Object
Object
Object
Object

H.A. Lorentzstraat 1 a, Zwijndrecht 3331 EE Zwijndrecht

3331 EE Zwijndrecht huurprijs € 100 m² p.j.

Omschrijving

Algemeen
Kantoorgebouw “Deulpoort” is gesitueerd op een prominente zichtbare locatie aan de entree van bedrijventerrein Develpoort in het hart van de gemeente Zwijndrecht. De locatie mag met recht worden aangemerkt als snelweglocatie omdat hij direct ligt aan de op- en afrit van rijksweg A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen), maar ook het NS-station van Zwijndrecht is op loopafstand.

Het...

Brochure

Download de brochure van H.A. Lorentzstraat 1 a, Zwijndrecht.

Download brochure

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Zwijndrecht

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Kantoorgebouw “Deulpoort” is gesitueerd op een prominente zichtbare locatie aan de entree van bedrijventerrein Develpoort in het hart van de gemeente Zwijndrecht. De locatie mag met recht worden aangemerkt als snelweglocatie omdat hij direct ligt aan de op- en afrit van rijksweg A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen), maar ook het NS-station van Zwijndrecht is op loopafstand.

Het betreft een modern en jong gebouw dat is ontwikkeld voor een onderwijsinstelling. Door de uitgekiende indeling en entree in het middendeel van het gebouw leent het complex zich zowel voor verhuur aan één huurder als voor deelverhuur aan één of meerdere partijen per bouwlaag.

Het complex beschikt over 20 afsluitbare parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er een ruime hoeveelheid openbare parkeerplaatsen aan beide zijden van een ventweg die parallel aan het geasfalteerde deel van de Lorentzstraat loopt. De parkeernorm die zo gerealiseerd kan worden is bijna 1:25.

Voor partijen die op zoek zijn naar bereikbaarheid, een modern kantoor én een scherpe prijs, is dit object de uitgelezen kans.

Kadastrale aanduiding
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Zwijndrecht, sectie D, nummer 4067 en plaatselijk bekend als H.A. Lorentzstraat 1a, 2, 2a, 2b en Christiaan Huygensstraat 25 te Zwijndrecht.

Beschikbaar voor verhuur
Ca. 190 m² Kantoorruimte op de begane grond (links van de entree);
Ca. 224 m² Kantoorruimte op verdieping 1 (rechts van de entree);
Ca. 214 m² Kantoorruimte op verdieping 2 (links van de entree);
Ca. 197 m² Kantoorruimte op verdieping 4 (links van de entree).

Voormelde oppervlakten zijn gebaseerd op een meetrapportage conform NEN 2580 uitgevoerd door een daartoe gespecialiseerde organisatie.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:
- verwarming via gasgestookte cv-installatie met radiatoren;
- luchtbehandelingsinstallatie;
- kabelgoten ten behoeve van data en elektra aansluitingen;
- mechanische ventilatie (niet individueel in kantoren te regelen);
- ruime hal met een centrale entree op de begane grond;
- gescheiden dames- en herentoilet op elke verdieping;
- personenliftinstallatie;
- verlaagde systeemplafonds met ingebouwde verlichting;
- te openen ramen;
- brandalarminstallatie
- hand brandblussers
- brandslanghaspels;
- rookmelders;
- constructieve wanden in neutrale kleur gesausd;

Huurprijs
Kantoorruimte: € 100,00 per m² jaar
Parkeerplaatsen: € 500,00 per plaats per jaar

Alle prijzen exclusief BTW, verwarming en servicekosten, te voldoen bij vooruitbetaling per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een verrekenbaar voorschot worden berekend ter grootte van € 35,00 per m² per jaar voor onder andere navolgende leveringen en diensten.

Een overzicht van de voorzieningen treft u in de te downloaden brochure.

Hoe werkt het principe van vaste servicekosten?
De servicekosten worden per kalenderjaar gefixeerd op een vast bedrag per m² (behoudens jaarlijkse indexering conform het CBS prijsindexcijfer en eventuele prijsstijgingen, indien deze prijsstijgingen worden veroorzaakt door wijzigingen in wet- en regelgeving). Toepassing van actief (energie)management en investeringen in energiereductie, in samenwerking met haar vertrouwde technisch beheerder Yield Plus, stelt Chalet Group zich in staat het risico op eventuele overschrijding van de door u betaalde ‘’Vaste Servicekosten’’ volledig over te nemen.

Het bedrag aan ‘Vaste Servicekosten’ wordt gebaseerd op normaal kantoorgebruik en de door huurder gewenste leveringen en diensten. Dit bedrag wordt per kwartaal vooraf in rekening gebracht.

Alle voordelen voor huurder op een rij:
1. huurder ontvangt geen afrekeningen meer;
2. huurder zal geen onverwachte naheffingen ontvangen;
3. huurder betaalt geen opslag van 5% over de servicekostenafrekening;
4. de huisvestingslasten zijn daardoor nauwkeurig te budgetteren;
5. de servicekosten zijn voor een periode van 3 jaren vastgezet, en worden tussentijds niet meer verhoogd, behoudens de jaarlijkse indexering conform het prijsindexcijfer van CBS en een eventuele prijsstijging, veroorzaakt door wet- en regelgeving;
6. de gewenste leveringen en diensten worden vooraf vastgelegd in een Service Level Agreement;
7. door investeringen in actief energiemanagement zal het energieverbruik van het gebouw dalen, waardoor uw huisvesting ‘groener’ wordt.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd met de huidige voorzieningen als “casco+”.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 100 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Aangeboden sinds 1 jaar, 5 maandens, 1 weken, 5 dagens geleden
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwvorm bestaande bouw
Locatie
Adres H.A. Lorentzstraat 1 a
Plaats Zwijndrecht
Land NL
Ligging bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 825 m²
Oppervlakte in units vanaf 190 m²
Verdiepingen 4
Voorzieningen inbouwarmaturenliftente openen ramenkabelgotensysteemplafondtoiletverwarming
Onderhoud
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed

Informatie aanvragen of bezichtiging plannen?

Bel: 010-4248888 / 078-6144333 

Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.