Watergebonden bedrijfslocaties als specialisme van Ooms Bedrijfshuisvesting

Bedrijvigheid in de regio's Rotterdam en Drechtsteden zijn onlosmakelijk verbonden met de rivieren, het havengebied en de maritieme sector. Het is dus vanzelfsprekend dat u bij Ooms Bedrijfshuisvestiging terecht kan voor een ruim aanbod en specialistisch advies in watergebonden bedrijfslocaties.

De afgelopen jaren heeft ons team van bedrijfshuisvesting ruime ervaring opgedaan met de verhuur, verkoop, aanhuur en aankoop van watergebonden bedrijfslocaties. Locaties waar niet alleen een waarde wordt toegekend aan bedrijfsruimte, kantoorruimte of verhard buitenterrein, maar bijvoorbeeld ook aan de kade. De beschikbaarheid van de kade is in deze sector uiteraard een belangrijk onderwerp en is vaak per strekkende meter en per dagdeel te huren. Daarbij kunt u ook bij ons terecht voor de waarde van het omliggende wateroppervlak, waar schepen binnen worden geparkeerd. Wij zoeken het graag voor u uit!

Hoe dit beter te illustreren dan met een recente verhuurtransactie en een inkijkje in ons bestaande aanbod direct aan de Nieuw Maas?

Recente transactie: Oostdijk 29 te Rotterdam
Onlangs heeft ons kantoor een monumentale bedrijfshal verhuurd, direct aan de Nieuwe Maas gelegen op het voormalige Verolme terrein. De bedrijfsruimte van ca. 2.250 m2 i.c.m. ca. 125 m2 kantoorruimte, is per februari 2021 langjarig verhuurd aan Nandan Trading & Logistics B.V. De ruimte zal hoofdzakelijk worden gebruikt voor de op- en overslag van bulkgoederen.

Beschikbare locaties aan de Oostdijk
Er zijn op deze locatie nog twee monumentale bedrijfsruimten beschikbaar met ieder een vrije hoogte van 15 meter en ieder de beschikking over kraanbanen (variërend van 12 ton tot 40 ton draagvermogen). Interesse in een van deze locaties? Bekijk hier de Oostdijk 29 hal F.

Nieuw in aanbod: Ringdijk 486 te Ridderkerk
Sinds januari van dit jaar is deze grootschalige bedrijfsruimte / constructieruimte (ca. 2.700 m²) i.c.m. kantoorruimte en buitenterrein (beschikbaar tot ca. 5.000 m²) beschikbaar voor verhuur. Bijzonder aan deze bedrijfsruimte is dat het in zijn geheel kan worden open geschoven en goederen / constructiewerken direct vanuit de Nieuwe Maas kunnen worden overgeheveld naar de bedrijfsruimte. Iets voor uw bedrijf? Bekijk de Ringdijk 486 hier.

Heeft u vragen met betrekking tot bovengenoemde locaties of overige (watergebonden) bedrijfslocaties in de regio? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor! Of bel met 010 - 424 88 88. We helpen u graag.

Watergebonden bedrijfslocaties als specialisme van Ooms Bedrijfshuisvesting
Allard van den Berg
Neem contact op met Allard

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Heylen Warehouses voltooit transactie met BTS Logistic

Herentals, 30 oktober 2023 - Heylen Warehouses, een toonaangevende langetermijn-investeerder in “state of the art” logistiek en industrieel vastgoed, is verheugd de...
Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Primaned huurt kantoorruimte in Fascinatio Boulevard 552 te Capelle aan den IJssel

Begin oktober heeft Primaned een langjarige overeenkomst gesloten voor ca. 565 m² kantoorruimte in gebouw Five Twenty Two aan de Fascinatio Boulevard 522 in Capelle aan den...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die je aan ze hebt verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van je gebruik van hun services.

Meer informatie