Woon jij straks in dit appartement in Barendrecht

Deze woonparel wil je even zien en wij leggen je uit waarom. Binnenlande is een zeer verzorgd en kleinschalig wooncomplex op steenworp afstand van het dorpscentrum van Barendrecht. En in dit fijne complex vind je een droom van een hoek-appartement. Groot, licht, van alle gemakken voorzien en óók nog eens op een goede locatie: de Marjoleinlaan 7 in Barendrecht.

Ruimte
Aan ruimte geen gebrek in dit appartement. De woning telt maar liefst 160 vierkante meter woongenot, wat je qua grootte zou kunnen vergelijken met een goede twee-onder-een-kap woning. Alleen, een groot pluspunt van een appartement: je vindt alles op één verdieping. Geen gehannes met trappen en alles gelijkvloers. Hoe comfortabel is dat? En met 160 m2 op één verdieping, kun je je wellicht voorstellen hoe royaal je woont.

Van alles voorzien
Deze woning is van alle gemakken voorzien. Er bevinden zich bijvoorbeeld twee badkamers in het appartement. Ideaal voor kinderen, maar ook voor gasten die blijven slapen. Parkeren doe je in de eigen garagebox, met elektrische sectionaal deur. Zo ben je altijd verzekerd van je eigen parkeerplek en ook nog eens op een plek waar je auto veilig staat. De ruime woonkamer is heerlijk licht met een grote raampartij en openslaande deuren naar het zonneterras, welke heerlijk gelegen is aan het groen. Wist je dat dit appartement een zonneterras én balkon heeft? Verder beschikt het appartement over een energielabel A, hoe fijn is dat!

Locatie
Een ander voordeel van dit appartement-gebouw is de A-locatie. In de directe nabijheid vind je alles wat je nodig hebt. Je loopt zo even naar de Middenbaan, het centrum van Barendrecht voor een kop koffie op het terras of je doet je dagelijkse boodschappen in de supermarkt in de buurt. In een paar minuten wandel je naar de natuurgebieden ‘de Oude Maas’ en de Rhoonse-/Carnisse grienden’, waar je heerlijk kunt wandelen, varen, suppen, of gewoon lekker in de zon kan zitten. Ideaal toch?

Zoek je een royaal hoek-appartement met eigen garagebox op een A-locatie in het centrum van Barendrecht? Dan nodigen wij je van harte uit voor een individuele bezichtiging.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Leer Richard Berkhout kennen, Verhuurmakelaar bij Ooms Makelaars

Een voorstellen... In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat...
Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Leer Yorick Schipper kennen, Commercieel Medewerker bij Ooms Makelaars

Even voorstellen… In deze rubriek stellen we graag werknemers aan je voor die nieuw zijn bij Ooms óf gewisseld zijn van functie binnen de organisatie. Wie zijn ze, wat zijn...
Bekijk overzicht