Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon
3161 CA, Rhoon

Basita-Rhoon, 3161 CA, Rhoon

€ 315.000 - € 590.000 Kan ik dit betalen?

Omschrijving

Nog 1 appartement beschikbaar! Het nieuwe gasloze (all-electric) woongebouw zal comfortabel woongenot bieden. De energiezuinige appartementen krijgen een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo zullen de appartementen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet(ten) en...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 80 m² - 146 m²
Meer kenmerken

Vragen over dit project?

Download de Brochure

Download Dynamis brochure

Media

Basita-Rhoon, Rhoon
Alle media weergeven

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 - € 590.000
Locatie
Plaats Rhoon
Oppervlakte en inhoud
Woonoppervlakte 80 m² - 146 m²

Uitgebreide omschrijving

Nog 1 appartement beschikbaar!

Het nieuwe gasloze (all-electric) woongebouw zal comfortabel woongenot bieden. De energiezuinige appartementen krijgen een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo zullen de appartementen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet(ten) en een moderne complete keuken. In de verdiepte stallingsgarage onder het gebouw, welke met de lift bereikbaar is, beschikt ieder appartement over een privé parkeerplaats. Verder heeft ieder appartement een inpandige separate berging op de begane grond.

Bouwnummer 2
Comfortabel en luxe 4 kamer-appartement gelegen op het westen inclusief privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage, comfortabel appartement van maar liefst 116 m2 woonoppervlakte met balkon op het westen, 3 slaapkamers, complete luxe keuken en badkamer.

VOOR DIT LAATSTE APPARTEMENT HEBBEN WIJ EEN AANTREKKELIJK VOORSTEL, INFORMEER BIJ DE MAKELAAR.

In Rhoon, aan de Dorpsdijk 115, zal appartementengebouw BASITA worden gerealiseerd. In het kleinschalige woongebouw komen in totaal 24 levensloopbestendige 3- en 4-kamer koopappartementen, verdeeld over vier woonlagen. Het woonoppervlak varieert van circa 80 m2 tot circa 146 m2 met balkon van circa 10 m2.

Het nieuwbouwproject heeft de naam BASITA gekregen. Dit natuurlijk als verwijzing naar de jarenlang op de locatie gevestigde en binnen de regio bekende firma Basita. Tevens betekent Basita in het Italiaans “verwonderd/verbaasd”. We zijn er van overtuigd dat iemand die straks via de Dorpsdijk Rhoon binnenkomt vanaf de Groene Kruisweg verwonderd zal zijn over het karaktervolle, stijlvolle gebouw wat de entree zal vormen voor de historische dorpskern.

Locatie:
BASITA is gelegen aan de Dorpsdijk 115 in Rhoon en vormt de entree tot de gemoedelijke oude dorpskern. Door de centrale ligging van BASITA zijn vrijwel alle (medische) voorzieningen lopend of met een korte reistijd te bereiken. Op een steenworp afstand ligt het winkelcentrum van Rhoon met een grote verscheidenheid aan winkels voor uw (dagelijkse) aankopen en persoonlijke verzorging. In Rhoon zijn verschillende restaurants en andersoortige horeca voorzieningen gevestigd, waarvan het Kasteel van Rhoon misschien wel het bekendste is.

Recreëren kan in het uitgestrekte groene poldergebied. Het oorspronkelijke agrarische karakter van de polders vormt samen met enkele bosgebieden, de Oude Maas en de Rhoonse Grienden een landschap waar het heerlijk fietsen, wandelen en varen is. Zelfs de Hoekse Waard is met de fiets prima te bereiken middels de veerdienst tussen Rhoon en Oud-Beijerland.

Naast de Rhoonse Grienden, gelegen aan de Oude Maas, ligt aan de ene kant de jachthaven van Rhoon en aan de andere kant de 18 holes golfbaan van Rhoon Golfcenter. Verder kent Rhoon diverse sportverenigingen en zijn er op verschillende locaties (sport)activiteiten te ondernemen.

Rhoon is gelegen langs de Groene Kruisweg aan de zuidkant van Rotterdam. Door haar gunstige ligging bent u middels het OV of auto met een korte reistijd in het centrum van Rotterdam. Verder biedt de A15, de Groene Kruisweg of één van de vele binnenwegen een goede ontsluiting naar alle omliggende plaatsen.

Kenmerken:
- Levensloopbestendige 3- en 4-kamerappartementen van 80 m2 tot 146 m2
- Kleinschalig woongebouw met privé parkeerplaatsen in verdiepte stallingsgarage, lift en ruime bergingen
- Hoogwaardig, comfortabel woongenot met modern sanitair en complete keuken
- Duurzame, energiezuinige gasloze (all-electric) energievoorziening
- Gelegen op een centrale locatie met in de directe omgeving vele (medische) voorzieningen, winkels en horeca- en recreatiemogelijkheden met in de directe nabijheid aanwezige metro aansluiting van station Rhoon of met de auto is de reistijd tot het centrum van Rotterdam zeer gering.

Alle media

Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon

Alle afbeeldingen

Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon
Basita-Rhoon, Rhoon

Wijkstatistieken

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Mannelijke inwoners

  940
 • Vrouwelijke inwoners

  935
 • Inwoners Albrandswaard

  12.450
 • Inwoners Albrandswaard

  12.655
 • Auto('s)

  1,2 per huishouden
 • Gemiddelde vraagprijs

  € 231.000,-

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

Brochure Download

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie