Overtoompassage 4, 3353 HE, Papendrecht
Verhuurd 3353 HE, Papendrecht

Overtoompassage 4, 3353 HE, Papendrecht

Kenmerken

Oppervlakte 95 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in Papendrecht

Kenmerken

Overdracht
Status verhuurd
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie winkelruimte
Bouwjaar 1973
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres Overtoompassage 4
Plaats Papendrecht
Land NL
Ligging
  • wijkwinkelcentrum
Winkelruimte
Oppervlakte 95 m²
Oppervlakte in units vanaf 95 m²
Energie
Energielabel A
Energielabel index 0.63
Energielabel einddatum 2026-11-29
Parkeergelegenheid
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Het winkelcentrum “De Meent” is een modern vormgegeven winkelcentrum dat recentelijk is vernieuwd. Het winkelcentrum heeft een oppervlakte van 20.000 m² en bevindt zich in het centrum van Papendrecht (circa 32.000 inwoners). Het winkelaanbod is zeer divers met een aantal grote retailers zoals, de HEMA, Jumbo, Bas van der Heiden, Zeeman, Kruidvat en de Marskramer. Verdere invulling is voornamelijk kleinschalige detailhandel en enkele horecagelegenheden.

Het winkelcentrum is goed bereikbaar met zowel openbaarvervoer als de auto. Het pand is uitstekend gelegen in het centrum en met korte ontsluiting naar de N3 en de A15 en A16. Hierdoor is het pand zowel per auto, fiets, als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op ca. 200 meter.

Op het parkeerdek op de tweede verdieping zijn vooralsnog diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Ook bevinden zich op korte afstand 2 openbare parkeergarages (eerste 2 uur gratis parkeren) en een parkeerterrein op loopafstand (blauwe zone).

De winkelruimte bevindt zich tegenover de Lidl in het winkelcentrum. Daarnaast heeft de winkel een glazen pui waardoor de winkel een groot front heeft.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Papendrecht, sectie B, nummer 5261, gedeeltelijk.

Indeling
Ca. 95 m² BVO casco winkelruimte op de begane grond, bestaande uit een casco winkelruimte met een afgescheiden pantry en toilet.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via www.bagviewer.nl. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) casco worden opgeleverd in de huidige staat met de volgende voorzieningen:

• Frontbreedte van 5 meter. De pui is v.v. een dubbele toegangsdeur;
• Enkel toilet aan de achterzijde van de winkel;
• Pantry v.v. twee onder- en twee bovenkastjes*;
• Electra aansluitpunten*;
• Meterkast v.v gas-, water en elektra aansluiting;
• Verwarming en warmwatervoorziening middels CV combi ketel gekoppeld aan radiatoren*;
• Mechanische ventilatie*;
• Heteluchtgordijn*;
• Verlaagd systeemplafond v.v. ingebouwde verlichtingsarmaturen*;
• Vluchtroute aanduiding*;

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen zullen “om niet” aan huurder ter beschikking worden gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder.

Huurprijs
€ 18.000,00 per jaar.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW.
Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand / per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Opzegtermijn
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode.

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs worden geen servicekosten in rekening gebracht.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in oktober 2012.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Papendrecht valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: "Reparatie Beheersverordening Papendrecht" dat werd vastgesteld op 28 maart 2019.

Op grond van de planvoorschriften is de bestemming van het object: “Centrum”.

De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca van categorie 1a, 1b en 2;
d. zelfstandige kantoren;
e. wonen, uitsluitend op de verdiepingen, met aan huis gebonden beroep of bedrijf, met dien verstande dat:
1. de vloeroppervlakte ten behoeve van een aan gebonden beroep of bedrijf ten hoogste 25% van de vloeroppervlakte van de betrokken woning met inbegrip van bijbehorende bouwwerken bedraagt;
2. ter plaatse van de aanduiding 'wonen uitgesloten' gebruik voor woondoeleinden c.q. gebruik als zelfstandige woning niet is toegestaan;
f. een onderdoorgang, uitsluitend ter plaatse van de aanduiding 'onderdoorgang';
g. tevens branchering overeenkomstig het bepaalde in artikel 7.3 ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van detailhandel - branchering';
h. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals groen, laad- en losruimte, nutsvoorzieningen, parkeervoorzieningen en bergingen.

De bovenstaande gegevens, betreffende de bestemming zijn gedownload per 7 februari 2020 via de internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl.

Energielabel
Energielabel A.
Een afschrift van het energielabel wordt bij oplevering als bijlage aan de huurovereenkomst opgenomen.

Datum van oplevering
In overleg.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen.

Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van verkopers en kopers een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor het onderstaande dient te worden aangeleverd.

- kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bedrijfstakken in Papendrecht

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Deel dit bericht:

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie