1e Barendrechtseweg 52 , 2992 XC, Barendrecht

  • A+
€ 775.000 k.k.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

Algemeen Uiterst representatief kantoorgebouw (appartementsrecht) bestaande uit een kantoorruimte op de begane grond en een gedeelte van de 2e verdieping (thans in gebruik als archiefruimte) met exclusieve parkeerplaatsen bij het gebouw, gesitueerd op een...

Toon meer

Kenmerken

Oppervlakte 429 m²

Downloads

Algemeen
Uiterst representatief kantoorgebouw (appartementsrecht) bestaande uit een kantoorruimte op de begane grond en een gedeelte van de 2e verdieping (thans in gebruik als archiefruimte) met exclusieve parkeerplaatsen bij het gebouw, gesitueerd op een zichtlocatie op het mandelige terrein.

Locatiegegevens
De 1e Barendrechtseweg ligt aan de rand van Barendrecht en is gelegen op een kleinschalig bedrijvenpark waar een 8-tal moderne kantoorgebouwen gesitueerd zijn. Voorzieningen zoals OV en winkels liggen op korte afstand van deze locatie evenals woonboulevard Barendrecht.

Bereikbaarheid per auto
De op- en afritten van rijksweg A29, met aansluiting op rijksweg A15, liggen op circa 1.000 meter afstand. Rijksweg A15 geeft aansluiting op de Zuidring van Rotterdam met verbindingen naar Dordrecht-Breda-Antwerpen (rijksweg A16) of via de Beneluxtunnel (rijksweg A4/A20) c.q. Van Brienenoordbrug (rijksweg A16) met aansluiting richting Den Haag en Utrecht.

Openbaar vervoer
Er liggen diverse bushaltes op loopafstand met verbindingen naar bus- en metrostation Rotterdam Zuidplein, NS-Station Barendrecht (buslijnen 181, 182 en 183) alsmede NS-station Lombardijen. Daarnaast is er in de nabije omgeving een zogenaamde tramplusverbinding naar Rotterdam-Zuid en Rotterdam-Centrum.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Barendrecht, sectie A, nummer 5929A, appartementsindex 1.
Gemeente Barendrecht, sectie A, nummer 5775.

Indeling
Ca. 319 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond;
Ca. 110 m2 archiefruimte gelegen op de 2e verdieping.

De oppervlakten zijn zo zorgvuldig mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als zuivere verhuurbare oppervlakte volgens de Nederlandse Eenheids Norm NEN 2580.

Parkeren
9 gemarkeerde parkeerplaatsen op eigen terrein.

Koopsom
€ 775.000,00 kosten koper en vrij van BTW.

Omzetbelasting
Het object zal BTW vrij geleverd worden.

Datum van oplevering
In onderling overleg, maar op korte termijn is mogelijk.

Wijze van oplevering
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat waarin het zich op dit moment bevindt.

Het aanwezige meubilair / roerende zaken zijn eventueel ter overname beschikbaar.

Energielabel
Het object heeft een energieklasse A+ en is geldig tot 29 juni 2032.

Bestemming
Bij de gemeente Barendrecht valt de onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: ‘Bedrijventerrein Barendrecht Noordoost‘, vastgesteld bij Raadsbesluit van 11 juni 2013.

Op grond van artikel 4 van dit bestemmingsplan is de enkelbestemming van de locatie ‘Bedrijventerrein‘ met als dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie -1‘ en of nadere functie-aanduidingen ‘bedrijf tot en met categorie 3.2‘ alsmede ‘kantoor’ en maatvoering ‘maximum bouwhoogte: 9 m’.

De voor ‘bedrijventerrein‘ aangewezen gronden zijn bestemd voor:

c. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': bedrijven uit ten hoogste categorie 3.2 zoals opgenomen in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs € 775.000 k.k.
Servicekosten BTW belast Nee
Status Onder bod

Bouw

Hoofdfunctie kantoorruimte
Bouwjaar 2009
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres 1e Barendrechtseweg 52
Plaats Barendrecht
Provincie Zuid holland
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Kantoor

Oppervlakte 429 m²
Oppervlakte in units vanaf 429 m²

Parkeerplaatsen

Niet-overdekt aantal 9

Energie

Energielabel A+
Energielabel einddatum 2032-06-29

Onderhoud

Onderhoud binnen Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten Goed tot uitstekend

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

1e Barendrechtseweg 52, 2992 XC, Barendrecht
1e Barendrechtseweg 52, 2992 XC, Barendrecht

Locatie

1e Barendrechtseweg 52, 2992 XC, Barendrecht

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie