Zalmhaven CV kiest voor Ooms Makelaars voor verkoop van commerciële ruimtes De Zalmhaven

Na de succesvolle verkoop en verhuur van het leeuwendeel van de woningen in het spraakmakende project De Zalmhaven kiest ontwikkelcombinatie Zalmhaven CV ervoor om ook de commerciële ruimtes via Ooms Makelaars te gaan verkopen. De verkoop van de diverse ruimtes vanaf ca. 200 m² aan zowel de Gedempte Zalmhaven als Houtlaan gaat de komende maanden van start.

De kogel is door de kerk, Ooms Makelaars gaat starten met de verkoop van de commerciële ruimtes in De Zalmhaven. Beter bekend als de hoogste woontoren van de Benelux (215 meter hoog). Alle woningen in De Zalmhaven zijn inmiddels succesvol verkocht of verhuurd.

De Zalmhaven is een ontwerp van de hand van de architecten van Dam & Partners en KAAN Architecten en bevat 452 appartementen en penthouses, 33 herenhuizen, een parkeergarage, kantoren, commerciële ruimtes, een daktuin en een restaurant met zicht over de imposante skyline van Rotterdam.

Peter van Nederpelt, directeur van “Ooms” is blij met de nieuwe opdracht; “De Zalmhaven is één van de meest spraakmakende objecten van de stad. Het is uniek dat we hier een zevental verschillende ruimtes te koop kunnen aanbieden aan ondernemers uit de stad.“

De commerciële ruimtes zijn stuk voor stuk uniek en kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Hierbij wordt gedacht aan horeca, kantoor maar ook bijvoorbeeld een spa, gym, salon of kliniek. De ruimtes zijn gelegen op de begane grond tot de 3 e verdieping van het gebouw en zowel gelegen aan de Houtlaan als aan de kant van de Gedempte Zalmhaven.

Edwin van Leeuwen, Real Estate Deverloper bij Amvest ligt de start verkoop toe; “De ontwikkeling van de Zalmhaven is tot nu toe een groot succes, het is een goed moment om nu ook de verkoop van de commerciële ruimtes te starten en succesvolle ondernemers te verwelkomen in het gebouw”.

Houd voor meer informatie en specificaties van de diverse ruimtes onze website en social media kanalen in de gaten.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie