's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
3014 EB, Rotterdam

's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam

€ 1.600.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen Het object is gelegen aan de rand van het centrum in de wijk Het Oude Westen. Op loopafstand bevindt zich de Nieuwe Binnenweg waar diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn. Het centrum van Rotterdam is gelegen op loopafstand (10 tot 15 minuten)....

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 508 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1.600.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1909
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres 's-Gravendijkwal 24
Plaats Rotterdam
Provincie Zuid_holland
Land Nederland
Kantoor
Oppervlakte 508 m²
Oppervlakte in units vanaf 508 m²
Energie
Energielabel D
Energielabel einddatum 2032-09-26

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Het object is gelegen aan de rand van het centrum in de wijk Het Oude Westen. Op loopafstand bevindt zich de Nieuwe Binnenweg waar diverse winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn. Het centrum van Rotterdam is gelegen op loopafstand (10 tot 15 minuten). De begane grond en 1e verdieping zijn voorheen in gebruik geweest als huisartsenpraktijk en de bovengelegen verdiepingen werden als woningen verhuurd. Gelet op het bestemmingsplan kan het object tevens getransformeerd worden naar een volledig object met een complete woonfunctie.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is met eigen vervoer redelijk bereikbaar via de Ring Rotterdam. Aan de westkant is het Kleinpolderplein bereikbaar in 10 á 15 minuten rijden. Hier zijn opritten van de A20 (Gouda-Hoek van Holland) en A13 (Rotterdam-Rijswijk) gelegen. Via de tunneltraverse is in Rotterdam-Zuid het Vaanplein bereikbaar in ongeveer 15 minuten rijden. Hier zijn opritten aanwezig van de A15 (Botlek-Nijmegen) en A29 (Rotterdam-Dinteloord). Via het centrum en de Maasboulevard zijn aan de oostzijde van Rotterdam opritten van de A16 (Rotterdam-Breda) bereikbaar in ongeveer 10 á 15 minuten rijden.

Met het openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar. Op loopafstand van het object bevinden zich zowel aan de Nieuwe Binnenweg als aan de Kruiskade tramhaltes. Tevens is Rotterdam Centraal Station bereikbaar in ongeveer 7 minuten lopen. Hier stoppen diverse treinen, metro’s, bussen en trams.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Delfshaven, sectie D, nummer 2552, groot 2 are 80 centiare (280 m2).

Indeling
De indeling is volgens opgave als volgt:

Ca. 21 m² GBO in de kelder, toegankelijk middels een trap vanaf de begane grond, bestaande uit een in drie delen opgesplitste berging, met onder andere verwarmingsinstallatie en boiler. Hoogte ca. 1,9 m¹.

Ca. 100 m² GBO op de begane grond, bestaande uit de hoofdentree / centrale hal, twee kamervertrekken, keuken, gangzone met toilet en trap zowel de kelder als bovengelegen verdiepingen. Hoogte ca. 3,0 m¹.

Ca. 100 m² GBO op de eerste verdieping, bestaande uit gangzone met toilet en trap naar zowel de begane grond als bovengelegen verdiepingen, keuken met aangrenzend balkon ter grootte van ca. 3,5 m² gelegen aan de achterzijde, kamer en suite bestaande uit voorkamer met erker alsmede achterkamer. Hoogte ca. 3,2 m¹.

Ca. 100 m² GBO op de twee verdieping, bestaande uit gangzone met toilet en trap naar zowel de eerste verdieping als bovengelegen verdiepingen, badkamer, kamer en suite bestaande uit voorkamer alsmede achterkamer. Hoogte ca. 3,0 m¹.

Ca. 100 m² GBO op de derde verdieping, bestaande uit gangzone met toilet en trap naar zowel de tweede verdieping als vierde / zolderverdieping, badkamer inclusief keukenblok, voor-, midden en achterkamer inclusief balkon ter grootte van circa 5,0 m2. Hoogte ca. 3,0 m¹.

Ca. 87 m² GBO op de vierde / zolderverdieping, toegankelijk middels een vaste trap, bestaande uit een voor-, midden en achterkamer. De hoogte tot de nok van het puntdak bedraagt ca. 3,8 m¹. In de voor en achterkamer is een gipsplatenplafond aangebracht met een hoogte van ca. 2,3 m¹. Aan de achterzijde bevindt zich eveneens een buitenruimte ter grootte van ca. 15,5 m².

Ca. 150 m² tuin / buitenruimte gelegen aan de achterzijde.

Parkeren
Aan de openbare weg is tegen betaling parkeergelegenheid beschikbaar.

Koopsom
€ 1.600.000,00 kosten koper.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
In de huidige staat.

Energielabel
Het object beschikt over een energielabel D welke geldig is tot 26 september 2032.

Bestemming
Bij de gemeente Rotterdam valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: ‘Oude Westen‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 4 september 2013.

Op grond van artikel 10.1 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie: ‘Gemengd - 2‘ met als dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie - 3‘ en ‘Waarde – Cultuurhistorie – 2’.

De voor ‘Gemengd - 2‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. woningen (zowel op de begane grond als op de verdiepingen);

Uitsluitend op de begane grond:
b. winkels;
c. bedrijven t/m categorie 2 (als bedoeld in de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels);
d. kantoren;
e. praktijkruimten;
f. ter plaatse van de functieaanduiding "seksinrichting", is tevens een seksinrichting toegestaan, met dien verstande dat zodra het in dit lid bedoelde gebruik als seksinrichting is vervangen door gebruik zoals bedoeld in de functies woningen, winkels, kantoren of bedrijven t/m categorie 2, een seksinrichting niet langer is toegestaan. dit betreft de adressen: 's-Gravendijkwal 92, 124 en 130 en Henegouwerlaan 48A;
g. ter plaatse van de functieaanduiding "horeca", is uitsluitend op de begane grond tevens horeca toegestaan, dit betreft de adressen: 's-Gravendijkwal 70-72 en 132, Schietbaanstraat 25 en 41, Westersingel 50;
h. ter plaatse van de functieaanduiding "specifieke vorm van horeca - hotel" is op alle verdiepingen tevens een hotel toegestaan, met dien verstande dat zodra het in dit lid bedoelde gebruik als hotel is vervangen door gebruik zoals bedoeld in bovengenoemde functies woningen, winkels, bedrijven t/m categorie 2 of kantoren, een hotel niet langer is toegestaan, dit betreft de adressen: 's-Gravendijkwal 14 en 70-72;
i. ter plaatse van de functieaanduiding "kantoor" is uitsluitend op de eerste verdieping tevens een kantoor toegestaan. Dit betreft het adres: Westersingel 50;
j. ter plaatse van de functieaanduiding "bedrijf van categorie 3" is tevens een bedrijf tot en met categorie 3 van de lijst van bedrijfsactiviteiten behorende bij deze regels toegestaan, met dien verstande dat zodra een in dit lid bedoeld gebruik als bedrijf categorie 3, is vervangen door gebruik zoals bedoeld in de functies woningen, winkels, bedrijven t/m categorie 2 of kantoren een bedrijf in categorie 3 niet langer is toegestaan. dit betreft de adressen: Bloemkwekersstraat 72-78 (aannemersbedrijf SBI-code 45);
k. uitsluitend op het adres 's-Gravendijkwal 48, is tevens op de verdiepingen een gebruik als kantoor toegestaan;
l. voorzieningen behorend bij bovengenoemde functies, zoals tuinen, groen, ontsluitingswegen en -paden;
m. 'Waarde - Archeologie - 1", "Waarde - Archeologie - 2", "Waarde - Archeologie - 3", "Waarde - Cultuurhistorie - 1" en "Waarde - Cultuurhistorie - 2", voor zover de gronden mede als zodanig zijn bestemd.

Verder geeft het bestemmingsplan aan dat de Bouwaanduiding de kap betreft en de Maatvoering maximum goothoogte 13 meter is.

Het object is uitermate geschikt voor:
- medische beroepsbeoefenaars die het complex voortgezet willen gebruiken als praktijk;
- beleggers / ontwikkelaars die het complex juridisch willen splitsen en renoveren voor verkoop en / of verhuur;
- consumenten die het complex willen aankopen voor eigen bewoning.

Lasten en beperkingen
Op de kadastrale legger zijn geen bijzondere kwalitatieve verbintenissen, lasten of beperkingen opgenomen.

Milieu gegevens
Op het kadastrale bericht zijn geen bijzondere aanduidingen opgenomen betreffende het onderhavige perceel ten aanzien van bodemgesteldheid.
In de voorgaande akten zijn met betrekking tot de milieuaspecten geen bepalingen opgenomen.
Bij de laatste gebruiker (huisarts) waren geen bedrijfsactiviteiten of productieprocessen van toepassing die speciale aandacht in het kader van milieu vereisen.

Op basis van informatie, verkregen via de website www.dcmr.nl blijkt dat voor onderhavige locatie een onderzoek is ingeschreven in de openbare registers. Echter hebben de uitkomsten van dit bijzonder inventariserend onderzoek geen betrekking op onderhavig adres.

Uit de informatie verkregen via de website www.dcmr.nl blijkt dat er op onderhavig adres een melding is gemaakt van een ondergrondse tank voor huisbrandolie. Dit blijkt een tank welke is geplaatst op 1 januari 1962 en gesaneerd op 17 maart 1982.

Op basis van informatie, verkregen via de website www.bodemloket.nl blijkt dat voor onderhavige locatie geen onderzoek is ingeschreven in de openbare registers.

Asbest
Vooralsnog is het onbekend of in het complex asbestverdachte materialen zijn toegepast.

Fundering
In opdracht van de eigenaren van ’s-Gravendijkwal 16-24 te Rotterdam, heeft De Funderingswinkel een funderingsonderzoek uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek zijn vastgelegd in het rapport d.d. Rotterdam d.d. 19 oktober 2021 met projectcode FW201834.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam
's-Gravendijkwal 24, 3014 EB, Rotterdam

Bedrijfstakken in Rotterdam

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie