dit wordt gekenmerkt door de 8 verschillende woontypes die gerealiseerd gaan worden.

Groen aan voorzieningen
Bij de Watertoren wordt een bijzonder gedeelte van ’s-Gravendeel en de nabije regio. Vanwege de architectuur, de prachtige locatie, de naadloze inpassing in het landschap en de meest moderne voorzieningen.

Comfortabel wonen
Bij de watertoren is het comfortabel wonen. Alle woningen ontvangen hun warmte via een warmtepomp - gasloos dus. Ze zijn standaard uitgerust met vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een comfortabele temperatuur in je woning. Daarnaast circuleert er minder stof, bijvoorbeeld doordat het stof zich niet ophoopt tussen de radiatoren. En wat ook prettig is: er staan geen radiatoren in het zicht en zo kun je je woning inrichten zoals jij dat wilt.

Uitgelaten wonen
Conclusie: de geschiedenis van ’s-Gravendeel krijgt een nieuw hoofdstuk met de komst van Bij de Watertoren met zoveel variatie aan nieuwe woningen. Het wordt er prachtig, een heerlijke plek om te leven. Elk jaar opnieuw, alle seizoenen. Genieten in elke levensfase van de ruimte, de rust, de stilte en het ideale woonklimaat. Voor uzelf maar ook om kinderen groot te brengen. In deze moderne woningen en in de vrije natuur. Uitgelaten wonen, noemen we dat voor iedereen.
Wilt u hierover meer informatie, neem dan contact op.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 185.000 - € 535.000
Bouw
Locatie
Plaats 's-Gravendeel
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 107 m² - 589 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.