Object
Object
Object
Object
Object
Object

BABEL - project in voorbereiding, Rotterdam

Kan ik dit betalen?

Omschrijving

BABEL is wonen naar eigen wens

Elk stadsappartement in BABEL bestaat uit twee verdiepingen: de onderste laag voor wonen, de bovenste voor slapen. Samen met de architect bepaal jij zelf de volledige verdere indeling van jouw woning. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Denk groots! Kies jij bijvoorbeeld voor een gezinsappartement met 3 tot 4 slaapkamers óf droom je van het idee van...

Direct hypotheek
berekenen

Gebruik onze online tool, om uit te rekenen of u genoeg hypotheek kunt krijgen voor BABEL - project in voorbereiding, Rotterdam.

Nu berekenen

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Schiemond
  2.550 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Schiemond
  2.595 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,7 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 170.000,-
 • Icon guy
  Inwoners Rotterdam
  312.781 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Rotterdam
  321.879 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.5 km
 • Voortgezet onderwijs
  1 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  0.3 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  0.4 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  0.7 km

Uitgebreide omschrijving

BABEL is wonen naar eigen wens

Elk stadsappartement in BABEL bestaat uit twee verdiepingen: de onderste laag voor wonen, de bovenste voor slapen. Samen met de architect bepaal jij zelf de volledige verdere indeling van jouw woning. Denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Denk groots! Kies jij bijvoorbeeld voor een gezinsappartement met 3 tot 4 slaapkamers óf droom je van het idee van een riante woonkeuken met kookeiland. Het kan allemaal. Het uitgangspunt van dit flexibele woonconcept is de grootte van 90 tot 160 m² per woning. Hoe ziet dat eruit? De royale woonkamer sluit aan op de eigen buitenruimte, gelegen aan de collectieve straat of op straatniveau. Via een inpandige trap bereik je de tweede verdieping van de woning, met drie tot vijf slaapkamers, een badkamer en bergruimte. Er is letterlijk en figuurlijk genoeg ruimte voor al jouw woonwensen.

Stedelijk wonen aan het water
Naast ruime stadsappartementen nabij de binnenstad, biedt BABEL je een uitzonderlijk zicht op het water. Het water van de Maas en Schiehaven welteverstaan! De buurt ademt historie. Het Lloydkwartier is inmiddels een populaire vestigingsplek voor zowel bedrijven als bewoners. Op de Lloydpier voel je nog steeds de dynamiek van de havenstad. Je leeft er dichtbij het water. Het stoere gebouw past hier goed, met zijn gevel van baksteen en glas. De hoeklocatie is qua licht en zicht ideaal en dagelijks het schouwtoneel van de Rotterdamse wateren en een prachtig deel van de skyline.

Samen maken, samen genieten
Naast groots wonen op een unieke locatie, biedt BABEL je geborgenheid. Jouw woning heeft bijvoorbeeld eigen buitenruimte. De gezamenlijke straat, de gemeenschappelijke ruimte en het riante dakterras van BABEL bieden veel extra ruimte om zelf of samen van te genieten. Over de invulling van deze ruimtes bepaal je zelf mee. Komt er een groot zonneterras, een moestuin of beide? Niet alleen ontwerp je dus zelf mee aan jouw eigen woning, maar samen met jouw buren kies je stap voor stap voor de collectieve invulling van jullie woongebouw. Dit zorgt vanaf de start voor een sterke community.

De nieuwbouw van BABEL samengevat:
- Tweelaagse stadsappartementen met woonoppervlakte van ca. 90 tot 160m²
- Een gezamenlijk zonnig dakterras
- Wonen op slechts 10 minuten fietsen van het centrum
- Een kwalitatief hoog afwerkingsniveau
- Veel lichtinval dankzij de grote raampartijen
- Een mooi uitzicht over het water en de stad
- Eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeergarage
- Indicatie start verkoop: Q3 2019

Belangstelling in Babel te Rotterdam?
Belangstelling voor een tweelaags appartement op de levendige Lloydpier of wil je op de hoogte blijven? Bezoek dan de projectwebsite en laat uw gegevens achter.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs
Bouw
Locatie
Plaats Rotterdam
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 239 m³ - 424 m³
Woonoppervlakte 90 m² - 160 m²

Op zoek naar nieuwbouw?

Bekijk onze projecten

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.