Wonen buiten de stad, maar niet weg uit de Randstad? Bekijk deze pareltjes van woningen.

Wonen buiten de stad, maar niet weg uit de Randstad? Bekijk deze pareltjes van woningen.

Buiten de stad gaan wonen wordt steeds populairder. Begrijpelijk, want daar vind je het vrije leven. Zeker nu we veel meer thuis zijn, vaak ook thuis werken en minder activiteiten in de stad kunnen doen, lonkt het om de stadswoning in te ruilen voor een optrek buiten.

Met de natuur dichtbij, een grote tuin en meerdere kamers is er voor elk gezinslid genoeg ruimte om thuis te werken, spelen en leven. Je hoeft eigenlijk nergens anders heen om de vrijheid, rust en het samenzijn met je familie of vrienden te ervaren. Vooral in deze tijd - maar zeker ook in de toekomst - is dat een grote luxe.

Gelukkig is het niet nodig om naar de andere kant van Nederland te verhuizen om een dergelijke woning te vinden. Ze zijn er ook in de buurt! In verschillende maten en prijsklassen. Dus je hoeft de voordelen van de stad niet op te geven.

Hieronder hebben we vier van onze te koop staande woningen buiten de stad uitgelicht. Ons volledige woningaanbod vind je hier.


1. Ruigendijk 17 te Tinte (Westvoorne)
Woon je in deze volledig voorziene woonboerderij met paardenstallen en weiland, dan woon je bij de natuur. Met de prachtige tuin met vijver, mooie bomen en meerdere terrassen om je heen én het bos, de duinen en de zee op fietsafstand. En vanwege de enorme ruimte in huis, heb je ook genoeg privacy om met meerdere mensen thuis te werken. Woorden schieten werkelijk te kort: onze ‘exclusief specialist’ Hans Kok geeft je een rondleiding in deze video.
- Woonoppervlakte: 314 m²
- Aantal kamers: 10
- Perceeloppervlakte: 9.815 m²

2. Rijsdijk 58 te Rhoon
Op de hoek van de Rijsdijk vinden we dit vrijstaande woonhuis uit de jaren ’70 met veel potentie. Voor degenen die genieten van het buitenleven en graag bezig zijn, is er weinig te wensen over. De inpandige garage met ruime oprit en de mooie serre van waar je uitkijkt over de grote, zonnige tuin maken van het thuis zijn een cadeautje. Gaan je handen jeuken om deze woning te moderniseren? Grijp dan nu je kans.
- Woonoppervlakte: 205 m²
- Aantal kamers: 6
- Perceeloppervlakte: 1.020 m²

3. Nieuwe Haven 41 te Strijen
De bijzondere indeling maakt deze vrijstaande woning net even anders dan wat je normaal ziet: echt een woning die heel eigen is. De grote tuin aan het water is waanzinnig. Meerdere terrassen om van de zon te genieten, een boekje te lezen of een BBQ te geven. Een bootje aan de vlonder is zeker niet misplaatst. Bekijk hier de virtuele bezichtiging!
- Woonoppervlakte: 144 m²
- Aantal kamers: 6
- Perceeloppervlakte: 518 m²

4. Havenkade 4 te Goudswaard
Het weidse uitzicht over de landerijen en de pittoreske omgeving van dit dijkhuis brengen je meteen tot rust. Een woning voor de klusliefhebber, want deze familiewoning kan een opfrisbeurt gebruiken. Want betekent dat je het precies kan maken zoals jij wilt. De houten balken, de aparte indeling, de gezellige tuin en de openhaard: het heeft alles in zich om een droomhuis te worden.
- Woonoppervlakte: 135 m²
- Aantal kamers: 5
- Perceeloppervlakte: 435 m²


Interesse in een woning buiten de stad?
Wil je een van bovenstaande woningen in het echt bekijken? Neem dan contact op met de makelaar via de link van de betreffende woning. Heb je interesse in een andere woning en kun je wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek. Dankzij ons wijdverspreide netwerk in de gehele regio, vinden we vast en zeker jouw droomhuis buiten de stad.

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie