Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
3334 KA, Zwijndrecht

Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht

€ 1.575.000 k.k. / € 150.000 p.j.

Omschrijving

Algemeen Dit kantoorgebouw is gesitueerd op een prominente en zichtbare locatie aan de entree van bedrijventerrein ‘De Geer’ in Zwijndrecht. Het is gelegen op de hoek van de Fruiteniersstraat en de Gildenweg. Zwijndrecht is een dorp binnen de Drechtsteden en telt...

Lees meer

Kenmerken

Oppervlakte 1494 m²
Meer kenmerken

Bedrijfstakken in

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 1.575.000 k.k. / € 150.000 p.j.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Fruiteniersstraat 23
Plaats Zwijndrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein
Kantoor
Oppervlakte 1494 m²
Parkeerplaatsen
Niet-overdekt aantal 11
Energie
Energielabel C
Energielabel index 1.23
Energielabel einddatum 2029-02-25
Onderhoud
Onderhoud binnen Goed
Onderhoud buiten Goed

Uitgebreide omschrijving

Algemeen
Dit kantoorgebouw is gesitueerd op een prominente en zichtbare locatie aan de entree van bedrijventerrein ‘De Geer’ in Zwijndrecht. Het is gelegen op de hoek van de Fruiteniersstraat en de Gildenweg.

Zwijndrecht is een dorp binnen de Drechtsteden en telt per 1 januari 2022 44.789 inwoners. De oppervlakte van het dorp is 22,77 km² waarvan 2,35 km² uit water bestaat. Zwijndrecht is gelegen aan het drierivierenpunt, het drukst bevaren punt in Nederland. De rivieren ‘Noord’, ‘Oude Maas’ en ‘Beneden Merwede’ komen hier samen.

Bedrijventerrein ‘De Geer’ is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto. De op- en afrit van de A-16 (Rotterdam – Breda – Antwerpen) is binnen enkele minuten te bereiken. Er is een busverbinding vanuit het centrum van Dordrecht, met een bushalte in de naastgelegen woonwijk, op ca. 5 minuten loopafstand.

Het kantoorgebouw is thans in gebruik bij een maatschap en bestaat uit twee bouwlagen. Het gebouw heeft een ruime centrale ontvangstruimte en is op zowel de begane grond als op de verdieping voorzien van diverse kantoorvertrekken. De begane grond beschikt tevens over een royale kantine. Het complex beschikt over circa 11 parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast is er een ruime hoeveelheid gratis openbare parkeerplaatsen aan beide zijden van het kantoorgebouw.

Voor partijen die op zoek zijn naar goede bereikbaarheid, veel ruimte én een scherpe prijs, is dit object de uitgelezen kans.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Zwijndrecht, sectie G, nummer 1674, groot 1.804 m².

Indeling
Ca. 894 m2 BVO kantoorruimte op de begane grond;
Ca. 508 m2 BVO kantoorruimte op de eerste verdieping;
Ca. 25 m2 Kelderruimte;
Ca. 67 m2 Opslagruimte op de verdieping;
Ca. 11 Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voormelde oppervlakten zijn berekend aan de hand van een NEN 2580 rapportage en mogen worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Onder- danwel overmaat van het metrage zal nimmer (kunnen) leiden tot enige verrekening van de huurprijs en/of eventuele kosten bijkomende leveringen en diensten, tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlenging(en) hiervan.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

- Entree middels enkele toegangsdeur;
- Voorportaal entreezone, toegang naar de kantoren middels intercominstallatie;
- Alarmsysteem*;
- Vluchtwegaanduiding;
- Tegelvloer in de gangzone op de begane grond*;
- Tapijt in het kantorengedeelte op de begane grond*;
- Systeemplafond op de begane grond grotendeels v.v. LED verlichting;
- Airconditioning in de serverruimte op de begane grond*;
- Verwarming middels CV installatie, gekoppeld aan radiatoren;
- Dubbele beglazing;
- Schrootjesplafond voorzien van inbouwspots*;
- Rookmelders;
- Meterkast aan de voorzijde van het pand;
- Brandblusvoorzieningen*;
- Kelderruimte v.v. tegelvloer en opbouwverlichting;
- Dubbel dames- en herentoilet op de begane grond, voorzien van open voorportaal met handwasbak;
- Kantineruimte op de begane grond, voorzien van balie / aanrecht met wasbak*;
- Keuken op de begane grond in U-opstelling v.v. inbouw vaatwasser*, wasbak, close-in boiler en 2 losse koelkasten*, diverse onder- en bovenkastjes;
- Schoonmaakkast op de begane grond;
- Douchegelegenheid op de begane grond (buiten gebruik)*;
- Vloerbedekking middels tapijt op de eerste verdieping*;
- Systeemplafond grotendeels v.v. LED verlichting op de eerste verdieping;
- Pantry op de eerste verdieping v.v. inbouwvaatwasser*, wasbak, close-in boiler, diverse onder- en bovenkastjes en een losse koelkast*;
- CV ruimte toegankelijk vanaf het dak, v.v. drie CV installaties (Nefit).

De met een sterretje (*) gearceerde voorzieningen zullen “om niet” aan huurder ter beschikking worden gesteld. Huurder mag dus gebruik maken van deze voorzieningen, doch deze voorzieningen behoren niet tot het gehuurde. Verhuurder staat niet in voor de werking van deze voorzieningen. Eventuele vervanging of onderhoud van deze voorzieningen is geheel voor rekening van huurder. Deze voorzieningen dienen bij einde huurovereenkomst wel in het gehuurde achter te blijven.

Koopsom
€ 1.575.000,-- kosten koper, exclusief BTW.

Omzetbelasting
Er kan vrij van BTW worden overgedragen.

Koopovereenkomst
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een model koopovereenkomst voor Bedrijfs onroerend goed (model 2019) zoals vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

Zekerheidsstelling
Koper dient ter nakoming van zijn verplichtingen, 7 dagen na het verlopen van de ontbindende voorwaarden, een waarborgsom te storten bij de notaris, ter grootte van 10% van de koopsom.

Staat van de onroerende zaak
De Onroerende Zaak zal aan Koper in eigendom worden overgedragen in de feitelijke en juridische staat waarin het zich ten tijde van de bezichtiging bevond, leeg en ontruimd, “as is, where is en voetstoots”, waarbij alle zichtbare en onzichtbare gebreken volledig voor rekening en risico van Koper komen.

Huurprijs
€ 150.000,-- per jaar.

Bovengenoemde huurprijs is exclusief BTW, servicekosten en BTW over de servicekosten. Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Opzegtermijn
Wederzijdse opzegtermijn van twaalf maanden tegen het einde van een huurperiode.

Omzetbelasting
Het uitgangspunt is dat Huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat met de ondertekening van de huurovereenkomst zal worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien Huurder na de huuringangsdatum niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat Verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid van het verrekenen van omzetbelasting.

Bijkomende kosten
Uitgangspunt is dat huurder zelf leveringscontracten sluit met nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra. Bovenop de periodiek verschuldigde huurprijs wordt in overleg een nader te bepalen bedrag aan servicekosten in rekening gebracht.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Energielabel
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel C. Na het opstellen van het energieprestatiecertificaat zijn er door de huidige eigenaar nog energiebesparende investeringen gedaan. Mogelijk dat dit van positieve invloed is op het energielabel.

Een afschrift van het energielabel wordt bij oplevering als bijlage aan de huur-/ koopovereenkomst opgenomen.

Datum van oplevering
In overleg.

Bestemmingsplan
Meer informatie m.b.t. het bestemmingsplan treft u in de te downloaden brochure.

Lasten & beperkingen
Meer informatie m.b.t. de lasten & beperkingen treft u in de te downloaden brochure.

Gebruik
Huurder of koper is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen. Indien na ondertekening van de huurovereenkomst / koopovereenkomst blijkt dat het gebruik van Huurder / Koper strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Huurder / Koper de Verhuurder / Verkoper daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Huurder / Koper.

Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme
Als makelaar en taxateur zijn wij verplicht om aan de richtlijnen van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren terrorisme (Wwft) te voldoen. Naar aanleiding van bovenstaande wetgeving dienen wij van de koper(s) een cliëntonderzoek uit te voeren, waarvoor de onderstaande stukken dienen te worden aangeleverd.

- Verklaring Uiteindelijk Belanghebbende(n);
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de tekenbevoegde (zonder foto en BSN);
- Kopie geldig legitimatiebewijs van de Uiteindelijk Belanghebbende(n) (zonder foto en BSN);
- Formulier herkomst vermogen.

Privacy
Ooms respecteert uw recht op privacy en garandeert dat uw persoons- en bedrijfsgegevens op een vertrouwelijke en verantwoordelijke wijze zullen worden behandeld, overeenkomstig de richtlijnen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle media

Alle afbeeldingen

Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht
Fruiteniersstraat 23, 3334 KA, Zwijndrecht

Bedrijfstakken in Zwijndrecht

In de buurt

Resultaten

Er zijn geen resultaten gevonden

Documenten

brochure Download

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie