Westpoint Beheer B.V. heeft vier percelen bouwrijpe grond, gelegen aan de Van Maasdijkweg 62-78 te Rotterdam, gekocht

Westpoint Beheer B.V. heeft vier percelen bouwrijpe grond, gelegen aan de Van Maasdijkweg 62-78 te Rotterdam, gekocht ten behoeve van een herontwikkeling.

De percelen omvatten samen respectievelijk ca. 3.780 m² grond.
Verkoper, Van Dorp, is een landelijk opererende technisch dienstverlener, opgericht in 1964. Van Dorp verzorgt de totale technische en facilitaire dienstverlening van relaties met 22 vestigingen en ruim 1.600 medewerkers in Nederland.

Koper, Westpoint Beheer, is een vastgoedonderneming dat in 1963 opgericht is met als doelstelling het beleggen in onroerend goed.
Westpoint Beheer zal met haar partners, onder andere Prohuis Invest, het perceel herontwikkelen en hoogwaardige bedrijfsunits realiseren. Deze herontwikkeling zal in combinatie in belegging gehouden worden.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam (Partner in Dynamis) begeleidde de transactie namens de verkoper.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Start ontwikkeling Delftseblok Rotterdam

Het voorstel Delftseblok is door de gemeente Rotterdam uitgekozen als winnaar van de openbare marktselectieprocedure Delftsestraat-West. Vier panden uit de Rotterdamse wederopbouwperiode worden...
Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

Transactie l Burstone Group (UREP) verhuurt 21.000 m² aan logistieke ruimte op de Maasvlakte

De Burstone Group (voormalig UREP) heeft onlangs 21.000 m² verhuurd aan de Bosporusstraat op de Maasvlakte in Rotterdam. De overeenkomst betreft een langjarige overeenkomst met...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie