Basita Rhoon -  42750

Basita Rhoon

In Rhoon, aan de Dorpsdijk 115, zal appartementengebouw BASITA worden gerealiseerd. In het kleinschalige woongebouw komen in totaal 24 levensloopbestendige 3- en 4-kamer koopappartementen, verdeeld over vier woonlagen. Het woonoppervlak varieert van circa 80 m2 tot circa 146 m2 met balkon van circa 10 m2.

Bekijk het aanbod

Plan kosteloos een oriëntatiegesprek

Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij je gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in onze Privacy Statement.

Basita Rhoon

Nieuwbouwhypotheek

Net als Ooms Makelaars is Ooms Financieel Adviseurs bij dit nieuwbouwproject in Rotterdam betrokken. Voor alle kopers bieden wij de Natuurlijk Stads nieuwbouwhypotheek aan. Hierbij krijg je een onafhankelijke en verantwoorde hypotheekkeuze tegen een scherp tarief. De Natuurlijk Stads hypotheek is inclusief:

  • Een gratis oriëntatiegesprek
  • Hypotheekadvies en -bemiddeling
  • Woonlastenadvies en -bemiddeling
  • Overlijdensrisicoverzekeringsadvies en -bemiddeling
  • Onze financieel adviseur vult de inkomstenbelastingaangifte voor je in (geldt niet voor ondernemers).

In drie stappen een hypotheek afsluiten

OFA - Hypotheekspecial Basita Rhoon

Kennismaken

Op zoek naar een woning? Vertel ons jouw verhaal. Onder het genot van een kop koffie horen we graag hoe we jou verder kunnen helpen. In dit oriëntatiegesprek kijken we vrijblijvend naar welk bedrag je kunt lenen en welke hypotheekvorm bij je past. Zo weet je direct in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken. Je kunt natuurlijk ook bij ons terecht als je een hypotheek wilt oversluiten.

OFA - Hypotheekspecial Basita Rhoon

Hypotheekadvies

Je bod is aanvaard. Gefeliciteerd! Zodra de hypotheekvorm naar wens is, gaan we aan de slag met het definitieve hypotheekadvies. We weten welke geldverstrekker het best aansluit bij jouw wensen, wat de beste voorwaarden en rentetarieven zijn en helpen je een rentevaste periode te kiezen. Aan het einde van het gesprek vragen we het renteaanbod (hypotheekofferte) aan bij de geldverstrekker. Wij kunnen je in contact brengen met een taxateur voor het taxeren van je nieuwe woning.

OFA - Hypotheekspecial Basita Rhoon

Hypotheek afsluiten

Je bent akkoord met het renteaanbod en we hebben het taxatierapport ontvangen. We komen weer bij elkaar om alles door te nemen en te ondertekenen. Als alle benodigde documenten compleet zijn, stuurt jouw hypotheekadviseur het getekende renteaanbod naar de geldverstrekker. Zodra de geldverstrekker je dossier positief beoordeeld heeft is je hypotheek geregeld. Veel plezier met je nieuwe woning!

Basita Rhoon

Wonen in Basita Rhoon

Het nieuwbouwproject heeft de naam BASITA gekregen. Dit natuurlijk als verwijzing naar de jarenlang op de locatie gevestigde en binnen de regio bekende firma Basita. Tevens betekent Basita in het Italiaans “verwonderd/verbaasd”. We zijn er van overtuigd dat iemand die straks via de Dorpsdijk Rhoon binnenkomt vanaf de Groene Kruisweg verwonderd zal zijn over het karaktervolle, stijlvolle gebouw wat de entree zal vormen voor de historische dorpskern.

Het nieuwe gasloze (all-electric) woongebouw zal comfortabel woongenot bieden. De energiezuinige appartementen krijgen een hoogwaardig afwerkingsniveau. Zo zullen de appartementen worden voorzien van een luxe badkamer en toilet(ten) en een moderne complete keuken. In de verdiepte stallingsgarage onder het gebouw, welke met de lift bereikbaar is, beschikt ieder appartement over een privé parkeerplaats. Verder heeft ieder appartement een inpandige separate berging op de begane grond.

OFA - Hypotheekspecial Basita Rhoon

Locatie en Voorzieningen

BASITA is gelegen aan de Dorpsdijk 115 in Rhoon en vormt de entree tot de gemoedelijke oude dorpskern. Door de centrale ligging van BASITA zijn vrijwel alle (medische) voorzieningen lopend of met een korte reistijd te bereiken. Op een steenworp afstand ligt het winkelcentrum van Rhoon met een grote verscheidenheid aan winkels voor uw (dagelijkse) aankopen en persoonlijke verzorging. In Rhoon zijn verschillende restaurants en overige horeca voorzieningen gevestigd, waarvan het Kasteel van Rhoon misschien wel het meest bekend is.

Rhoon is gelegen langs de Groene Kruisweg aan de zuidkant van Rotterdam. Door haar gunstige ligging ben je met het OV of auto met een korte reistijd in het centrum van Rotterdam. Verder biedt de A15, de Groene Kruisweg of één van de vele binnenwegen een goede ontsluiting naar alle omliggende plaatsen.

Nieuwbouw woning kopen en jouw huidige woning verkopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie